Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 998
  • 495
  •   1
Отговори
# 330
На северния плаж, където се слиза по стълбите от улица Г. Кондолов има ли платени чадъри?
Има, но са комплект с шезлонги. Само чадъри не видях по време на моето пребиваване. Те са отляво, като слизате по стълбите пред заведенията. Отдясно има нещо, като шатри и там собственика е направо ...
Отляво след чадърите има и заведение с барбарони и то е много посетено, има навеси за сянка, приятно е. Беше само с консумация, но от 1 юли ги направиха и тях платени.

# 331
Здравейте,има ли някой впечатления от хотел Куин Нели-близост до плажа,чистота

Да си побутна въпроса,мнение за хотел Куин нели https://queen-nelly-primorsko.hotelmix.bg/

Ето го Куин Нели ( сините прозорци).   Не знам как е вътре, но в 7:30 сутринта персоналът на хотела си правеше оперативката на висок тон, че аз ги чувах от съседен хотел. Доколкото четох мнения, има доста разочаровани от храната.

По въпроса за селения и селЕнията:

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:45 от storm76

# 332
Здравейте,има ли някой впечатления от хотел Куин Нели-близост до плажа,чистота

Да си побутна въпроса,мнение за хотел Куин нели https://queen-nelly-primorsko.hotelmix.bg/

Ето го Куин Нели ( сините прозорци).   Не знам как е вътре, но в 7:30 сутринта персоналът на хотела си правеше оперативката на висок тон, че аз ги чувах от съседен хотел. Доколкото четох мнения, има доста разочаровани от храната.

По въпроса за селения и селЕнията:

А близо ли е до плажа, до центъра .    Този плаж ,който е от към Китен ка се казва.

# 333
Северния е близо, южния е този откъм Китен и е по-далече. До центъра от Куин Нели е около километър, но може да ви се стори повече заради разминаванщия се народ по улиците.

# 334
Здравейте! Изчетох доста полезна информация, но въпреки това търся някакви насоки. В края на месец август ни предстои кратка почивка в Приморско с две деца (2г и 9г) Ще сме на гости в Престиж сити 2. Търся  подходящо местенце в близост за хапване, също така ако може да споделите впечатления за плажа. Благодаря предварително!

Престиж сити е на плажа на ММЦ, ако не се лъжа. Плажа е страхотен ( любимо място ми е), но тази година определено са прекалили със платената зона. Ние ходим рано и винаги сме на първа линия до морето. Преди седмица писах за премеждията си на една от свободните зони(може да погледнаш ако искаш).
Като тръгнеш по плажа посока Китен има бар на плажа "Корсарите" винаги имат обедно меню - юли беше 6,50 лв. (всеки ден по едно готвено ястие - миди с ориз; свинско със зеле; мусака; пълнени чушки и т.н ). Приятно местенце, цените извън обедното меню са нормални за плажен бар.

Старата чешма, центъра над пристанището - скумрия с гарнитура - 5,99лв. Супа и основно ястие - 5,99лв. Алкохол 4-5лв/100 грама.

# 335
  • София
Коментирали сме тортите в Приморско и по мое мнение няма такива, които да стават. Евтини продукти, ниско качество, лош вкус. Разбира се, може да има и изключения. Търсейки качествен десерт в района, попаднах на сладкарничка в Созопол с добри отзиви в гугъл. Е намира  се на такова място, че без помощта на същия този гугъл и неговите карти, не бих я намерила, но наистина си заслужава - Jenny Pâtis'. Добро разнообразие и вкусни мус тортички. Има и други десерти, за тях нямам мнение.

# 336
  • Ямбол
Има сладкарница в Приморско с хубави торти и особено еклерите. Но е далече и малко хора я знаят. В улицата зад аквапарка се продължава в посока обратна на центъра до самия край на улицата, там в дясно е сладкарницата.

# 337
Похвалиха ми нова сладкарница в Приморско, но не съм я посетила още. Казва се Еуфория и е непосредствено до ресторант Капри /на ул. Перла/. Входът на сладкарницата е откъм улица "Стара планина". Има кът за игра вътре.

# 338
  • София
Знам я сладкарница на ул. Ропотамо. За мен е тип соц. Впечатленията ми са стари обаче, може би отпреди 8-9 години. Възможно е да са подобрили качеството.

# 339
Похвалиха ми нова сладкарница в Приморско, но не съм я посетила още. Казва се Еуфория и е непосредствено до ресторант Капри /на ул. Перла/. Входът на сладкарницата е откъм улица "Стара планина". Има кът за игра вътре.
Аз определено вече съм фен на тази сладкарница.

Днес три наглярки са крещели и обиждали мъжа ми, понеже трябваше да ни освободят платеното ни паркомясто. Не било техен проблем, че са се настанили върху него! не стига, че им спестихме вдигане с паяк, а насреща обиди и простотия, тъпа работа. Успяха да обвинят хотела, в който са отседнали, че хотелът ги е настанил на паркомястото ни, собственичката се чуди как да се извинява, а конус си има, надпис, всичко... изобщо някои хора се самозабравят и смятат, че всички са им длъжни

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 22:13 от MIK

# 340
Здравейте, обещах да пиша за хотел Перла Лъкшъри. Първо положителното- при настаняването на рецепция ни подшушнаха къде можем да си оставим безплатно колата, което ми спести около 100лв., стаята ни е с прекрасен изглед към морето и достатъчно широка и оборудвана с всичко. На басейна е същинска лудница с хавлиите хвърлени още от вечерта, но за мен не е проблем, защото не ходя на басейн. Местоположението е страхотно, непосредствено до плажа, където имаме и безплатни чадъри и шезлонги. Човек от хотела следи да не се настаняват външни на шезлонгите като след 11.30 разрешават срещу заплащане. Общите части на хотела са сравнително чисти и поддържани като се има в предвид огромния брой гости. Персоналът е добронамерен и отзивчив, стараят се.
Сега отрицателното- в стаята има неприятна миризма, която идва от климатика. И ХРАНАТА- ужас, просто ужас. Не съм от най-придирчивите, но не ми хареса нито разнообразието, нито начина на приготвяне, нито продуктите. За закуска и обяд горе-долу ставаха нещата, но за вечеря под всякаква критика. Нека да похваля пиците, който се предлагаха след 14.00 часа на басейна, те бяха хубави, но пък едва се вреждахме да си вземем по 1 парче. Правеха постоянно, но по малко- около 2 пици по 6-8 парчета на 15 мин.
Това е засега почивката ми продължава, ако се сетя още нещо ще пиша.

# 341

Днес три наглярки са крещели и обиждали мъжа ми, понеже трябваше да ни освободят платеното ни паркомясто. Не било техен проблем, че са се настанили върху него! не стига, че им спестихме вдигане с паяк, а насреща обиди и простотия, тъпа работа. Успяха да обвинят хотела, в който са отседнали, че хотелът ги е настанил на паркомястото ни, собственичката се чуди как да се извинява, а конус си има, надпис, всичко... изобщо някои хора се самозабравят и смятат, че всички са им длъжни
Приморско, както писах е зле, селяния или селения, който както иска да разбира градацията, но навсякъде изобилства от подобни случки. Всеки, който е нищо парадира колко е нещо и лично мен това ме дразни. Тия хора що не си нарамят дисагите от Кауфланд, Лидъл и Метро и не  запрашат за къмпингите в Гърция, както правеха предишни лета?

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 10:07 от storm76

# 342
  • София
Приморско, както писах е зле, селяния или селения, който както иска да разбира градацията, но навсякъде изобилства от подобни случки. Всеки, който е нищо парадира колко е нещо и лично мен това ме дразни. Тия хора що не си нарамят дисагите от Кауфланд, Лидъл и Метро и не  запрашат за къмпингите в Гърция, както правеха предишни лета?

Ми, не, тук си бяха и предишните лета, затова вече не ходим в Приморско... бягаме по- далече... в Турция (ама гледаме да няма сънародници, че голям срам) 😥

# 343
Приморско, както писах е зле, селяния или селения, който както иска да разбира градацията, но навсякъде изобилства от подобни случки. Всеки, който е нищо парадира колко е нещо и лично мен това ме дразни. Тия хора що не си нарамят дисагите от Кауфланд, Лидъл и Метро и не  запрашат за къмпингите в Гърция, както правеха предишни лета?

Ми, не, тук си бяха и предишните лета, затова вече не ходим в Приморско... бягаме по- далече... в Турция (ама гледаме да няма сънародници, че голям срам) 😥
Моите наблюдения са, че преди пандемията основно си бяха чужденците, и в хотела, който посещавахме Пламена палас, и на плажа, че и по улиците бг реч си беше ограничена.
А сега някаква лудница за не повече от два месеца, и после- разкош!

# 344
И в Пламена Палас ли липсват чужденци? Един от любимите ми хотели в Приморско е.

Общи условия

Активация на акаунт