Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 470
  • 749
  •   2
Отговори
# 645
Може и да го няма - и на мен ми се е случвало да харесам нещо от снимка на друг продукт и да го няма (примелно има едни тъмнозелени джинси, които отще стоят на снимка, но се продава само тениската).

# 646
И на мен при последната поръчка,  при даден адрес на офис на Спиди, получих смс от Еконт за доставка  на адреса на офиса на Спиди. Влязох и я пренасочих до домашния ми адрес. Още същият ден куриерът от Еконт ми звънна и ми я донесе вкъщи. Напълно безплатно е пренасочването.

# 647
Оффф, пак ще ви занимавам с връщане по Еконт.

В сайта при заявка за връщане излезе код 44.....
С този код на куриера, излизало му товарителница към Wikkiki, но нямала общо с кода. Едни телефони въртя, чудо, данни ми писа.... накрая я прие и за него неясно.

Така ли трябва? Щом имаме генериран код от сайта на Wikkiki, автоматично при Еконт имат товарителница ли?
Това ми е първо връщане по Еконт и си обяснявам, че товарителницата за връщане при тях е резултат от моята заявка през Wikkiki.
Хич не са наясно в Еконт, да седна да ги чакам до 48 часа по указание на Wikkiki си го спестих пред куриера.

# 648
Точно, защото от Еконт не са наясно въобще какво се случва с пратките на Уайкики, и как да процедират, моята пратка още не е намерена, и едва ли ще я намерят де. Joy Не знам, защо трябваше да причиняват тези главоболия на нас, като не могат да си организират работата с Еконт.

Харесвам няколко неща от Уайкики, които са и намалени, но се въздържам от покупка, че ... И ме е яд, защото ги искам.

# 649
Здравейте! Преди две седмици направих поръчка на две рокли, но за съжаление едната трябва да я върна, че е доста голяма. За първи път пазурувам от сайта и ще трябва да връщам нещо, но до колкото разбирам трябва да попълня електронната форма за връщане и куриер ще се свърже с мен? Доставката беше безплатна, следва ли че имам право и на безплатно връщане през Спиди?  И случайно да знаете дали мога да върна пратката от адрес, различен от този на който съм я получила? Предварително благодаря за помощта!

# 650
  • София
Да похваля тази рокля: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B0%D0% … F/5857314/2423848
Стои чудесно, разтеглива, леко намачкана материя, съответно не се глади. Въпреки, че е бяла, сякаш не прозира, поне на мен така ми се вижда. Много хубаво подчертава бюста и прикрива евентуален корем (какъвто имам не защото съм бременна Sob) Взела съм я на -20%

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 13:43 от Cuckoo

# 651
Трети ден не са ми обработили поръчката. От опит знам, че сайта им е бъгав, дано някой все пак да отговори на запитването, което им пуснах по случая.

# 652
И моята поръчка от вчера е със статус  'Поръчката е получена '.

# 653
Моята от неделя е със статус Получена, от вчера една също беше така и я отказах. Другата ще почакам още малко и нея ще отказвам.

# 654
  • Пловдив
Оффф, пак ще ви занимавам с връщане по Еконт.

В сайта при заявка за връщане излезе код 44.....
С този код на куриера, излизало му товарителница към Wikkiki, но нямала общо с кода. Едни телефони въртя, чудо, данни ми писа.... накрая я прие и за него неясно.

Така ли трябва? Щом имаме генериран код от сайта на Wikkiki, автоматично при Еконт имат товарителница ли?
Това ми е първо връщане по Еконт и си обяснявам, че товарителницата за връщане при тях е резултат от моята заявка през Wikkiki.
Хич не са наясно в Еконт, да седна да ги чакам до 48 часа по указание на Wikkiki си го спестих пред куриера.

На предната страница съм описала какво точно направих.
А иначе все още не е пристигнала при тях. Следя я през приложението. Ще видим дали ще стигне на правилното място. Simple Smile
Куриер така и не ми се обади в рамките на 48 часа. Добре че не го и чаках.

# 655
Момичета, сега водих разговор с поддръжката на Уайкики, и между другото попитах, дали ще продължат да работят със Спиди. Отговорът беше, че 20% от районите все още се обслужва с тях, но в скоро време най-вероятно изцяло ще работят със Еконт. Да ни е честита разправията с Еконт Joy

# 656
  • Пловдив
Когато се обяснявах аз с тях миналата седмица им казах, че губят клиенти..Не че им пука, но просто бях бясна. Казаха ми, че работят усилено по софтуера и скоро няма да има никакви проблеми и с връщането.  Та да видим. Simple Smile

# 657
Имам етикет за връщане. Как да разбера в Спиди или Еконт да занеса нещата?

# 658
  • София
Те и по самият сайт работят от години и виждаме на какво дередже е. 🤣

# 659
  • София
Здравейте! Преди две седмици направих поръчка на две рокли, но за съжаление едната трябва да я върна, че е доста голяма. За първи път пазурувам от сайта и ще трябва да връщам нещо, но до колкото разбирам трябва да попълня електронната форма за връщане и куриер ще се свърже с мен? Доставката беше безплатна, следва ли че имам право и на безплатно връщане през Спиди?  И случайно да знаете дали мога да върна пратката от адрес, различен от този на който съм я получила? Предварително благодаря за помощта!
Каквото съм получавала със Спиди, вътре си има етикет за връщане. Просто носиш в някой офис. Мисля, че номера беше с RV отпред, на номера на получената пратка.

dreamingfly Със Спиди ли получи поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт