Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 49 002
  • 495
  •   1
Отговори
# 345
Приморско, както писах е зле, селяния или селения, който както иска да разбира градацията, но навсякъде изобилства от подобни случки. Всеки, който е нищо парадира колко е нещо и лично мен това ме дразни. Тия хора що не си нарамят дисагите от Кауфланд, Лидъл и Метро и не  запрашат за къмпингите в Гърция, както правеха предишни лета?

Ми, не, тук си бяха и предишните лета, затова вече не ходим в Приморско... бягаме по- далече... в Турция (ама гледаме да няма сънародници, че голям срам) 😥

Дам, всички българи са много прости, само вие не сте. Wink

Обикновено ние не обръщаме внимание на някакви-си там, че да трябва да ходим другаде, иначе всякаква простотия сме виждали и в многото чужбини, в които сме били. Не е за вярване, че и другаде има простотия, нали? Grinning

# 346
Напротив, има и културни хора, но са много малко на общия фон. В чужбина не ми се е случвало например между два платени чадъра или такива на хотел някой да си пльосне хавлийката и личното чадърче, навирайки задните си части към шезлонга ми.

# 347
И в Пламена Палас ли липсват чужденци? Един от любимите ми хотели в Приморско е.
Сега вече не зная за гостите, но все още понякога стигаме до там да вечеряме и все така съм доволна.
Освен там, тази година сме вечеряли в Анита, китайския, който е до Амиго, Кума Лиса, Каре, а  обедно на Мираж, навсякъде се нахраних и ми хареса, а цените са ..цени.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 11:51 от MIK

# 348

Днес три наглярки са крещели и обиждали мъжа ми, понеже трябваше да ни освободят платеното ни паркомясто. Не било техен проблем, че са се настанили върху него! не стига, че им спестихме вдигане с паяк, а насреща обиди и простотия, тъпа работа. Успяха да обвинят хотела, в който са отседнали, че хотелът ги е настанил на паркомястото ни, собственичката се чуди как да се извинява, а конус си има, надпис, всичко... изобщо някои хора се самозабравят и смятат, че всички са им длъжни
Приморско, както писах е зле, селяния или селения, който както иска да разбира градацията, но навсякъде изобилства от подобни случки. Всеки, който е нищо парадира колко е нещо и лично мен това ме дразни. Тия хора що не си нарамят дисагите от Кауфланд, Лидъл и Метро и не  запрашат за къмпингите в Гърция, както правеха предишни лета?

Селянията не я прави мястото, правят я хората Wink

За съжаление по-лошо впечатление винаги са ми правили нашенци, отколкото чужденците. Чакам и аз септември да се поопразни. Август ще го избутаме.

# 349
  • Ямбол
По-нахални и вресливи от чехите на плажовете на Приморско не съм виждала. Добре че почти не ходят в заведенията, в които аз ходя, че едва ги търпя. Повдига ми се като чуя речта им.
В последно време се забелязват разни селски изпълнения от разни младежи в стил Слънчака, но не е толкова масово.

