Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №2

• 37 098
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Е, Андреа другата седмица ще покаже защо са я взели...

# 616
Мда, после защитничките ѝ пак да се възмущават как сме я съдели. Че на кое да ѝ се радваме, как облизва женен мъж ? И изобщо колко е гнусна да оближе някого по лицето.. да си ближе Николай.
Янита трябва да измете другата седмица с тая, сериозно.

# 617
Мариела, Анелия и Елена са моите фаворитки! Хем готвят добре, хем не злословят и никога не саботират.

Червените като цяло са по-добрия отбор и една от тях ще спечели според мен.

# 618
Ех, по цял ден готвят завъртяни ястия с по десет имена и накрая в общежитието нагъват Марети и Бейкролс. Живи да ги ожали човек.😀

# 619
Тази Мари нали не ядеше захар, пък стек с шоколад си поръча 🤔 Или аз нещо не съм разбрала 🤣
Гала и Стефан са ми много противно дуо🤧

Николай и Андреа са отвратителни.
Харесвам Мариела и Артур. Те са ми фаворити. Елена също е готина.
Валентина ме кефи с коментарите си пред камерата 🤣 иначе като истеряса ми иде да счупя телевизора 🤣

# 620
Аз пък се чудя шеф Ангелов Защо не се самономинира за изгонване, след като почупи толкова чинии, изхвърли тигани , а Мартин изгони само за един хвърлен тиган 😆 много ми идва тази режисура с хвърлянето на съдове.
Анелия пак гледаше жално, дано се стегне, да не я изгони, за мен е добра, наред с Артур. Валя може и да може, но не искам да ям ястие от човек като нея. Добре, че не виждам.
Мисля си, че ако червените  бяха изгубили,  ВА нямаше  да прости на Янита и да я изгони.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:23 от пеп-4o

# 621
  • София
Имаше двама души, които спечелиха в едно от състезанията по една карта, която им даваше право да заменят изгонените. Едната не беше ли в Денислав?

# 622
  • София
Имаше двама души, които спечелиха в едно от състезанията по една карта, която им даваше право да заменят изгонените. Едната не беше ли в Денислав?
В него е, но мисля, че беше да си сменят мястото с някой от другия отбор, докато неговият отбор изтърпява наказание при загуба, а спечелилите имат награда навън. Но то реално май от поне две седмици не е имало награда тип някакво излизане.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 01:29 от gg__

# 623
  • София

Hell's Kitchen (03.04.2022)  Сезон 4 Епизод 18

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 01:41 от Mari_Mar

# 624
Нещо почна да ми дотяга и да се отегчавам от едно и също всеки път. Червените изкарват геройски резервацията, че чак и на другите, а пък те са вечно на "гасете печките". Чакам някакъв обрат и все го няма.
Да ги беше изгонил и двамата и да се приключва одисеята. Ама нее ... цирка продължава.

# 625
Mari_Mar, освен благодарности за това, че качваш линкове от всички актуални реалитита, искам да ти кажа, че тъмбнейлите винаги са върха! Буквално сбит разказ с картинки на всеки епизод, с най-интересното и вълнуващото, което се е случило. 👌🤗

# 626
  • Sunshine state
Пффф, Андреа е направо дъно, дъно! Простачка от класа, само дето псува на английски. Ако ми се навре така, ще си събира кичурите коса от пода. Тия номера не тука. В Холандия може и да минават.
Николай е отвратително човече, яд ме хвана, че не го изгони Ангелов при положение, че видя много добре как саботираше заедно с онова същество Андреа.

# 627
Аз от Андреа чувам само едно : не ми пука и f*ck off. Вече е досадно това

# 628
Така да оближе ММ пред мен 😂 и ще се чуди после как да хване тигана от травми.. 😲🤣
Извън шегите, доста вулгарно поведение, добре прикрито през изминалите предавания. Иска да изпусне напрежението и да каже 2,3 ругатни или обиди, но да се вреш в лицето на някой и да го “дегустираш” от толкова близко.. 😂🤦🏻♀
Яд ме е, че Николай остана..
Ще видим какво предстои занапред, става напечено и интересно аххаах..
Пепчо, той си ги мята по пода, шоу да става.. не си ги хвърля в кофата, а и са си негови де. Зарядът на шефа много ме кефи хахахах, дали и в живота е такъв огнен и буен характер!? 😱

# 629
Е, Андреа другата седмица ще покаже защо са я взели...
Вече се чудя дали е работила точно в ресторант Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт