Приморско 2022 г. – море, весело лято и хубави емоции!

• 48 305
  • 495
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В момента северния плаж е чист, но е ужасно пренаселен. Поне на свободната зона.

# 271
Здравейте, както казвате, че няма място за паркиране. Има ли някакви платени паркинги където да се оставят колите. Смисъл да си взема под наем парко място за периода на почивката си и да знам, че си имам място винаги. А не да се лутам всеки път да търся къде и да се притеснявам, че може да ми вдигнат колата. Благодаря
Аз също до църквата знам за паркинг, заграден и охраняем. Още го има, не съм снимала телефона, не ми е трябвало. Но, както писахте вашият хотел е доста по-нагоре и не знам дали ще ви е удобно. Но пък е близо до центъра и сте млади, та..Може би ще има места около уличките до хотела ви, но ако няма проверете и до църквата, след общината се намира , не помня улица , вървите в права линия (продължавате) към морето и питайте.
ето тук намерих и се обадете при желание
може и на картата да го видите
отзивите не са много добри обаче, човекът бил доста "серт"
Телефон: 089 880 0086
https://www.google.com/maps/uv?pb=!1s0x40a6cd41231b94b7%3A0x3a82cca0d9c431b4!3m1!7e115!4shttps%3A%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipNwIcfeCyLu6K-j6MGxq3P7YYmCLvqY5MlkdCIq%3Dw234-h157-n-k-no!5z0L_QsNGA0LrQuNC90LPQuCDQsiDQv9GA0LjQvNC-0YDRgdC60L4gLSBHb29nbGUg0KLRitGA0YHQtdC90LU!15sCgIgAQ&imagekey=!1e2!2s7JoThEd6BaxfRP63pFlJuQ&hl=bg&sa=X&ved=2ahUKEwjfndPu8475AhUsx4sKHdmwArIQ7ZgBKAB6BAgREAI

Благодаря за отзивите разгледах ги... И даа доста далечко от нашия хотел. Другата седмица тръгваме и ще видим как е положението, мерси за телефона ще си го запиша🤗

# 272
  • В.Търново
Вчера се прибрахме от Приморско.
Водата на южният плаж (около Алюр и пред хотел Престиж Сити 2) е чиста. Има къде да се паркира безплатно до плажа. Тъй като тази част от плажната ивица е по в средата, изобщо не е пренаселено с хора. Чадър и шезлонг бяха по 5лв броя.

От заведенията пробвахме турското "Бахче", "Неро" и  "Веселото село".

На връщане, малко след Приморско в посока Бургас, си купихме уж прясна риба. Продавачите бяха от тези с по-тъмният цвят на кожата и естествено се опитаха да ни метнат - 3 леферчета ги изкараха над 4кг, при което им казах че това няма как да е вярно и веднага се оправдаха с батериите на кантара. Извадиха ги, поразтъркаха ги и взеха да ръчкат копчетата на кантара. Веднага ми стана ясно, че първият път са мерили в либри (1 либра = 0.45кг), защото при второто теглене показа малко над 2кг.
Където сте били е началото на ММЦ плажа.

# 273
@Русалка_1 , да, за втори година подред сме там и бяхме отседнали в апартхотел Теос и бяхме на плажа срещу хотела. Целенасочено не исках да сме в града, защото знам какъв ужас е с паркоместата и шума от хората и заведенията. Наши приятели си оставиха  колата в горичката срещу началото на южният плаж (зад хотел Перла Роял), така че който не намери другаде място, то там винаги има места.

# 274
Здравейте, в момента съм в Приморско на северния плаж. Водата е много чиста, но и вчера и днес има доста дребни медузи, видяхме и две огромни. Има си хора, ние сме към Перла в тази част на плажа на свободната зона пред чадърите. Чадър и шезлонг са по 5 лв. 🙂

# 275
На северния плаж пред хотел Жерави и наоколо, чадър и шезлонг са по 7 лв.

# 276
  • Ловеч
Здравейте, търся скорошни отзиви за Перла бийч лъкшъри Приморско.

# 277
Здравейте! Някой, има ли информация за пунктове на Easy Pay в гр. Приморско и къде се намират?
Хубав ден!

# 278
  • София
Здравейте, в Приморско къде има зъболекар?

# 279
  • Ямбол
Изи пей има в уличката зад Снаки, посока училището.

# 280
Изи пей има в уличката зад Снаки, посока училището.

Още ли съществува? Аз знам само за този изипей в офиса на Спийди.

# 281
  • София
Съществува Изи пей зад Снаки. Днес ходихме. Вярно, че ни върнаха, че нещо друго правили, някакви преводи, но иначе си работи.

# 282
Офисите на  Изи Пей са три: на улица "Ропотамо"   78, ул. "Шипка" 3 и ул. "Трети март" 82 А.

# 283
Да похваля обедното меню на Амелия и да оплюя това на Мезе. Второто е под всякаква критика.

# 284
  • София
Аз да оплюя Снаки, че лъжат в сметката. Проверявайте си рестото.

Общи условия

Активация на акаунт