# 350
Напротив, има и културни хора, но са много малко на общия фон. В чужбина не ми се е случвало например между два платени чадъра или такива на хотел някой да си пльосне хавлийката и личното чадърче, навирайки задните си части към шезлонга ми.
И в чужбина, и тук ми се е случвало. В Гърция от самите гърци, а тук точно на Приморско миналата година две чехкини си сложиха кърпичка уж една ,не носеха друго и си викам са за малко (те се поогледаха къде и избраха точно до моя чадър) Точно бях решила да се пека и бях излезнала от водата, сянката се попреместила и оставих другите постелки така, само аз се преместих на слънце малко. По едно време ги гледам тези (след три-четири минути) стават и ентусиазирано махат на някой. И..като напристигаха около 10 човека -две семейства с големи деца юноши и ми заеха сянката, другата част на слънце бяха до другия чадър. Като почнаха да разперват едни хавлии, не можах нищо да кажа, гледах шокирана. Не стига това, ами дойде и още един човек с голямо момче, много възпитан човека, точно тогава реших да си искам сянката и посочих, че е платен, та новия човек се премести и отиде някъде , но тези си останаха най-невъзмутимо, само леко дръпнаха хавлиите.  И от българи съм имала такива изпълнения. Взимат един чадър, но са много хора и два шезлонга не им стигат, слагат хавлии, слагат надуваеми неща и сянката измества се и не можеш да си я ползваш. Вече не се лъжа на чадъри и дрън, дрън. Отделно шезлонки с ребра не мога да търпя , не са ми удобни. Слагам си мой чадър по-голям къде искам и си се излягам на пясъка, ама си нося подобрения за там. При това отивам рано, аз на море просто се будя рано и ми е приятно на хладина, има едни врътки за чадъри в пясъка и супер лесно става да си го сложиш стабилно. После идват други (когато сме били повече хора) и се намърдват и донасят останалото. Била съм и сама на море и много си ми е било добре така, супер си почивах. Та..всичко е относително, няма българи, румънци и т.н.
А да..миналата година бяха безплатни чадърите (частта, където ходех) и гледам едно семейство -майка, баща и момиченце на 7-8г. завършило първи клас с отличие и грамота се хвалеше майката. Та..те всеки един си взимаше чадър, идваше бащата и мяташе хавлии на чадърите да висят. Имаше една жена с детенце инвалид в количка и носеше отделно чадърче да постои и гледа морето половин час не повече. Никой не отстъпи сенчица, не предложи помощ. То тя и отказа, толкова свита женица и слабичка, не знам и не разбрах откъде и как я е сваляла тази количка. Идваше от другата страна не по стълбите при гробищата, но как е слизала...не разбирам, а бяха самички винаги.
Как е морето сега, бурно-спокойно, чисто-мръсно... Отказах се на планина на ходя (скъпо ми идва) , замислям се да отида на още едно моренце пак в Приморско края на август за 5-6 дни, ама да видим финансово, здравословно и т.н.

# 351
  • София
Не е море, езеро е. Чудно е в момента, особено рано сутрин.

# 352
Перла в момента:

И внимавайте на какво стъпвате на Северния плаж :

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 17:54 от storm76

# 353
Спомена се за бистрото "Капри" на ул. "Перла ". Наистина, добро заведение, с добра храна. Който иска, може да се увери.
Добра почивка!

# 354
Нищо не споделяте(( То бива, бива, ама...и аз пък няма да пиша другата година((

# 355
Спомена се за бистрото "Капри" на ул. "Перла ". Наистина, добро заведение, с добра храна. Който иска, може да се увери.
Добра почивка!

"Капри" е ресторант , не е бистро. Ценовия му клас е малко по-висок от механите и бистрата в Приморско. Обаче храната ,поне за мен си струва.  Мисля ,че се опитвам да копират Хепи, но това не е нещо ново под слънцето.

# 356
Добра почивка!

"Капри" е ресторант , не е бистро. Ценовия му клас е малко по-висок от механите и бистрата в Приморско. Обаче храната ,поне за мен си струва.  Мисля ,че се опитвам да копират Хепи, но това не е нещо ново под слънцето.

# 357
Добра почивка!

На класовата бележка  пише под името на фирмата стопанствата заведението-бистро. Но няма значение, какво е, наистина е добро, с малко по-завишени цени. Но на днешно време, какво ли не е завишено.

# 358
Нищо не споделяте(( То бива, бива, ама...и аз пък няма да пиша другата година((
То няма много за споделяне. Иначе на снощната разходка към 21 ч Приморско ми се видя идея по-празно. Явно много хора идват за петък, събота и неделя.

# 359
  • СВИЩОВ
В момента сме на северния плаж и страшно много духа и има големи вълни. Мисля че до края на седмицата го дават веъровито. Има ли някой на южния , так как е положението. Ако е по спокойно  да ходим  там.

Общи условия

Активация на акаунт