Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 585
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Въпреки че на минали поръчки пишеше Еконт ги получавах със Спиди. Днес за първи път получих с Еконт, но в пратката няма ваучер за връщане...Как ще става връщането не знам...
Обади се на телефона им. Ще ти го продиктуват.
А и връщането ли трябва да е с Еконт. Дали ще можем да връщаме със Спиди?
На всички е отговорено в сайта на LC Waikiki.

# 511
  • Пловдив
Поръчките, които получавате с Еконт, трябва да се връщат с Еконт. Моята последна поръчка вчера дойде, но такава греда не съм имала отдавна, почти всичко замина обратно. Вчера получих пратката с Еконт (за 1ви път, досега само със Спиди получавах). Наистина няма ваучер за връщане вътре. Оформих връщането, както е обикновено, от страницата с поръчката, и звъннах в поддръжката да питам, аджеба как става връщането. Те ми обясниха, че до 48 часа трябва да дойде куриер от Еконт, на тях автоматично би трябвало да излезе известие за връщане. Няколко часа покъсно звънна куриер, и изпратих пратката обратно. Това е моя опит, като цяло с Еконт.

Много усложнено и връщането...В смисъл трябва да се чака непременно куриер вкъщи... Жалко. А беше толкова лесно и удобно.

# 512
  • Бургас
Аз днес получих поръчка със Спиди. Надявам се така и да си остане.

# 513
Поръчките, които получавате с Еконт, трябва да се връщат с Еконт. Моята последна поръчка вчера дойде, но такава греда не съм имала отдавна, почти всичко замина обратно. Вчера получих пратката с Еконт (за 1ви път, досега само със Спиди получавах). Наистина няма ваучер за връщане вътре. Оформих връщането, както е обикновено, от страницата с поръчката, и звъннах в поддръжката да питам, аджеба как става връщането. Те ми обясниха, че до 48 часа трябва да дойде куриер от Еконт, на тях автоматично би трябвало да излезе известие за връщане. Няколко часа покъсно звънна куриер, и изпратих пратката обратно. Това е моя опит, като цяло с Еконт.

Много усложнено и връщането...В смисъл трябва да се чака непременно куриер вкъщи... Жалко. А беше толкова лесно и удобно.

Не е задължително,когато ми звънне куриера казвам,че ще си я занеса до офис, виждам си товарителницата  от Е-Еконт,може и куриера да ви е продиктува ако нямате профил,или дори в офиса като си кажете телефона тя ще се вижда.

# 514
Аз умишлено избягвам сайтове, които доставят с еконт.
Ако няма възможност за доставка със Спиди, директно им бия хикса.
Офисите и на еконт и на спиди са ми под блока, но еконт не ги харесвам като фирма.

# 515
  • Пловдив
Ей, защо не ви прочетох по-рано?!? Днес ме изненадаха от Еконт. Някой пробвал ли е да пренасочи до офис? Куриерът ми каза, че има такса и сега не смея да пробвам. Ако не е безплатно както при ХМ директно им я връщам, вкъщи няма кой да я вземе.

# 516
Ако Еконт ми звъннат, че идват, но в часовия диапазон който са ми обявили в смс-а казвам, че съм ги чакала тогава и не са дошли. Тогава нямам такса, че е пренасочено към офис.

# 517
И мен ме изненада момчето от Еконт сутринта. Нищо от друг сайт не чакам, та бързо загрях, че е от Waikiki. Не съм вкъщи и му казах да ми я остави в офиса, даже предложи да ми я докара където съм, но отказах .
Нямах никакъв смс, аз май ги бях отказала, но понеже тук коментирахте, че доставят и Спиди, някак очаквах от тях .

# 518
Ей, защо не ви прочетох по-рано?!? Днес ме изненадаха от Еконт. Някой пробвал ли е да пренасочи до офис? Куриерът ми каза, че има такса и сега не смея да пробвам. Ако не е безплатно както при ХМ директно им я връщам, вкъщи няма кой да я вземе.
Не може да се пренасочва до всеки офис.
Има определен офис, в който може да се остави без да се дължи такса. Просто попитайте куриера и ще прецените, дали ще Ви е удобно. Аз най-редовно ги пренасочвам до офис без да дължа такса.

# 519
Не може да се пренасочва до всеки офис.
Има определен офис, в който може да се остави без да се дължи такса. Просто попитайте куриера и ще прецените, дали ще Ви е удобно. Аз най-редовно ги пренасочвам до офис без да дължа такса.
Добре де, а не трябва ли смс предварително, имейл и т.н.? Аз поръчах вчера и сега ме изненадвате, че може някой от дните да ми звънне този и да ми каже, ами аз съм пред вас. Е, аз съм на работа, не мога да я взема.

# 520
Еконт пращат смс, но ето днес ми пратиха в 9,50, че ДНЕС ще ми бъде доставена пратка.
Иначе има опция да я пренасочиш в офис от линка на смс-а. Има и телефон на куриера, аз например му звъннах и отказах една пратка от ХМ, защото вече си я купих от магазина и нямаше никакъв проблем.

# 521
  • Пловдив
На мен всеки път ми пращат смс около 9.30 в деня, в който пристигат. Обаждам се на куриера да ми каже поне някакъв ориентировъчен интервал, през който ще пристигне и ако имам възможност или някой друг човек да ми вземе пратката, идва в същия ден. Ако ли не, договарям друг ден. Кошмарно сложно ми е. Да не говоря, че вече два пъти ме връзват да чакам (oт тях ми идват пратките от About you) и към 17ч. ми се обаждат да ми кажат, че няма да дойдат..Разправяла съм се. Ефект нула.

# 522
Аз пък от еконт съм получавала пратка в 9.30 вечерта от манго аутлета.

# 523
Добре де, а не трябва ли смс предварително, имейл и т.н.? Аз поръчах вчера и сега ме изненадвате, че може някой от дните да ми звънне този и да ми каже, ами аз съм пред вас. Е, аз съм на работа, не мога да я взема.
SMS ще пратят, ако изпращачът е платил тази екстра. LC Waikiki не знам дали са, но би трябвало.

Хубаво е да се регистрирате в приложението на Econt, за да получавате известие за нови пратки веднага след като някой генерира товарителница, тоест дори преди да я е изпратил. Виждате описание на пратката, тегло, изпращач, наложен платеж, движение и всичко друго. Всяка товарителница ОТ или ДО вас ще я виждате там.

# 524
  • Бургас
Да, приложението на Еконт и на мен ми е много полезно. Ако направят и една опция през него да се отказват или пренасочват пратките, както е в сайта на Спиди ще бъде още по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт