Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 309
  • 495
  •   1
Отговори
# 255
Моите деца също не обичат риба и, когато седяхме в Старият капитан те ядоха пилешки хапки, паниран кашкавал, скара, а ние пък риба и салати

# 256
  • Ямбол
На кея заведението и Оазис са моите предложения. Капри също предлага добра всякаква храна.
Анита не съм посещавала още тази година, но то там все няма места.

# 257
Добро заведение е и "Хладното", както се спомена. Сега в разгара на сезона, наистина трябва да се отиде по-рано или да се резервира маса.

# 258
В ресторант "Мезе" има всякаква храна и всичко ни хареса (риба, пържола, салатки) . Бях предубедена, но ми хареса.
Специално пък за риба седнахме в ресторант "Пловдив" - беше по-добре овкусена рибата от на "Мезе", но пък пейките им са малки и е задушно, ако идеш преди залез.
За 10 дни не намерих заведение с вкусни домашни пържени картофи. Всичко живо е бланширано...

# 259
Ресторантът до "Мезе" предлага домашни пържени картофи. Казва се "Бриз" - нов е. Миналата година беше с друго име. Сега е с нови собственици, обновен интериор и меню. Готвят вкусно.
В "Амелия" също предлагат домашни пържени картофи. Поне на обяд.
Една вечер бяхме в "Тумбака". То е на собствениците на "Мезе" и менюто е идентично.

# 260
Едната вечер бяхме решили да пробваме "Бриз", но силната музика ни отказа. Разминали сме се от домашните картофки значи.

# 261

Една вечер бяхме в "Тумбака". То е на собствениците на "Мезе" и менюто е идентично.

Предполагам че същия собственик държи и "Старата чешма" тъй като менюто е същото като това на "Тумбака". Нямам забележки, сядаме често.

Също давам глас за "Бриз", пицата им беше добре, само живата музика в някои дни отказва и мен.

Приморско е вече пълно. Sad Паркиране -мисия невъзможна.

# 262
Здравейте, както казвате, че няма място за паркиране. Има ли някакви платени паркинги където да се оставят колите. Смисъл да си взема под наем парко място за периода на почивката си и да знам, че си имам място винаги. А не да се лутам всеки път да търся къде и да се притеснявам, че може да ми вдигнат колата. Благодаря

# 263
Здравейте, както казвате, че няма място за паркиране. Има ли някакви платени паркинги където да се оставят колите. Смисъл да си взема под наем парко място за периода на почивката си и да знам, че си имам място винаги. А не да се лутам всеки път да търся къде и да се притеснявам, че може да ми вдигнат колата. Благодаря

Аз се сещам за един платен паркинг до аптеката.

https://www.google.com/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%A2% … 2.32h,79.2t/data=!3m6!1e1!3m4!1sE1NueTMUQXvNalErkVFRgA!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x40a6cd7135d22bab:0xd4c2b2d4f174ee3!8m2!3d42.266751!4d27.7585579

# 264
  • София
И паркинга до църквата.
Много хора има, на плажа е лудница.

# 265
Привет на всички!Може ли да ме насочите към хотелче на плажа (нямам идея южен или северен) с прилично изхранване.Не търсим ол инклузив.За началото на септември искаме след Балкана да минем през Приморско, защото никога не сме били.Благодаря ви!

# 266
Аз също до църквата знам за паркинг, заграден и охраняем. Още го има, не съм снимала телефона, не ми е трябвало. Но, както писахте вашият хотел е доста по-нагоре и не знам дали ще ви е удобно. Но пък е близо до центъра и сте млади, та..Може би ще има места около уличките до хотела ви, но ако няма проверете и до църквата, след общината се намира , не помня улица , вървите в права линия (продължавате) към морето и питайте.
ето тук намерих и се обадете при желание
може и на картата да го видите
отзивите не са много добри обаче, човекът бил доста "серт"
Телефон: 089 880 0086
https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40a6cd41231b94b7%3A0x3a82cca0d9c431b4!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNwIcfeCyLu6K-j6MGxq3P7YYmCLvqY5MlkdCIq%3Dw234-h157-n-k-no!5z0L_QsNGA0LrQuNC90LPQuCDQsiDQv9GA0LjQvNC-0YDRgdC60L4gLSBHb29nbGUg0KLRitGA0YHQtdC90LU!15sCgIgAQ&imagekey=!1e2!2s7JoThEd6BaxfRP63pFlJuQ&hl=bg&sa=X&ved=2ahUKEwjfndPu8475AhUsx4sKHdmwArIQ7ZgBKAB6BAgREAI

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 14:31 от Анонимен

# 267
  • сред маслини и портокалов цвят
А чиста ли е водата? Южният плаж ме интересува, около хотел Алюр, ако някой има наблюдения?

# 268
Вчера се прибрахме от Приморско.
Водата на южният плаж (около Алюр и пред хотел Престиж Сити 2) е чиста. Има къде да се паркира безплатно до плажа. Тъй като тази част от плажната ивица е по в средата, изобщо не е пренаселено с хора. Чадър и шезлонг бяха по 5лв броя.

От заведенията пробвахме турското "Бахче", "Неро" и  "Веселото село".

На връщане, малко след Приморско в посока Бургас, си купихме уж прясна риба. Продавачите бяха от тези с по-тъмният цвят на кожата и естествено се опитаха да ни метнат - 3 леферчета ги изкараха над 4кг, при което им казах че това няма как да е вярно и веднага се оправдаха с батериите на кантара. Извадиха ги, поразтъркаха ги и взеха да ръчкат копчетата на кантара. Веднага ми стана ясно, че първият път са мерили в либри (1 либра = 0.45кг), защото при второто теглене показа малко над 2кг.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 09:19 от Kn0cK3r

# 269
Здравейте!
А Северният плаж как е? Чисто ли е, пренаселено ли е, какви са цените на чадър, шезлонг?
За пръв път ще ходим в Приморско, края на август (22-26.08), та не знам какво да очакваме... С две малки деца  под 3 г. ще сме, дано са подходящи плажа и водата за тях

Общи условия

Активация на акаунт