Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 598
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Аз пък си чакам БД.. Confused С колелото и двата пъти ми се падат 15%. Не ме устройват.

# 466
В темата за Синсей коментирахме, че Хаус са с безплатна доставка днес. Сглупих, че не използвах допълнителния код за 10% отстъпка (за новорегистрираните) за основната си поръчка. В крайна сметка поръчах 6 блузки за около 55 лв.

# 467
В крайна сметка успях да поръчам до Две могили Joy Не би прие съседните на Русе села и реших да пробвам с град. Доставката ще е с Еконт. Явно ще трябва да пътувам Joy

# 468
  • Русе
Голяма тъпотия това с улиците за Русе, пробвам и аз за 78 път, но явно няма да се получи. Как ли не я изписвах....

# 469
Има нещо като падащо меню с избор на улици, пробвахте ли? Няма ли някоя от главните улици на града? - изписани са с латински букви. И на мен за Варна ми искаше улица, от менюто я открих и добавих, без номер/буква, а пълния адрес си остана непроменен от регистрацията.

# 470
Поръчката от колелото на късмета дойде още в събота. Няма липсващи артикули, доволна съм много.

# 471
Здравейте! До дамите от Пловдив-срещали ли сте този "син бабет" 🤪 в р-р 29? Снощи купих 30 от Марково тепе, но са големи за дъщеря ми и драмата е голяма.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0%BE%D0% … 2/5746203/2332326

# 472
  • Русе
За град Русе не излиза нито една улица, нито от падащо меню, нито с търсене. Изтрити са ни улиците 🤣

# 473
Днес получих смс, че имам пратка с неточен адрес Joy
Уж пишеше в сайта, че ще я получа с Еконт в Две могили, но се оказа Спиди, което е идеално. Та уточних адреса в портала на Спиди да е Русе. Ще си получа пратката след 2 дни, което за мен не е проблем.

# 474
G3r, ясно! Много неприятно, явно е технически проблем, може би вече им е писано и ще го оправят.

Аз днес също си получих поръчката от късмета. Голям кашон и сред дрехите два по-малки с порцелана! Много се бяха постарали с опаковането - купите и 3-те броя оцелели. Simple Smile Чиниите в спретнато и стегнато залепено по-голямо кашонче, разделени с плътен картон, бъбъл, но за съжаление 1бр. пукната, а последната на дъното счупена. Риск си беше, няма какво да го мисля. От дрехи, калъфки, покривки съм абсолютно доволна!

# 475
Мнооого ви благодаря за споделените линкове и мнения. Поръчах и аз чаршафите със зеленото, покривало за децата също в зелено и сега се перат 😂🤣 за 50 лева идеално напазарувах спално бельо.
Взех за по 6 лева джогъри, такова чудо за първи път купувам, трикото е супер, есен са като сезон за мен, без джобове.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0%BE%D0% … D/5424222/2327664

# 476
  • София
Поръчах и аз чаршафите със зеленото, покривало за децата също в зелено и сега се перат 😂🤣 за 50 лева идеално напазарувах спално бельо.
Зелените дъщеря ми също ги похвали. Много добри предложения от 4 части излизат, обаче аз и ММ с една завивка не можем.
Какъв е този код JULY, опитах да го вкарам накрая, но не ми позволи. Има ли някакви условия за него, уж пише за намаления в количката до  -50%, но не става

# 477
  • Бургас
За колко време обикновено ви връщат пари по сметка? Миналата седмица ги наредих да се прехвърлят от акаунта към картата.

# 478
Какъв е този код JULY, опитах да го вкарам накрая, но не ми позволи. Има ли някакви условия за него, уж пише за намаления в количката до  -50%, но не става
Имаше промоция, но вече няма.

# 479
Здравейте,

Заявих връщане. Маркирах парите да се върнат по банков път, но къде да попълня банковата си сметка?

Общи условия

Активация на акаунт