Архи ООД - мнения

• 850
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте.

Търся мнение за фирма АРХИ ООД, които в момента строят сграда в старата част на Овча Купел, на ул. "Боряна". Обмисляме закупуване на гараж, тъй като живеем в района и вече започва да става зор с паркирането. Нямам никаква информация за строителя, не ми е познат като име. В момента са на етап строеж, има все още свободни и апартаменти и гаражи. Ще съм благодарна ако някой сподели мнения.

# 1
И мен ме интересува фирмата и дали строи читаво.

# 2
Много внимавайте с тази фирма и архитект Деян Николов и сина му! Строителството е изключително некачествено. Строи се с най-евтините материали от Ангро. Майсторите са под всякаква критика. Изпълнението е отвратитвлно. Стените са криви, покривите течат, замазка не влиза в цената. Предава се на гола бетонна плоча. Няма предвидени довършителни работи по балконитв. Входните врати са най-евтините и всъщност не са предвидени за входни. Слагат се метални парапети, които за няколко месеца ръждясват. Плочките в общите части дрънчат.
За всички предявени ремонти по гаранция, арх. Николов търси варианти да бъдат заобиколени и да не се извършат.

Общи условия

Активация на акаунт