Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 322
  • 495
  •   1
Отговори
# 240
Fanfanito, за рибното заведение имаш предвид, сигурно отдясно на  кръстовището на улица "Иглика" с улица "Стара планина", по-надолу. Защото срещу "Вълчан войвода" са сергии с плажни неща.

# 241
То не е точно срещу Вълчан войвода, а преди него, дори май се пресичаше малка уличка - пряка, ако вървиш към морето. Пада се от другата страна на голямата улица, в дясно, а Вълчан е в ляво. Не е точно срещу него, но е близо и за ориентир го давам, че друго не помня, за упътване. Но изглежда добре готвят там риба и пици.

# 242
  • Ямбол
Да не е капанчето с име "Ай почнаха проблемите"?

# 243
Аз се опитах да видя името, но не разбрах какво е, а нямах време да снимам.
Лиляна, ти може би си още там, та..ако ти се разхожда мисля си заслужава да го видиш (може и да го знаеш)
То е нещо, като скари отвън, но и отвътре нещо са взели, не ми прилича на капанче. Има доста дървени масички с пейки. Не е със сервитьор, не е ресторант. Има скари големи, първо е тази за рибата помня, май и кебапчета може би е имало, после е за пиците, но са заедно. Име не видях, нещо имаше, ама май реклама или знам ли. Може би е на около 100-150 м. преди Вълчан войвода, като отиваш за плаж и е от другото платно на улицата. Чадъри големи май имаше, ама не помня, беше вечер. Не знам как по-добре да го обясня, май гледах и цените, ама сега...просто се сетих, че преди не бях го виждала или обръщала внимание, а и не ми е точно натам хотела, та да ми е на път.

# 244
Здравейте!
Ще е добре, да се даде и информация, къде правят най-хубавите миди в Приморско от хора имали удоволствието да консумират добре направени миди!
Успешен и хубав ден!

# 245
Виждала съм много да се поръчват и консумират миди, както и рибни ястия в Старият капитан. Лично аз не съм привърженик на мидите. Иначе в момента всяка вечер това заведение е пълно и мога с две ръце да препоръчам кухнята му. Бързо обслужване, вкусна храна и прилични цени

# 246
  • Ямбол
Миди в "Оазис" много добре приготвени.

# 247
Виждала съм много да се поръчват и консумират миди, както и рибни ястия в Старият капитан. Лично аз не съм привърженик на мидите. Иначе в момента всяка вечер това заведение е пълно и мога с две ръце да препоръчам кухнята му. Бързо обслужване, вкусна храна и прилични цени

Също съм за "Стария капитан".
Вчера също ядох много добри миди черупка в новия турски ресторант . Водеха се миди по истамбулски.

# 248
Току що се връщам от турският ресторант "Бахче" и като цяло съм със смесени чувства. Храната е вкусна и пристига бързо, но порциите са една идея малки.
Атмосферата е в стил крайпътно капанче, което не се връзва с цените в менюто. За сравнение мога да дам верига турски ресторанти "Джанъм Стекхаус" което е класи нагоре. Пидето беше вкусно, но за 16лв очаквах нещо повече от изпечено хлебче със салам и кашкавал.

Edit: Всъщност, сега се сетих, след турският ресторант направихме една разходка и на 100тина метра по тротоара (в посока аквапарка) правят уникални шоколадови фунийки, пълни с плодове, течен шоколад нутела, крем ванилия, парченца шоколад и т.н.  Направата им отнема 5-6 минути, но фунийката я изпичат на място и е уникално вкусна. Струват 8лв/бр.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 22:42 от Kn0cK3r

# 249
Да споделя и аз разочарованието си от Българан, липсват голяма част от ястията в менюто, храната не е вкусна, порциите сравнително малки, а цените леко завишени
Моля някой да сподели мнение за Приморски звуци

# 250
  • Ямбол
Тези фунийки се казват коминчета и са от козуначено тесто. 5 лева е само коминче с поръска, има и с разни пълнежи. С крем ванилия също е много вкусно.

# 251
Здравейте! Бих искала да помоля за препоръки за хотел ол инклузив в Приморско.

# 252
Здравейте! Бих искала да помоля за препоръки за хотел ол инклузив в Приморско.
Ние ходихме в Белведере Александрия клуб в края на юни и много ни хареса.

# 253
Добър ден! За рожден ден на малки дечица, има ли подходящо място в Приморско за изкарване на добро тържество.
Слънчев, прекрасен ден на всички!

# 254
Аз пък чета редовно темата, но да попитам за ресторант, в който да предлагат хем вкусна риба, хем да има разнообразие в менюто и другите неща да са вкусни- защото част от компанията не обича....риба Astonished. Точно така- отиват на море и не вкусват нищо морско. Странно, но ...хора всякакви. И не искам да седна някъде да се наям с риба аз и евентуално някой друг, а другите да мрънкат, че не са се наяли. Освен горното условие, ако може и да не е мизерно, че ми писна от вируси и инфекции/ Да, знам, че всякак може да се заразиш, но , все пак/

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:19 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт