Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 964
  • 495
  •   1
Отговори
# 375

Здравейте! Ако желае, някой да препоръча заведение от по-ниска ценова категория, ако може да се каже така, по средата на сезона, с голям телевизор! Приятна вечер!
Ако съм разбрала правилно търсиш ресторант с телевизор голям, а не стая за настаняване.
Хотел Опал има огромен телевизор монтиран в градината на ресторанта си.
Там гледахме вечер, като се хранехме и световното по футбол)) Така се случи.
Иначе на коя програма са не съм гледала, но телевизорът има и е голям.
Ресторанта беше добър, ние бяхме с ваучери, но там си е и за външни посетители и има меню, след Лунапарка е срещу хотел Тишина за ориентация. Ще го видите. Тази година минах пак оттам няколко пъти и си имаше , беше пуснат. Даже не знам дали и 2 вече не са. Минете и вижте, ако това търсите.

# 376
  • София
Ние сядахме в "Неро"  (в посока южния плаж), когато имаше мач. Има голям телевизор. Пиците са на прилични цени.

# 377
  • Бургас
Цитат на: The only one link=topic=1422407.msg45157039#msg451
[/quote
Впечатлена съм от момчето, което прави коминчетата. На всяка поръчка слага нова ръкавица, после я маха за плащането и пак нова за следващата поръчка. Направо еднорог. А коминчетата са вкусни.
На мен пиците в Капри не ми харесват, тестото е твърде солено, а добавките-с ниско качество, премятането по ръцете на момчетата, които ги правят никак не е изглежда хигиенично.
Може ли да напишете къде се намира момчето, което прави коминчета?

# 378
  • София
На ул. "Трети март". Това е "главната" улица, на която е пощата. Коминчетата са след ресторант "Старата мелница" в посока изхода на града.

# 379
За "Старият капитан" и "Тики бар", трябва резервация. След 20,00 часа няма свободни места. Явно,  хора посетили ги и коментирали тук, са оценили качеството им.Blush

# 380
  • Ямбол
Искам да похваля един чешки ресторант, казва се Прага. Чешка кухня, много вкусно, големи порции и нормални, даже ниски цени. Чешката бира мисля няма нужда да споменавам, че е супер.

# 381
Здравейте, да попитам и тук за мнения за хотел Перла Бийч, който се намира  до северния плаж.

# 382
Искам да похваля един чешки ресторант, казва се Прага. Чешка кухня, много вкусно, големи порции и нормални, даже ниски цени. Чешката бира мисля няма нужда да споменавам, че е супер.
Няма начин да не е за. похвала, като се знае града, надлъж и шир! Blush Само да попитам, на ул.  "Христо. Ботев" май се намираше?
Приятен ден!

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 17:19 от Znam

# 383
  • Ямбол
Да, там е.

# 384
Вали ли в момента в Приморско?

# 385
Вали ли в момента в Приморско?

Не. Слънчево е и има малки бели облачета. Можете да погледнете и камерите на живо.

# 386
За почиващите в момента, а и след време, добър ресторант "Делфин"  на ул. "Ропотамо-".

# 387
Здравейте и ние вече сме в Приморско.
Ходихме на южния плаж-водата мътна и зелена, на северния беше ок, но още от началото беше дълбоко (чадърите на Александрия), та стигнахме и до плаж Перла. Е там ни хареса най-много. Водата кристална, плитко и спокойно море, виждаш рибките как плуват по дъното. Плажът верно е доста населен, но на нас ни беше супер.
Изкушения дебнат от всякъде. Синът ми но 8г иска да опитва всеки ден нови неща-драконови бонбони, аеро гофрети, козуначени коминчета, тайландски сладолед.
Вечеряхме в ресторант КАРЕ до Лунапарка. Всичко беше много вкусно.
Взехме си рибка от Stella Maris. Останахме доволни.
Закуските на Атила са чудесни.

# 388
Здравейте. От четвъртък 18.08. сме в Приморско и ме интересува има ли клуб/дискотека, но не с чалга или техно?

# 389
  • Ямбол
На южния плаж предишната The White, сега е Баракуда. Там е единственото място, където все още не съм чувала чалга. Но канят изпълнители и някои от тях са чалгари. Не често, но съм виждала плакати. Снощи беше Васко Найденов, но не можах да отида.

Общи условия

Активация на акаунт