Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 279
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
Скрит текст:

Всички иследвания на които резултатите са в мене са направени разбирам ги 50 % другите 50% са ми обяснени от моят АГ има ли момичета мами които да са с такива приличащи на моите резултати и да  е протекло всичко наред с бременнста и бебетата им Багодаря за отговорите ви

Независимо дали е приключил с кюретаж абортът или е бил медикаментозен/спонтанен, се изчаква да мине един МЦ, за да се започне с опитите. Трябва време първо да се затвори шийката и да се намали рискът от инфекции, второ да се нормализират хормоните и да се образува добра лигавица, на която да се захване ембрионът.
Иначе евала, че сте намерили начин да пуснете тези изследвания, аз трябваше да изчакам три аборта докато благоволи някой да ми ги пусне.  
Ако вече сте забременяла директно след аборта и затова питате - има риск от повторение на аборта, имаше потребителка в темата, която забременя така, за съжаление по средата на бременността спря да пише във форума и не знам дали всичко е било безпроблемно докрай.

Мери, прекрасно ЧХГ! Много стиснати палци за лека и успешна бременност ❤

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 06:58 от margolotta

# 691
Ако някои иска да пусне изследване тук в Германия може да го направи лесно стига да е осигорен ако някои иска опътване каде и как може да пита

# 692
Здравейте момичета, ще помоля за мнение - 3дни преди цикъл съм и реших да си направя тест - виждате ли втора черта или ми си въобразявам?  
Скрит текст:

Честито на бременните!

# 693
LastShade, вижда се и на мен ми изглежда положителен. Simple Smile
Ако имаш търпение, изчакай до утре и направи и втория тест от кутията. При мен ExpressTest показа преди закъснение.

# 694
LastShade и аз го виждам положителен🤗Успех🍀🍀🍀

# 695
Виждам я, има втора черта! Flowers Four Leaf Clover

Момичета, благодаря ви за стиснатите палци! Утре по това време вече ще ме настаняват по отделение, клизми, подготовки и тн за пункцията. Странни бяха последните 10 дни. Бях по къс протокол, започнах с Гонал от 2ри ден на цикъла в ниски дози заради СПКЯ. После, от 6ти ден, ми включиха Цетротид и така до 9ти включително. Вчера, на 10ти ден си сложих Овитрел в определения час, днес са ми дали да пия Лексотан, но се надявам и без него да мина. Хем ми минаха доста бързо тези 10 дни, хем имам чувството, че бяха цяла вечност, дори не знам как да го опиша. Още от първия ден ме почнаха боцканията в яйчниците. Първите дни имах гадене, както и някои други странични ефекти, описани на листовката на гонал. Но гледах да остана позитивно настроена. Последните дни обаче ми е много трудно. Трепетното очакване премина в нервно такова, а страховете ми намериха изражение в кошмари и часове без сън през нощите. За това вероятно помогна и болката, примесена с тежест, която усещам. Все пак се видяха последно 14 фоликула и доста тлъст естроген. Още малко обаче остана. Надявам се след това да се възстановя леко и да имам хубав месец/два (колкото каже лекарката ми, на която имам цялото доверие на света) до трансфера. Дано да има и хубав материал за трансфер, де. Че 14 фоликула не са 14 яйцеклетки, още по-малко 14 качествени ембриона.

# 696
lastshade, и аз виждам розова чертичка! Успех Heart

stonefaced, не пускаме палците! Flowers Four Leaf Clover

# 697
  • София
LasTShaDe - вижда се! Стискам палци да стане мноооого дебела и видима!

stonefaced - силно стиснати палци и на теб!

# 698
Благодаря ви! Все още не смея да се зарадвам, празниците ще сме при свекървата и няма да имам възможност за нов тест,  тъй че ще видим след това .. притеснено ми е, но ще гледам да не го мисля много ! Relieved

# 699
stonefaced, сега ти е тежко, но скоро ще си струва. Ще я видиш втората черта и при теб. Да, 14 фоликула не значат на 100% 14 яйцеклетки, но пък може и да са толкова и да си имате чудесен резултат. Страничните ефекти, които описваш, са кофти, потърпи още малко. С теб сме всички и вярваме, че накрая всичко ще си е струвало!

П.С. Излезе ни решението от фонда, одобрени сме, чакаме си заповедта. Живот и здраве скоро ще премина през подобни изживявания на тези, които stonefaced описва Heart

# 700
Само добри вести днес бе, момичета Heart

# 701
LasTShaDe - вижда се! Тихичко честито!
stonefaced - силно стиснати палци!!! Пожелавам ти да имате няколко качествени бластоцистчета и още първият трансфер да е успешен. 🍀
So close, честито! Имате Великденски подарък 😁❤️ Дано и при теб да стане от първия път, както и да нямаш неразположения. Иначе след първия опит притръпваш и изобщо не обръщаш такова внимание на физическия дискомфорт, определено ставаш по-улегнал и подготвен психически. Пожелавам ти от ❤️ да се похвалиш още след първия трансфер!
Аз отивам да боядисвам яйца, че в събота съм на работа 😁 Светли празници и много здраве, усмивки и положителни тестчета! 🍀❤️🥰

# 702
Stonefaced Стискам палци всичко да е наред. Късмет момиче. Hug

LasTShaDe Честито. Лека и успешна бременност.

И малко да ви се оплача. В понеделник имах фоликул 15.5мм. Във вторник пуснах LH и Е2 и не бяха с добри стойности.

Днес пак пуснах и излязоха тези, т. е. О е минала:

Този Е2 ми се струва нисък и дано е ок яйцеклетката. Мислех си да се откажем този месец от опитите и да спра Клексана и преднизолона. Според Калчев фоликула най-вероятно се е спукал снощи или през нощта и да действаме днес и днес да си бия Зарзиото. Вчера изпуснахме опит, защото си мислехме че О ще е днес по-късно или в петък.

# 703
Влизам с ъпдейт Heart Eyes

Писах ден и половина, защото първото е от следобяд, а второто от тази сутрин 8 без 10.

# 704
  • София
LatshDe честито положителен е!

Стоунче стискам палци за утре, пий лекостана ще спиш като къпана!

Аз се наложи да правя тест по рано от предвиденото, щях на евентуално закъснение да правя, но ще ходя командировка в чужбина другата седмица непредвидено и реших да опукам единствения тест вчера, отрицателен е, та ще ми е спокойно за следващата седмица поне.

Общи условия

Активация на акаунт