Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 607
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • have faith and be patient ..
Аз спечелих - 20%, о на нищо не ми хвана от кошницата... Тъпо уж да печелиш код, който да лови само определени неща..

# 451
Аз бих поръчала, но искам и безплатна доставка...

# 452
На мен за втори път от тия рулетки пада само 15% Sad
Преди няколко дена поръчах няколко неща, дори утре ще пристигне поръчката. Нямаше почти нищо намалено, но имаше рокля в моя размер, от моя любим летен модел в цвят, който нямах, та пуснах поръчката без да мисля много.

# 453
25% хванах, да вземат да пуснат и безплатна доставка🙂

# 454
  • Пловдив
Те тия 20% хващат само на отбелязаните стоки за точното намаление...не е за всичко Wink

# 455
  • София
За да се хване БД, може да се поръча нещо, което после евентуално ще върнем. Аз не смятам да задържа и 4-те рокли, но поне да ги пробвам. И едно одеяло от пухкавите си взех, ще го ползвам вместо шалте за спалнята.

Ама са маймуни...пуснали са някои неща на по-ниска цена, отколкото вчера с кода....

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 10:32 от Cuckoo

# 456
Възползвах се и аз вчера от промоцията 1+1 подарък. Само така може да се докара цена от 3-4 лв за тениските и 7-8 лв за анцузите. На това качество мисля, че тези цени си отговарят идеално и си струва да се поръча. Ще видим де, ако се окаже че и 3 лв не струват, ще ги връщам, не ми трябват боклуци, пък били те и евтини.

# 457
Миналата година имах проблем с връщането точно с техния сайт, не рискувам повече (и се надявам да не ми се налага). Днес има нови отстъпки, но за над 70 лв няма да поръчам, нито ще платя 7 лв доставка.

# 458
  • София
Миналата година много хора имахме известни разправии, но тогава си ремонтираха сайта. Оттогава нямам проблеми, но и не си давам зор да следя всеки ден какво е върнато.
Рекордът беше наскоро - за 3 дни приключиха връщане, но уточнявам, че парите ги оставих за следваща поръчка.

# 459
  • have faith and be patient ..
Има пак намаление, пуснах най-накрая поръчка, но трудно преглътнах парите за доставка.. Поне да беше бд над 50 лв.. Те много на сериозно се взеха, 6.90 доставка с еконт ми изписа някъде.. За нов профил имат ли бд?

# 460
На предното колело ми се падна "купи 1, вземи 1 безплатно", но така се замотах, че не пуснах поръчката. И вчера съвсем случайно виждам колелото и отново същият "късмет", че и повечето набелязани неща я включваха. Реално 2 продукта наистина са на цената на 1, но при един отстъпката е около 44%, включва и вече намалени, което е супер и май най-изгодната оферта. Та пуснах дрехи, калъфки за възглавници и две покривки и...чинии Smiley Стискам си палци да няма поражения и виждам, че вече е пакетирана.

# 461
И аз съм от Русе и аз съм от прецаканите. От два дни се опитвам да пусна поръчка и не става. Хванах кърпи за баня на 6лв и не успях да поръчам, а вече са изчерпани. Поръчка за 140лв стана на 60. И пак не мога да поръчам. Имам три вкарани адреса и ни един не хваща. Колело имах вчера, но не ми отрази намалението. Кода също не ми хвана за над 50лв. Бясна съм ама файда. Спестявам!

# 462
  • София
И аз имах проблем с улицата, макар да съм от София. В името ѝ има и число. Как ли не я изписвах - с думи, с цифри, с "ул." отпред, без и по никакъв начин не излизаше. Накрая си избрах от списъка улица само с число (нали в някои селца има такива), а в полето, където се изписва с думи вход, апартамент и т.н. си изписах целия адрес с всички подробности. Мисля, че се разбира. Надявам се, че няма да имам проблем с получаването. Още повече, ако в Спиди ми изпишат телефона, то срещу него ще излезе и адреса. При толкова получени пратки, няма как да липсвам в базата данни.

В крайна сметка адресът във фактурата изглежда така (числата и името са примерни Wink):

Таня Иванова
17
пълен адрес, който е доста дълъг и се набива на очи
ул. 3
София 1000
София (столица)
България
телефон

# 463
И на мен при направата на днешната поръчка ми поиска улица, но нямах проблем, намери я на латиница.
Давам лош отзив за този комплект: https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … 2/5668079/2323307
Според мен пликът и калъфката не са 100%  памук. Не се подвеждайте!
Този комплект обаче е супер https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LCW-HOME/%D1%81%D0%BF%D0%B0 … 2/5781958/2369037 . Виждам даже, че сега е още намален. Харесва ми и платът и цветовете.
Днес поръчах още 2 комплекта, ще ги видя и тях,  дано са сполучливи  Simple Smile

# 464
Днес вече няма колело, нали? Че и аз се чудя на една поръчка 🤣😂🙊

Общи условия

Активация на акаунт