Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 973
  • 495
  •   1
Отговори
# 360
В момента сме на северния плаж и страшно много духа и има големи вълни. Мисля че до края на седмицата го дават веъровито. Има ли някой на южния , так как е положението. Ако е по спокойно  да ходим  там.
На Перла първи и втори пост флагът беше зелен, вече е жълт. Ходим да скачаме на вълни пред четвърти и се връщаме на първи. Но и тук духа, просто вълни няма. Дърпа навътре обаче. В момента:

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 11:42 от storm76

# 361
Здравейте,от вчера сме в Приморско.Днес сутринта на Южния плаж беше много приятно. Флаговете бяха жълти.В момента  всички постове са с червен флаг. Много е ветровито и има големи вълни.

# 362
  • София
За съжаление прогнозата до събота е за силен вятър.
Впечатлена съм от момчето, което прави коминчетата. На всяка поръчка слага нова ръкавица, после я маха за плащането и пак нова за следващата поръчка. Направо еднорог. А коминчетата са вкусни.
На мен пиците в Капри не ми харесват, тестото е твърде солено, а добавките-с ниско качество, премятането по ръцете на момчетата, които ги правят никак не е изглежда хигиенично.

# 363
Здравейте, приключи и нашата почивка в Приморско, за втора поредна година почивахме там в къща Добреви и сме доволни. По препоръки от форума хапвахме най вече в Амелия, говоря само за вечер, на обяд моите ядът пици, дюнери и други боклуци, хапнахме в китайския на центъра, не го знам как се казва но също сме доволни, имам чувството че са намалили грамажа спрямо миналата година за да не вдигат цените,веднъж пробвахме в ресторант Кръчмата, храната беше гадна, 2 кебапчета дойдоха след час и половина и на края на 80лв сметка им дадох 100 и се опитаха да ми вземат 20лв бакшиш, но не са отцелили човека! Общо взето сме доволни, но жената иска или да сменим мястото другата година или да отидем в друг град, за това искам да попитам има ли хотели на южния или севеения плаж които да предлагат ол инклузив или само закуска и обяд, и да имат чадъри и шезлонги на плажа? Голяма борба с нагли чехи и по нагли българи беше тая година на свободната зона на северния!

# 364
Освен Александрия, Приморско дел Сол и хотел Ориос към пакета с АИ предлага безплатни чадъри на Северния до изчерпване на количествата.
Плажовете са ужасни по мое мнение тази година.

# 365
Къде беше турския ресторант,има ли кюнефе

# 366
  • София
На главната улица. В посока излизане от Приморско се пада вдясно. Има голяма табела Ден и нощ и под нея турски ресторант.

# 367
Къде беше турския ресторант,има ли кюнефе

Поне последния път аз като бях имаше. Беше прилично.

# 368
Здравейте, приключи и нашата почивка в Приморско, за втора поредна година почивахме там в къща Добреви и сме доволни. По препоръки от форума хапвахме най вече в Амелия, говоря само за вечер, на обяд моите ядът пици, дюнери и други боклуци, хапнахме в китайския на центъра, не го знам как се казва но също сме доволни, имам чувството че са намалили грамажа спрямо миналата година за да не вдигат цените,веднъж пробвахме в ресторант Кръчмата, храната беше гадна, 2 кебапчета дойдоха след час и половина и на края на 80лв сметка им дадох 100 и се опитаха да ми вземат 20лв бакшиш, но не са отцелили човека! Общо взето сме доволни, но жената иска или да сменим мястото другата година или да отидем в друг град, за това искам да попитам има ли хотели на южния или севеения плаж които да предлагат ол инклузив или само закуска и обяд, и да имат чадъри и шезлонги на плажа? Голяма борба с нагли чехи и по нагли българи беше тая година на свободната зона на северния!
Хотел Пловдив (знаете го, до Добреви е) има закуска и вечеря пакет и много бяхме доволни по време на почивката преди няколко години беше. Собственикът е и готвач там, та..следи уж нещата и са наистина вкусно приготвени. Цената беше много прилична, пускат ваучери пролет и ако следите ...може и да уцелите добра цена. Чисто е в хотела, закуската е много богата, ама много наистина (поне по мое време) Минус е, че няма шезлонги и не предлагат такива, има малко басейнче, ама то все едно една вана пълна, за фасон повече.
Другият хотел, който тук е коментиран е близо до южния плаж със закуска и вечеря "Детелини". Тук отзивите за него са били добри, аз не съм почивала там. Но също няма там предлагане на шезлонги на плажа.
Почивали сме в хотел Опал. Той е една идея по-далече от плажа, но има пак закуска и вечеря предлагат, голям ресторант и два пъти сме били там на почивка и двата пъти сме много доволни от храната. Но не е срещу плажа, до Лунапарка е по-близо, не ни е било шумно иначе, има също малък сенчест басейн, няма шезлонги на плажа да предлагат. Понякога пускат ваучери и те, то така и се завлякох до Приморско първият път, бяха много на сметка и оттогава си го харесвам това градче.
Просто почивате в пиков сезон и затова е така. Но и храната с деца е проблем, ако не е осигурена, ама пък обикаляте заведения (но къде случите, къде не) ...не знам, това аз виждам като опция, но да е поне юли месец почивката ви, че да има повече място на плажа и да не се бутате и ядосвате. Морето пак си е топло и приятно, дори сигурно и по-чисто.

ПП. За олинклузив в Приморско са Перлите, Белведере, Жерави, може и др. да има но тези са близо до плажа поне и предлагат чадъри към хотела. Но цените са съвсем различни.
Сещам се сега и за хотел Ева, където също има закуска, обедно меню, вечеря и ресторант към него, срещу центр. вход на Северния и е приличен , съвсем близо е , мястото е добро поне за мен. Вечеряли сме там, добре е било преди време. С деца ще ви е удобно, но също нямат чадъри на плажа
Мираж е олинклузив, но е тип семеен хотел, винаги е пълен, а е един малък и сбутан ми се вижда...
Пенелопе също има закуска и вечеря, срещу плажа е близо, но Ева поне на мен и Пловдив ми повече харесват.
Разгледайте ги за др.година, ако решите пак да сте там, но и където да изберете , август ще е пълно, а чадъри запазени имат само на олинклузив хотелите. На южния плаж е по-спокойно и свободно, винаги може да си платите само чадър (поне др. години е било така) , но..за там нямам много мнение за хотелите. Може би Ден и Нощ, също и вила Ники ми се вижда поне да е близо и срещу плажа, ама храна няма.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 23:39 от Анонимен

# 369
  • Пазарджик
Някой с прясно мнение за Приморско дел сол?За първи път ще сме в Приморско и се чудя дали да резервирам или да търся нещо без включена храна.

# 370
Звънях на Добреви средата на април да питам за втората половина на юли но нямаше места, чак от 1ви август беше първата свободна дата и запазихме. Южния за пръв път се разходихме тази година и ни хареса, че е доста по подредено от северния, но не можах да разбера дали има хотел който да предлага чадър и шезлонг?!? Шезлонги много, но не се разбира като вървя между тях, инак за Детелини и аз четох добри отзиви, дори ходихме вчера да видим къде е точно, но 1 шезлонг и чадър пишеше 14лв на южния, ако не предлагат от хотела ние сме 4ма и по груба сметка ако взема 2 броя само за 7 дни са 210лв, които не съм склонен да дам а свободната зона е от далечната страна. На северния свободната е от към Добреви, но какво да ви кажа...... Възрастни хора, на по 60, 70 години, настаняваме се до тях и след 10 мин идват да се карат, че дъщеря им щяла да дойде и трябвало да е до тях или 17,18 годишни си навират краката в лицето ми...... А милите Чехи са направо с палатки, все едно ще живеят там...! Това искам да избегна, но на правилната цена разбира се! Иначе Приморско ми харесва най-вече защото много на вътре е плитко и децата могат да се забавляват без да съм до тях, ще онзи ден от тези двамата, които се одавиха на Ахтопол единия ми е съсед, разведен и е бил сам с детето на море, влязъл да помага на давещия се и..... Детенцето му останало на плажа само, лоша работа! Но се отклоних, извинете ме!

# 371
Хотел Свети Димитър, тази година мислех там да резервирам, четох отзиви, преобладаващо добри. На втора линия, северен плаж, нямат обаче шезлонги и чадъри. Предлагат изхранване.
Иначе на южният плаж Перла май се казваше хотела е ОИ( те са верига, затова нз точно коя Перла беше),   обаче нз дали става. Мен лично комарите  много ме морят в Приморско и Китен и затова от няколко години го избягвам като дестинация, но иначе много си го харесвам.

