Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 621
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Заповядай, Чревоугодник

# 391
  • София
Поръчката ми от 16-ти е все още със статус обработка. Според условията изпращат 2-30 дни. Чакали ли сте по месец за поръчка?
В момента има някакво коло на късмета, дава допълнително отстъпки.

# 392
Чакали ли сте по месец за поръчка?

Да, имах поръчка от 19 май, която до понеделник беше със статус "Опаковани". Звънях няколкократно, срока на доставка бил 30 дни. Накрая имало тех.грешка и ми отказаха поръчката.

# 393
  • Стара Загора
Имам код за LC WAIKIKI -20лв. за поръчка над 80лв. до 23.06 02:00ч. Не знам дали може всеки да го използва или е конкретно за моя профил.

# 394
  • София
При мен излезе колело на късмета, завъртях и спечелих 25% отстъпка. Обаче май до 22.06. и.....не запомних часа. Голяма съм муня

# 395
Кодовете са за определени неща, не важат за всичко, да знаете

# 396
Купонът е валиден все още.Влезте в сайта и до колелото на късмета има оставащо време на промоцията. Току-що завъртях колелото и ми изписа,че купонът е активен до 2 часа на 23.06.

# 397
  • София
Купонът е валиден все още.Влезте в сайта и до колелото на късмета има оставащо време на промоцията. Току-що завъртях колелото и ми изписа,че купонът е активен до 2 часа на 23.06.
Да, видях го, още 8 часа остават. Явно важи за всички купони.

# 398
Поръчката ми от вчера е изпратена с DPD(Speedy). Очаквах, че ще е с Econt предвид какво писахте. Иди ги разбери!

# 399
Моите продължават да са спиди

# 400
  • София
Поръчката ми от вчера е изпратена с DPD(Speedy). .....
Късметлия! От 16-ти, 17-ти и 21-ви имам поръчки и нито една изпратена. Всичко е със статус обработка и DPD за куриер. Вече имам съмнения, че изобщо нещо ще ми изпратят.

# 401
  • София
И при мен е DPD, но за разлика от други пратки, тези от Уайкики никога не знам кога ще дойдат. Още когато са в Румъния дават някакъв прогнозен ден и час, но идват 2-3 дни по-късно. В смс-а от Спиди няма час. Не знам защо се получава така. С другите сайтове няма такъв проблем. Пишат точен час и си го спазват.

Моята поръчка е от 22-ри, но всъщност поръчах през нощта на 21-ви срещу 22-ри. Вече има 4 реда изписано в DPD. Wink

Без да искам пуснах поръчката с наложен платеж, вместо да платя с карта. Изписа ми, че не мога да платя на куриера с карта. Дали е вярно? Обикновено носят пос терминали.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 21:34 от Тaня67

# 402
От 21 имам смс за утре

# 403
Последно време получавам поръчките си в рамките на 3дни, опаковат и пращат веднага. От Спиди  имам час, когато вече пратката е разпределена за раздаване - късно вечер или рано сутрин.

# 404
Без да искам пуснах поръчката с наложен платеж, вместо да платя с карта. Изписа ми, че не мога да платя на куриера с карта. Дали е вярно? Обикновено носят пос терминали.
Може би има нещо общо с новите правила при Спиди. При получаване на пари при наложен платеж и платен с карта, удържат 0.96% такса.

Общи условия

Активация на акаунт