Неприятна ситуация с колежка, грешно ли постъпих?

• 2 492
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ае с тва онлайн обучение ви разкатаха играта. Колко се радвам, че по мое време ги нямаше тия тъпотии..

# 16
Извинявай, но само да попитам от колко до колко е втората смяна? Просто се чудя какво налага тази смяна, да не би да е на детски рожден ден твоята колежка? Иначе не се притеснявай, нищо фатално не си направила. Даже бих ти казала да не се фиксираш толкова върху успех и лекции. Никой после не ти гледа успеха, а знанията и как работиш. Много мои колеги от университета, които не стъпваха на нито една лекция сега се издигнаха много като позиции. Просто са уверени в себе си и отворени, даже сякаш и практика не се иска.

# 17
Извинявай, но само да попитам от колко до колко е втората смяна? Просто се чудя какво налага тази смяна, да не би да е на детски рожден ден твоята колежка? Иначе не се притеснявай, нищо фатално не си направила. Даже бих ти казала да не се фиксираш толкова върху успех и лекции. Никой после не ти гледа успеха, а знанията и как работиш. Много мои колеги от университета, които не стъпваха на нито една лекция сега се издигнаха много като позиции. Просто са уверени в себе си и отворени, даже сякаш и практика не се иска.
Съгласна съм, че успеха не е водещ, просто при мен нещата да други, за да мина задочно ми искат над 5.50 и да съм си взела всички изпити. За това натискам толкова.

# 18
Не искам да звуча грубо, но ако ми се наложи, предпочитам моите лекции пред купона на колега. Той може да се насвятка и два часа по-късно, аз лекциите не мога да ги чуя на запис.
На твое място не бих поемала повече такива ангажименти.
Впрочем, и аз се чудя какви са тия смени и какъв е тоя рожден ден, че се налага въртене на следобедни часове.

# 19
  • София
Когато човек поеме ангажимент, независимо от характера на обещанието, е редно да го спазва. В случая се отмятате в последния момент, така че колежката няма как да е щастлива. В служебен план това важи в още по-силна степен.

# 20
Не поемай повече такива ангажименти, но и не искай другите да се съобразяват с теб. Тези неща са свързани Wink

# 21
  • Far away from here...
Не се поема ангажимент, за който не е сигурно, че ще се изпълни. Или, ако има условности, се обявяват с поемането.
За първи път ли сменят ден и час за лекция откакто сте студентка?

# 22
  • Варна
Божее, що лекции съм пропуснала, за да играя белот и пак съм имала отличен успех. За една лекция развалихте събитието на колежката и най-вече поетия ангажимент.
Имате учебник, записки, видеа, 100 начина да наваксате, не е нужно лекцията да се гледа ЛАЙВ. Преди като не беше онлайн и се разболявахме и не ходихме в унито как поддържахме успех?
Една пропусната лекция... направо се разсмях.

# 23
Абе то и аз имам ей сега, в момента, колежка, която преписва курсовите от другите колеги, че и хитрее - колеги, това как го написахте, че не съм сигурна. След 2 дни колеги, ами тука как го направихте, че не съм сигурна. И ние, нали, пускаме цитати и снимки. И във ВО гледам извадката от бъдещите ни всякакви специалисти на какво ниво са, но пак ще влязат и излязат с шестици.
Щом и в работния форум стига тоя манталитет, Тиквата може да излезе прав за матряла.

# 24
  • Варна
Напротив, колегите са искали от мен да им помагам и съм ги събирала в нас да учим заедно и да помагам колкото мога. Аз бях тази, която чуваше често "Колежке, това как го направихте".
Казвам само, че човек, ако иска да учи, намира начин и една изпусната лекция не е нищо невъзможно за наваксване.

# 25
Заключвам по желание на автора.

Общи условия

Активация на акаунт