Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 616
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Таня67, не се притеснявай. Не е вярно. И на мен ми изписа, но платих наложения платеж с карта.

# 406
И аз си мислех, че може да е проблем, но от доста време плащам почти винаги така. А моята поръчка от 16 още е в обработка...

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 00:55 от Liashka

# 407
  • София
Оплакването помагало. Изпратили са ми първата поръчка от 16-ти.  Вече виждам надежда и за другите. Чак не ми се вярва, че получавате поръчките си в рамките на 3дни. При мен седмица само за да я изпратят.

# 408
С карта плащам в офис на спиди. Не знаех, че и куриерите си носят с тях ПОС.
Моите пратки идват само с тях за сега и се надявам и така да продължи. Предполагам има много поръчки покрай БД и затова са потърсили услугите на допълнителен куриер.
При мен пратките идват ту в офис, ту до адрес. Иди ги разбери. Адресът ми е същия всеки път. Само че на същия адрес е и централата на Спиди.
Хубаво е с БД, така често пускам макар и дребни поръчки. Вчера хванах намалени сапуни, но доставката ме отказа.
Поръчах си последно две покривки за маса, като едната е в експлоатация вече. Много сполучливи. Поръчах и калъфки за декоративни възглавници. Трябваше ми 1бр, но бяха останали 2 последни бройки и ги взех. Нямаха и 4лв/бр и са жестоки.

# 409
Е то щото аз исках да се забавят, че няма пари Joy

# 410
Таксата за доставка вече е 7,90 BGN.

# 411
  • Г. О.
Момичета, къде се намира полето за въвеждане на банкова сметка? Четох условията, търсих във всички полета в сайта, но няма и няма. Явно аз съм кьорава, но ми втръсна да ровя и да удрям на камък.

# 412
  • София
Момичета, къде се намира полето за въвеждане на банкова сметка? Четох условията, търсих във всички полета в сайта, но няма и няма. Явно аз съм кьорава, но ми втръсна да ровя и да удрям на камък.
Досега не съм имала нужда да попълвам такива данни, но при едно от връщанията заблудена служителка на Спиди ме накара да напиша банковата си сметка във формуляра за връщане, който е в пакета. Беше абсолютно ненужно, защото върнаха парите по картата, с която съм пазарувала, но там трябва да има поле за банкова сметка.

Без да искам пуснах поръчката с наложен платеж, вместо да платя с карта. Изписа ми, че не мога да платя на куриера с карта. Дали е вярно? Обикновено носят пос терминали.
Може би има нещо общо с новите правила при Спиди. При получаване на пари при наложен платеж и платен с карта, удържат 0.96% такса.
Тази такса не я ли удържат винаги? Останах с впечатлението, че в офис няма проблем да платя с карта. Предупреждението беше за плащане пред вратата.

Може пък не всички куриери да са оборудвани с устройства и затова да предупреждават.

# 413
Допълвам те:
Цената за доставка при стандартна доставка е 7,90 лв. Минималната стойност на поръчката за безплатна доставка е 75 лева.
Доставката се извършва с куриерска служба Speedy и ЕКОНТ.
Доставка на колети по ЕКОНТ се извършва в следните области Благоевград, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Пловдив, Разград, Русе, Шумен, Сливен, София, Търговище, Варна, Велико Търново, Враца, Ямбол

Последното не е вярно, поне засега, защото аз живея в една от изброените области, но са изпратили поръчката ми по Speedy. Дано оставят възможност ние сами да избираме куриера, а не те да го определят.

Процес на връщане с Еконт

Можете да ни изпратите вашия продукт(и) заедно с фактурата си, след като попълните формуляра за връщане, който се намира зад фактурата.

Във формуляра за връщане, моля, изберете продуктите, които искате да върнете, заедно с броя артикули за връщане и причината за връщането.

Ако сте загубили вашата фактура/формуляр за връщане, можете лесно да я отпечатате от секцията „Моите поръчки“ под вашия акаунт.

За да поискате връщане, трябва да влезете в своя клиентски акаунт на LCWaikiki. Ако сте избрали Плащане с доставка, е необходимо да въведете данните за банковата си сметка, за да ви бъде възстановена стойността за връщане.

Трябва да създадете заявка за връщане от вашия онлайн акаунт в уебсайта.

При създаване на заявка за връщане, куриер на Еконт ще Ви се обади за вземане на пратката в рамките на следващите 48 часа.

# 414
Имам пратка която върнах на 16.06. със спиди, но от тогава нямам никакъв имейл или съобщение дали са я получили и кога ще ми върнат парите. Мислех си, че ще ми пишат поне когато я получат. Според вас, да им звънна ли да ги питам какво става и дали са я получили?

# 415
Maugli, първо си провери сметките. При мен нямаше имейл, но парите ми бяха върнати директно. Чиста работа, дет’ сЪ вика!
Днес ми пристигна поръчката с тотално различен артикул вътре. Шок!!! И роклята вече е с 10лв по-скъпа на сайта, от промоция я взех…
Ами хайде. Имам я в друг цвят. Няма да я бъде.
Куриерът дойде веднага да я вземе след заявка за куриер. Каза, че има 3 връщания за LCW само за днес…

# 416
Maugli, първо си провери сметките. При мен нямаше имейл, но парите ми бяха върнати директно. Чиста работа, дет’ сЪ вика!

Нямам Sad  А, за колко време ви бяха върнати?

# 417
  • Бургас
Допълвам те:
Цената за доставка при стандартна доставка е 7,90 лв. Минималната стойност на поръчката за безплатна доставка е 75 лева.
Доставката се извършва с куриерска служба Speedy и ЕКОНТ.
Доставка на колети по ЕКОНТ се извършва в следните области Благоевград, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Пловдив, Разград, Русе, Шумен, Сливен, София, Търговище, Варна, Велико Търново, Враца, Ямбол

Последното не е вярно, поне засега, защото аз живея в една от изброените области, но са изпратили поръчката ми по Speedy. Дано оставят възможност ние сами да избираме куриера, а не те да го определят.

Аз написаното го разбирам, че ползват и Еконт и Спиди вече, като в посочените области е възможно ползването И на Еконт, а за всички останали области само Спиди. Тоест при теб могат както с едните, така и с другите, според зависи от критериите им за избор. Иначе и аз си предпочитам Спиди в момента Simple Smile

# 418
Скрит текст:
Здравейте,

Доставките до Вашето населено място вече се извършват с куриерска служба Еконт.
Поръчките обикновено се доставят в рамките на 3 до 30 работни дни след приемане на поръчката. Графикът за доставка обикновено се спазва, въпреки че LC WAIKIKI не може да гарантира точност. Във всеки случай, LC WAIKIKI ще положи всички разумни усилия, за да осигури доставката на Продуктите до вас в рамките на 30 дни от датата на приемане.
Поздрави,
Екипът на LC Waikiki
Това получих като отговор на въпросите ми за обработка и доставка на поръчките ми от 16ти.
Миии ще им се сърдя пък! Joy

# 419
  • на морето
Сайтът при мен не работи. Как е при вас?
Аз получих спални комплекти и хавлии. Отново много доволна. И това:

Общи условия

Активация на акаунт