Лечение на хазартна зависимост, Варна

• 6 790
  • 52
  •   1
Отговори
Здравейте приятелят ми е хазартно зависим.... иска да се лекува,но незнае накъде да се насочи... каква е процедурата. Има ли хора който са се сблъсквали с този проблем... гледахме в интернет много скъпи лечения за по 1 седмица или месец по 3-4 хиляди лева... раялно кой може да си ги позволи...☹ от Варна

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 16:55 от Не се сърди, човече

# 1
  • СИ
Лечение на това нещо няма. Ти обаче имаш възможност да се спасиш. Изборът е твой.

# 2
Нека пак играе хазарт може да спечели пари за тези консултации. Шегата настрана,не е ли по-добре да опитате с обикновен психолог,  може той да ви насочи ако е много тежък случай?

# 3
Нека пак играе хазарт може да спечели пари за тези консултации. Шегата настрана,не е ли по-добре да опитате с обикновен психолог,  може той да ви насочи ако е много тежък случай?
незнаем дали към психолог или психятър...четохме че има психятри който работят само в тази сфера.. но един ги хвали друг ги плюе.... просто си мислих ,че може някой да се е сблъскал с някой лекър с който се е получило.... спряли сме се на д-р Румяна Бояджиева. Най важното е че той иска да се лекува.... разбира че има проблем... плаши се от това как неможе да се контролира как изведнъж като перде... той самия е уплашен от себе си....а за раздялата то е ясно въпроса е да  се помогне илиии да се направи опит за лечения... незнам накъде как да се поеме....

# 4
Не пречи да опитате при този, когото сте избрали, важното е, че има желание за промяна, ако нямаше дори най-големия специалист не би успял да помогне

# 5
  • Бургас
Във Варна имате терапевтичен център "Само днес" за лечение на зависимости.

# 6
Във Варна имате терапевтичен център "Само днес" за лечение на зависимости.
така е,но лечението е на седмица по 900лв.... което е извън възможностите на всеки човек....

# 7
  • Бургас
Може да се свържете с някои от психолозите там само за индивидуални сесии. Потърсете Милена Петрова.

# 8
Може да се свържете с някои от психолозите там само за индивидуални сесии. Потърсете Милена Петрова.
Добре,благодаря🌝🌝.... немога да намеря номера никъде  в интернет.... незнам дали ,ако звънна в болницата ще ми дадът неин номер☹

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 00:11 от Катерина Стефанова 710947

# 9
Ами какво ще кажете да вземете във Вас всички карти и пари, и известно време да му давате джобни като на децата? Някаква фиксирана сума само за обяд, кафе и каквото там прецените. Пазаруване - само с Вас, ходите двамата, избирате покупките, парите у Вас, Вие плащате на касата. На ресторант и бар пак така.
Без пари как ще залага?
След два месеца на такъв режим трябва да е поотвикнал от хазарта.

# 10
Вероятно ще се забърка в още по-сериозни л@йн@, докато се опитва да намери пари.

# 11
Е, той е донякъде самокритичен, щом признава, че има проблем и иска да се лекува.
Може да му каже нещо като "Ако вземеш бърз кредит, това е краят, аз си тръгвам. Да имаш предвид."

Иначе психологът ще направи горе-долу същото, което препоръчвам и на авторката - ще му вземе парите (щом са такива цените), та да няма какво да залага. Ама няма да му пазарува и плаща сметките. Grinning

# 12
Е, той е донякъде самокритичен, щом признава, че има проблем и иска да се лекува.
Може да му каже нещо като "Ако вземеш бърз кредит, това е краят, аз си тръгвам. Да имаш предвид."

Иначе психологът ще направи горе-долу същото, което препоръчвам и на авторката - ще му вземе парите (щом са такива цените), та да няма какво да залага. Ама няма да му пазарува и плаща сметките. Grinning
този цирк сме го играли помага но в момента в който мине време 2 3 месеца и реша че всичко вече е окей.... е като сляп.... а й немисля че е вариант цял живот да няма пари... решението е лекър дущевен... аз така си го обяснявам поне де... рана в душата...... като си счупим крак или ни боли нещо физически ходим на лекър.....  а и кара такси....винаги може да скатае пари.... според мен това е рана която стой отворена и чака да се излекува... иначе стой там някъде и като се отключи става мазало...

# 13
Такива заплахи обаче не трябва да си остават само заплахи. Ако го направи и тя не го напусне, това вече няма да сработи втори път.

# 14
Такива заплахи обаче не трябва да си остават само заплахи. Ако го направи и тя не го напусне, това вече няма да сработи втори път.
то за оставянето е лесно дори и да го оставя ми се иска да му помогна на него самия... небеше такъв човек.... болката от загуба на майка си отключи утеха там... по необяснима причина.....

Общи условия

Активация на акаунт