Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 609
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Днес има БД на всичко.
Имам 2 възстановявания с дата 11.07, днес са ми превели парите.

# 496
Има и някаква разпродажба, не знам от кога е, че не съм получавала никакъв имейл, но е доста опоскано, явно е отдавна. Пуснах аз поръчка през нощта без БД, но заради сумата на поръчка така и така имах БД. Сега остава и да ми станат поръчаните дрехи Simple Smile

# 497
Има и някаква разпродажба, не знам от кога е, че не съм получавала никакъв имейл, но е доста опоскано, явно е отдавна.
От 13-ти до 19-ти е. Очаквам по-интересни намаления вече.

# 498
Днес има безплатна доставка на всички поръчки.

Преди около седмица ходих в магазин и положението беше все едно приключват с намаленията, а не да са в разгара си, поне в мъжката част. Миналата година не беше така. Не знам дали навсякъде положението е толкова трагично.

# 499
Не се сдържах при тези цени.

# 500
  • Пловдив
Докато пуснат БД и си напоръчах нещата от други сайтове. А и с това преминаване към Еконт съвсем ме отказват.

# 501
Въпреки че на минали поръчки пишеше Еконт ги получавах със Спиди. Днес за първи път получих с Еконт, но в пратката няма ваучер за връщане...Как ще става връщането не знам...

# 502
  • на морето
Въпреки че на минали поръчки пишеше Еконт ги получавах със Спиди. Днес за първи път получих с Еконт, но в пратката няма ваучер за връщане...Как ще става връщането не знам...
Обади се на телефона им. Ще ти го продиктуват.
Аз досега само със Спиди продължавам да получавам. Да видим докога. А и връщането ли трябва да е с Еконт. Дали ще можем да връщаме със Спиди?

# 503
От тази поръчка няма да връщам нищо, чудех се по принцип как ще става връщането щом вече няма ваучер в пратката. А да им звъня, изобщо не обичам да се разправям...

# 504
Въобще не знам как пазарувате в Уайкики. 3 неща харесах, на трите ми изписа това

# 505
  • Бургас
На мен не ми разрешава да платя с НП. Излиза ми това съобщение: Имате неплатено плащане в брой на врата.
Все още не сме получили плащането за вашите поръчки, които сте създали с възможност за плащане в брой на вратата. Не можете да създадете нова поръчка с опцията Плащане в брой на вратата, когато имате поръчка с неодобрено плащане.

А нямам такива поръчки, дори последните две са платени с карта.. Звънях, щели да предадат в Румъния. Искам да поръчам, но в картата с която плащам нямам достатъчно наличност, а заради тях да ходя да внасям няма да стане. Много се ядосах!

# 506
Случвало ми се е и после (след няколко дни) тези дрехи се появяват, но само в ХХЛ размер.

# 507
Поръчай с нов профил

# 508
  • Бургас
Oпитвам, ама не ми пращат код. Докато се натъкмя ще свършат нещата.
Ама каквото такова. Без дрехи не сме останали. Може да спестя някой лев.

# 509
Поръчките, които получавате с Еконт, трябва да се връщат с Еконт. Моята последна поръчка вчера дойде, но такава греда не съм имала отдавна, почти всичко замина обратно. Вчера получих пратката с Еконт (за 1ви път, досега само със Спиди получавах). Наистина няма ваучер за връщане вътре. Оформих връщането, както е обикновено, от страницата с поръчката, и звъннах в поддръжката да питам, аджеба как става връщането. Те ми обясниха, че до 48 часа трябва да дойде куриер от Еконт, на тях автоматично би трябвало да излезе известие за връщане. Няколко часа покъсно звънна куриер, и изпратих пратката обратно. Това е моя опит, като цяло с Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт