Проблем с мъжа в семейството

• 14 538
  • 215
  •   1
Отговори
# 165
Рф, стига де, какъв съвет би дал на дъщеря си? Поправимо е, приласкай го, потърпи?

# 166
В ситуацията има един невинен и това е малкият защитник.
Абсолютно не бива да му се карате на това детенце за ситуацията, в която вие сте го вкарали. Опомнете се! Това са неща, които не се забравят.

А за останалото не ми се коментира... грозните думи, обиди пред детето, удари... Какво да каже човек, като няма да бъде чуто.

И аз съм на мнение че малкия е невинен. Реакцията му в случая е първична и беше инстинкт да защити мама. Винаги съм била строга, но и нежна и всеотдайна майка. Баща му го лигави, прекарва много малко време с него. Държи се детински с него, както споменах бой с възглавници, бокс, не държи на по-строг контрол, режим на хранене/спане и тн. Детето ме слуша, но появи ли се той правилата и всички изградени навици от мен не важат

# 167
  • Сф
Дансина, няма да връщам назад темата, за всички е ясно,че нещата при вас не са ок, дори само от последния ви пост. Нямате нормална семейна обстановка, отношения. Какви изводи се опитвате да вадите изобщо?
Сега мъжа  не уважава вас, после детето , защото вие го възпитавате , а вие в неговите очи сте кръгла нула. Не виждам да ви трепва и нещо, когато отношението му към вас се пренася и върху детето. Тези травми ще останат у детето за цял живот. Много тъжна история.

# 168
Каква е целта на темата? Една година по-късно, нищо не си променила, по никакъв начин не си осигурила нормална среда за това дете. Продължаваш да го държиш заложник на примитивните ви отношения вкъщи.

# 169
Липсата на приятелки може да не е резултат на дефицити у нея. Това е характерна черта на домашното насилие, обикновено така се започва - насилникът разделя жертвата от роднини и приятели за да му е в кърпа вързана. Хич не бих се учудила да е нещо такова и тук.

Мда, това беше първото, което си помислих и аз. Не съм чела предишните теми.

# 170
Рф, стига де, какъв съвет би дал на дъщеря си? Поправимо е, приласкай го, потърпи?

Много зависи от конкретната ситуация, от отношенията им като цяло, какъв е той, как се е стигнало до там и т.н. Ся пак ще ми наскачате всичките, но такива неща се случват, човек да си изпусне нервите, не е оправдание, но не е и краят на света. Жените също се случва да мятат чинии, удрят шамари или да агресират по друг начин.

# 171
  • София
Знаем за у вас, но това не е у нас.
Шамари, чупене и замеряне не е нормална реакция за зрели индивиди, отглеждащи деца.

# 172
Да, но и къщата на авторката не е вашата къща

# 173

Много зависи от конкретната ситуация, от отношенията им като цяло, какъв е той, как се е стигнало до там и т.н. Ся пак ще ми наскачате всичките, но такива неща се случват, човек да си изпусне нервите, не е оправдание, но не е и краят на света. Жените също се случва да мятат чинии, удрят шамари или да агресират по друг начин.
Наистина ли така смяташ, че е нормално понякога да си изпуснеш нервите и да удряш жена си, и това не те прави лош човек, защото зависи как се е стигнало до там?
Какво значение има как се е стигнало? Ти да не си историк?
Жени и мъже, удрящи шамари, са за оставяне, точка. Както и да се е стигнало до там.

# 174
  • София
Тя го маризи.

И да не ми е къщата, на 5 годишно ще му издърпам ушите и ще му обясня защо, няма да си изливам емоционалните пролапси върху му и да го шантажирам с мълчание.

# 175
Значи моята трябваше да я оставя ли, след като ме е замеряла с играчки в истерия? Сори, ама не се чувствам жертва или за жените може?

Горджъс, тук съм съгласен, вече е много тъпо поведението на бащата.

# 176
rf22,
След като те замери с играчки жената ти, ти взели ли колата й или може би й спря издръжката? Съмнявам се.
Ама големият мъж тук, точно с това заплашва. Сякаш жената е малко дете и трябва да се накаже, за да се научи.

# 177
И за жените не може. Много ясно.
Но кой какво е готов да търпи, си е лична работа, докато не пита във форума. Тогава вече става обща работа. Simple Smile

# 178
Да питам тогава бг мамите по този въпрос - писал съм го и преди, налагали са ме почти всички жени, с които съм имал някакви отношения, вкл. И само приятелките ми ( май само оная, дето не трябва да я споменавам не го е правила, ама с нея се държах доста културно). От щипане до шамари и тукати, къде на майтап, къде не съвсем. Най фрапантен беше случая с една моя състудентка, наши ми такъв шут със всичка сила и с едни тежки обувки, чак звездички посред бял ден видях... А момичето ме харесваше много, обаче нямаше никакъв шанс да се класира даже и да беше последната жена на земята. Не си измислям, самата истина е. Чудя се аз нещо съм сбъркан, че привличам само насилници или действам по такъв начин на жените?

# 179
  • По света и у нас
Да питам тогава бг мамите по този въпрос - писал съм го и преди, налагали са ме почти всички жени, с които съм имал някакви отношения, вкл. И само приятелките ми ( май само оная, дето не трябва да я споменавам не го е правила, ама с нея се държах доста културно). От щипане до шамари и тукати, къде на майтап, къде не съвсем. Най фрапантен беше случая с една моя състудентка, наши ми такъв шут със всичка сила и с едни тежки обувки, чак звездички посред бял ден видях... А момичето ме харесваше много, обаче нямаше никакъв шанс да се класира даже и да беше последната жена на земята. Не си измислям, самата истина е. Чудя се аз нещо съм сбъркан, че привличам само насилници или действам по такъв начин на жените?
Ако те бият жените ти, значи си голямо говедо. От най-големите.

Общи условия

Активация на акаунт