Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 351
  • 495
  •   1
Отговори
# 195
Понеже се споменава заведения за риба, ще бъде от полза, тези хора които са починали, да споделят информация
 По точно, къде според тях, рибата не е била замразена, а е прясна. С внимание ще очаквам отговор.
Всичко добро!
С починали комуникацията е трудна... Laughing Който търси прясна морска риба - септември, октомври...

# 196
  • София
Здравейте, предстои ни пътуваме в Приморско, Хотел Сани(Sany). От 1-8 Август. Искам да питам, има ли някой наблюдения и мнения за този хотел и с какви впечатления е останал. И Също пише, че е на 300 метра от южния плаж, но го прегледах на картата и ми се струва повече.
П. П
Прочетох темата до тук и събрах важна информация. Със сигурност ще посетим Турския ресторант. За първа година ще сме в Приморско. Млада двойка сме и търсим шумното😁

Ресторанта към хотела е добър /предишни години/, колкото за хотела, може би информация от теми за Приморско, пак от минали години!
Била съм в Сани 3- 4 пъти,но при предишните собственици. Локацията е добра, на 5 мин е от южния плаж.

# 197
Понеже се споменава заведения за риба, ще бъде от полза, тези хора които са починали, да споделят информация
 По точно, къде според тях, рибата не е била замразена, а е прясна. С внимание ще очаквам отговор.
Всичко добро!
С починали комуникацията е трудна... Laughing Който търси прясна морска риба - септември, октомври...
JoyJoy Ох, с глас се смея.. Мерси за разведряването!

# 198
Здравейте, предстои ни пътуваме в Приморско, Хотел Сани(Sany). От 1-8 Август. Искам да питам, има ли някой наблюдения и мнения за този хотел и с какви впечатления е останал. И Също пише, че е на 300 метра от южния плаж, но го прегледах на картата и ми се струва повече.
П. П
Прочетох темата до тук и събрах важна информация. Със сигурност ще посетим Турския ресторант. За първа година ще сме в Приморско. Млада двойка сме и търсим шумното😁

Ресторанта към хотела е добър /предишни години/, колкото за хотела, може би информация от теми за Приморско, пак от минали години!
Била съм в Сани 3- 4 пъти,но при предишните собственици. Локацията е добра, на 5 мин е от южния плаж.
А нещо повече да разкажеш? С чистотата как са. Дали басейна е голям и чист и най-важното отношението.
Благодаря😊

# 199

Всичко добро!
Верно, септември,октомври, комуникацията е трудна. Като се предлага океанска риба за морска -замразена, няма как да стане алъш-вериша...Blush

# 200
Здравейте,

Моля, ако някой е ходил в механа Рубин тази година, да сподели мнение.
Благодаря!

# 201
  • русе
Много разочарована от “Магнолиите”.
Цял ден програма и аниматори за френските гости.
Музика само френски песни, които ги въртят всеки ден.
Почистване-да мине само номера, в банята петна по плочките, останали паяжинни по ъглите.
Не ходете там.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 07:54 от искренчето78

# 202
  • Сф
Много разочарована от “Магнолиите”.
Цял ден програма и аниматори за френските гости.
Музика само френски песни, които ги въртят всеки ден.
Почистване-да мине само номера, в банята петна по плочките, останали паяжинни по ъглите.
Не ходете там.
Искренче, за френската анимация се знае от години, виж с хигиената и други неща компромис не трябва да има.

# 203
Здравейте,  аз отново да попитам за моите риболовци има ли в Приморско магазин за рибарски принадлежности и стръв? И на кея може ли да се лови риба?
Благодаря ви предварително!

# 204
Здравейте,  аз отново да попитам за моите риболовци има ли в Приморско магазин за рибарски принадлежности и стръв? И на кея може ли да се лови риба?

Има магазини за стръв по данни от миналата година. Един е на Ропотомо, след музея по посока на Иглика, но моят рибар не им харесва червеите - полуумрели и малко. Преди време имаше и малко магазинче надолу към плажа, като се мине покрай Кума Лиса - от същата страна. ММ ходи да купува стръв в Китен. Да, може да се лови риба на кея.

# 205

Има магазини за стръв по данни от миналата година. Един е на Ропотомо, след музея по посока на Иглика, но моят рибар не им харесва червеите - полуумрели и малко. Преди време имаше и малко магазинче надолу към плажа, като се мине покрай Кума Лиса - от същата страна. ММ ходи да купува стръв в Китен. Да, може да се лови риба на кея.
А на други кои места лови мъжът ви, че ние сме начинаещи? И каква риба се лови в този сезон и на каква стръв?

# 206
Здравейте,  аз отново да попитам за моите риболовци има ли в Приморско магазин за рибарски принадлежности и стръв? И на кея може ли да се лови риба?

А на други кои места лови мъжът ви, че ние сме начинаещи? И каква риба се лови в този сезон и на каква стръв?

Само на кея лови. Платарини основно. Наесен и заргани. Но в момента приятелите рибари се оплакват, че не кълве.
П.П. Допълвам: за стръв - май блатни червеи се казват.

# 207
  • Ямбол
Рибата се казва платерина.

# 208
Благодаря, Лиляна! Никога не съм й виждала името изписано, а на мен така ми звучи.

# 209
А има ли детски площадки, парк и къде точно?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт