Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 557
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
В момента няма безплатна доставка.
Пускат много за кратко, трябва да се следи.
Другия номер е да се поръчат неща до достигане на  безплатна и после връщане.

# 601
Някой да е ходил до физически магазин скоро (мега мол)? Трябват ми къси панталони за детето, ама ми се иска да ги видя, че девойката слабичка (3 г, 12 кг).

# 602
  • София
Някой успя ли да пусне безплатна доставка за малко неща ? Как става това в момента? Иска определена сума при мен. Искаше ми се да пусна дребни неща, но не се получава. Изписва се "За да се възползвате от БД не Ви достига......." и сумата🤦😁, която не ми достига. 😂
Имах безплатна поръчка за 37.97 последния път.

# 603
Аз бях поръчвала сутиен, който беше много точен като размер. После поръчах смело същия номер спортен сутиен, който не стана. Сега си стои така, защото бельо не се връща. Sad Според мен наистина е до късмет и определено не бих рискувала с нещо, което не мога да върна. Не знам банските смятат ли ги за бельо.
Банските също не могат да се връщат

# 604
Аз съм връщала мъжки шорти за плуване, въпреки че пише, че не може. Признаха ми ги и ми върнаха парите. Естествено,  бяха си нови, с етикетите и опаковката.

# 605
Отново безплатна доставка днес!

# 606
Пуснах уж малка поръчка, уж...
Обаче продължава да не ми приема адреса до Русе и пак пуснах до Две Могили. Баси сайта...
Исках да поръчам и сапуни, но намалените с изчерпани та пуснах един на редовна цена. Предния път поръчах 3бр намалени и тоалетната мирише разкошно от сапуна. Исках да поръчам повечко, макар че са размер нюню, но ще дебна следващия път.

# 607
  • Русе
Да те разочаровам, че ако мине през Еконт ще искат 3.90 лева такса за пренасочване. Онзи ден спорих с куриера. Изобщо не знам за какво им беше да намесват Еконт в схемата...
И аз съм от Русе и не можах да актуализирам адреса, и затова до офис на Спиди си бях пуснала пратката.

# 608
Аз също пуснах днес рокля, колан и сутиен.
Днес са ми дошли банските и чорапи.
Посочвам адреса на Еконт и куриерите винаги ми звънят и предлагат да ми ги донесат до вкъщи. Явно наистина  печелят бонус , ако пратката е до адрес.
Бях взела веднъж сапун, портокалов аромат, който дълго се задържаше върху кожата.Хубави са.
Освен сутиените, много ми харесват чорапките- усеща се памука и е комфортно с тях.

# 609
Значи тия не ми искат парите.Каквото и да харесам, го няма като артикул или няма размери, а не е да няма какво да пазарувам.И дребните и каката имат нужда от неща за есента.Е как па няма една пижама, на прилична цена, да има техен размер.
Трябва да отида до физическия магазин явно, но с тия трите идея нямам как да стане.

# 610
И аз не пропуснах да поръчам, като прочетох за безплатната доставка. Детско само.

# 611
Да те разочаровам, че ако мине през Еконт ще искат 3.90 лева такса за пренасочване. Онзи ден спорих с куриера. Изобщо не знам за какво им беше да намесват Еконт в схемата...
И аз съм от Русе и не можах да актуализирам адреса, и затова до офис на Спиди си бях пуснала пратката.
По път за село минаваме през Две Могили. И да ги пуснат с Еконт все ще успея другата събота да мина от там. Аз затова пуснах и до там. При предната поръчка не успях да пусна до Русе, нямах голям избор. Пишеше и куриер Еконт. В крайна сметка се оказа, че куриера е Спиди и адреса очаквано е неточен. Коригирах адреса в портала им и два дни по късно си получих огромния, тежък кашон в офиса до нас.

# 612
При мен са много бързи, едната поръчка днес в поръчах и вече е изпратена. И двете имат генерирани товарителници с dpd (за София)

# 613
Барабани моля Joy
Пратката ми от вчера, днес вече е в ЕКОНТ в Две Могили Joy
Ей това признавам не очаквах Joy
Ще ми я вземат, но съм изумена от бързината. Бях я планувала за другата събота в най кофти варианта. А то се оказа можело да е още по кофти Joy

# 614
Изпратиха вчера, днес ми пишат спиди, че имало проблем с адреса - е, няма. Доставяли сте вече 10-тина пъти.

Общи условия

Активация на акаунт