Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 234
  • 495
  •   1
Отговори
# 390
Ами това е - всяко нещо си има край, само салама има два края. Така казва, месарят Кюлц, герой на големия писател Ерих Кестнер от "Изчезналата миниатюра".Blush
Завърши и нашето море, веселото лято и хубавите емоции в Приморско. Блазе им на тези, които са с дълъг край на морето. И започваме обратното броене на дните до морето, веселото лято и хубавите емоции, през 2023 година!

# 391
Здравейте, отново!
Ние също вече сме тук.
Отзиви за аквапарка в Приморско или в Равадиново като най-близки до Приморско, че този тук ми се струва малко овехтял и с малко атракции, а цените са си "добри"

# 392
  • Сф
Е, в Равадиново много ясно.

# 393
  • В.Търново
Равадиново.

# 394
Предложение за кино, Ники Илиев ще представя новия си филм, сниман в Приморско, в петък, 20.00 ч, лятно кино
https://www.facebook.com/100005267173609/posts/pfbid02eSrqcPkXLg … Gz6GMDrsCsaxd5rl/https://
Следващото място, където ще представя Завръщане филм - Reunion the movie е Приморско! Там където е сниман филма и е направена тази снимка🎬 19ти(петък) от 20ч в @cineland лятно кино в Лятно кино CineLand Primorsko Ще ви очаквам🤟

# 395
  • София
Здравейте, предстои ни почивка в любимото Приморско. От доста хора чувам, че Черноморието било препълнено с украинци, които се държали като господари по хотели, заведения и плажове, като последният разказ беше преди малко от колега, който се върна от 7-дневен престой в 4-звезден хотел, и това, което чух, бе меко казано потресаващо. Има ли такова нещо в Примоско? Ако и там е така, по-добре да откажа резервацията. Благодаря на отзовалите се!

# 396
Аз поне не съм попадала на такива. Украинци има но те се сливат с другите наши и чуждестранни туристи.

Да добавя само че водата на южния плаж беше чайче, чиста добра, почти без вълни.

# 397
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, предстои ни почивка в любимото Приморско. От доста хора чувам, че Черноморието било препълнено с украинци, които се държали като господари по хотели, заведения и плажове, като последният разказ беше преди малко от колега, който се върна от 7-дневен престой в 4-звезден хотел, и това, което чух, бе меко казано потресаващо. Има ли такова нещо в Примоско? Ако и там е така, по-добре да откажа резервацията. Благодаря на отзовалите се!

Ние сме вече седмица в Приморско, нищо фрапиращо не съм видяла, чува се руска реч (не мога да разбера дали са руснаци или украинци, защото масово само руски говорят) и толкоз, не се различават по поведение от останалите туристи.

# 398

На мен ми е интересно как се разпознават украинските туристи ,от останалите руско говорящи.За мен са еднакво нахални ,всички слагам под общ знаменател.
Не сме в Приморско,на Слънчев бряг сме в момента и в хотела,в който отседнахме има доста.Не ги разпознавам,не правя разлика между украински и руски език, но мога да коментирам,че децата им са на самоотглеждане, никакви забележки не им правят и е лудница.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 14:33 от Vesbu

# 399
  • Sofia
Те са на самоотглеждане от раждането си. Поне тези, които видях на СБ.

# 400
Няма кой знае колко рускоговорящи в Приморско,  на мен ми правеха впечатление ромите - повече от друга година.

# 401
  • Sofia
На първа линия (хич не са глупави). Simple Smile Това на свободната зона ли е?

# 402
На платената,  точно на входа на северния плаж при Приморско дел Сол. Нямам нищо против етнося,  имам против нахалството и простотията. От другата ми страна имаше друга подобна групичка. Не съм ги снимала за форума,
а за ММ,  защото не беше с нас,  да добие представа.  Докато бях там,  никой от страна на концесионера не реагира,  че са си дръпнали шезлонги под собствен чадър.

# 403
  • Sofia
Това си е нахалство, без значение от етноса!

# 404
Ако не са ги платили е нахалство. Но всеки артикул е с отделна цена и ако си го платя ще си сложа шезлонга където ми е удобно.
Простотията е 1 сет и на него 7 човека.
Иначе от 20 години не бях идвала в Приморско и малко съм в шок.
Плажната ивица откъм Перла не се чисти, чадърите скъсани, шезлонгите неподредени.
Града е презастроен. В кръчмите чалга яко.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 10:29 от Gigi

Общи условия

Активация на акаунт