# 372
Върбанов, вие сте за Албена според мен. Малкото дете няма да го таксуват, голямото не помня колко е, но ако е под 12г също има голяма отстъпка или не знам как е сега, може и то безплатно да е. Вижте офертите, ама по-рано, когато имат промоции или питайте тук в темата за Албена. Може да си направите сметка с цената сега колко сте похарчили и ако е ол инклузив там за 4. Също има и карта за намаление, има разни врътки, поинтересувайте се. Там чадъри и шезлонги са в цената. Ако се спрете обаче за там, резервирайте на първа линия препоръчвам. Без хотел Нона. Там с него се отказах от Албена.
Другият вариант е да взимате само чадър на южния плаж и да си го ползвате четиримата. Не е задължително и шезлонги. Но няма да сте до водата. А хотелчето да е със закуска и вечеря, наоколо има много заведения всякакви за обяд и само супи и основно за малкия или дори за вас. Проблемът на южния за мен е този въжен мост, хич не ми е на сърце и не ми понася, а да обикалям няма да го направя.
Третият вариант е да резервирате по-рано. Но при вас наистина е добре да има включена закуска и вечеря и хотела да има ресторант за малкия нещо водно да хапва.
На Приморско са му хубави плажните ивици, но в пик сезон вече става...Дори и да отидеш рано, после народа се трупа и не е добре и спокойно.
Вижте и промоции, по-рано запазвайте и така. Жерави знам има шезлонги на плажа и чадъри, има промоции добри там кога уцелиш, съвсем ти е близо до северния, има изхранване, ама цена как ще попаднеш...просто разглеждайте и си преценявайте, но с деца си е проблем и трябва по-рано да резервирате си мисля, ако си знаете отпуските или можете да си ги наместите според резервацията.
ПП. Това с починалите хора на Ахтопол е голяма трагедия. Преди пак така си отидоха двама мъже млади влезнали да спасяват семейства в неохраняем плаж, а те се изнесли и дори не останали да видят ще бъдат ли спасени, не се знаеше и кои са, покриха се, а хората си отидоха и оставиха деца сираци.((

# 373
  • област Софийска
Здравейте,има ли някой впечатления от хотел Куин Нели-близост до плажа,чистота

Да си побутна въпроса,мнение за хотел Куин нели https://queen-nelly-primorsko.hotelmix.bg/
В неделя се върнахме от Куин Нели. Стаите са просторни и светли. Леглата са удобни, възглавниците поне за нас не бяха, много ниски и меки, но това е до предпочитания. Терасата е голяма, с масичка и столчета. Топлата вода е в изобилие, направо гореща тръгва. Само един ден имаше проблем, но бързо се отстрани. Кранчетата не са добре измислени, трудно се отвиват с насапунисани ръце. Стаите се почистват всеки ден, кърпите се сменят често, спалното бельо ни беше сменено веднъж.
Басейнът е голям и чист. Всяка вечер се обработва с някакви препарати.
Храната за нас беше много вкусна и разнообразна. Свърши ли нещо, се зарежда веднага. За цената си беше много добра даже. Вкусна храна, бих казала.
Паркингът на хотела е платен, но наблизо има поляна, на която може да се паркира напълно безплатно.
Намира се много близо до Северния плаж и доста далече от центъра.
Като цяло хотелът е доста добър.
Сега минусите. Настаняването беше под всякаква критика. Би трябвало да е в 14 ч, а бяхме настанени след 15 ч. И то след леко повишаване на тон. Всички чакахме с куфарите във фоайето.
Контактите в стаята са само 3, под бюрото. В два от тях са включени телевизорът и хладилникът. Ако искаш да заредиш 2 мобилни телефона, трябва да изключиш или тв или хладилника. Ток в стаята има, само ако и ти си там. Влизайки, поставяш картата с ключа от стаята в един слот и електричеството се включва. Излизайки, изваждаш картата и електричеството се изключва. Тоест хладилникът примерно не работи, докато не си в стаята. Такова нещо аз лично за пръв път виждам. Не можеш да извадиш само ключа от картата примерно, защото е запоен за картата.
Друго нещо - Приятели от нашата компания бяха запазили тройна стая, платено всичко преди няколко месеца, а получиха стая с две нормални легла и едно много ниско походно, на което не е особено приятно да спи голям човек 8 нощи. Докато ние с мъжът ми запазихме и съответно платихме двойна стая, а бяхме настанени в стая с 3 нормални легла и едно походно. Което значи, че в организацията на хотела нещо доста куца. Като цяло обслужването беше на ниво. Като цяло, хотелът е много добър. При малко повече внимание към детайлите, би бил перфектен.

# 374

Здравейте! Ако желае, някой да препоръча заведение от по-ниска ценова категория, ако може да се каже така, по средата на сезона, с голям телевизор! Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт