Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 514
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
Britishcat, от опит мога да кажа, че 5% не е толкова ниска стойност. Важно е и количеството. Ако прецениш, напиши го.

ММ е с морфология по Крюгер 2.5%. Тук всички ни обясняваха как с такава стойност естествено забременяване е почти невъзможно. Като отидохме на консултация в Турция, ни казаха точно обратното, защото количеството е над 175млн. Та, едно е 2.5% от 20млн, примерно, и съвсем друго е 2.5% от 175млн. Просто да го имаш предвид Simple Smile Понякога само една стойност може да е много стряскаща, затова е изключително важно резултатите да се гледат комплексно.

# 76
Britishcat, от опит мога да кажа, че 5% не е толкова ниска стойност. Важно е и количеството. Ако прецениш, напиши го.

ММ е с морфология по Крюгер 2.5%. Тук всички ни обясняваха как с такава стойност естествено забременяване е почти невъзможно. Като отидохме на консултация в Турция, ни казаха точно обратното, защото количеството е над 175млн. Та, едно е 2.5% от 20млн, примерно, и съвсем друго е 2.5% от 175млн. Просто да го имаш предвид Simple Smile Понякога само една стойност може да е много стряскаща, затова е изключително важно резултатите да се гледат комплексно.
Ами честно казано, не знам точно кое да гледам.... Концентрация- 347.39 млн/мл и 729.52 млн/еякулат. Прогресивно подвижни 59 процента, концентрацията им е 207 млн/мл. Не знам дали казвам правилните стойности...

# 77
Britishcat, специално извадих СГ на ММ. Гледа се концентрацията млн/мл. (Поне на нас така ни казаха). При резултатите, които си написала, според мен всичко е повече от чудесно.
Разбира се, не съм лекар. Всичко, което споделям е от опит и на база казаното ни от репрото в Турция.

Успех Simple Smile

# 78
Britishcat, специално извадих СГ на ММ. Гледа се концентрацията млн/мл. (Поне на нас така ни казаха). При резултатите, които си написала, според мен всичко е повече от чудесно.
Разбира се, не съм лекар. Всичко, което споделям е от опит и на база казаното ни от репрото в Турция.

Успех Simple Smile
Благодаря ви много, наистина се успокоих. В последните дни бая хейт изсипахме по тоя Крюгер хахаха

# 79
Момичета, знам че не е тук темата, но нека и аз кача на ММ последната спермограма за коментар. Старата морфология беше 4, подвижни 20%

# 80
Отворих сега папката и аз да видя при нас какво е било. Първо е билa 8% морфологията. Тогава отиде при андролога в Щерев, изписа му една торба добавки, оправихме и храненето. Стана още по-редовен във фитнеса. За 3 месеца е станала 15%. Сега честно казано не знам какво е положението, не съм гледала и документите за фонда, но андролозите всеки път го хвалиха при инсеминациите. Мисълта ми е, че поне при нас нещата се подобриха драматично с добавки, месо, зеленчуци, без банички за закуска и бири вечерно време. Разбира се, не е формула за всеки това, просто споделям опит Simple Smile

# 81
Да при нас има подобрение за 2 месеца с добавки, промяна в храненето и без алкохол, ама тези цигари.... Значи може и по голяма промяна от 1, 2 или 3 %, защото нашия док каза, че при мъжете почти няма промяна. А явно има..

# 82
  • София
Минавам само да кажа че мина и моето хистеро при др.Калчев. Ох и гък не казах, той даже се смя че може поне малко да мрънна, но то наистина изобщо не боли, съвсем леко за секунда при надраскването неудобно става, ама няма драма. Поизчисти някои сраствания около шийката и дясната тръба и взе биопсията и ме изпрати по живо по здраво. С изследванията всичко ми е наред, да пия Бетър ю и тъй, аз за сега няма да взимам, че си имам още Джеймсън.

# 83
Браво Маце, аз си повиках и за теб. Hug Мен явно повече ме е драскал или рязал, защото аз си усещах как си ми клъцва нещата. Бъбречната криза беше по приятна даже.

Аз още си чакам биопсията и ставам все по-нетърпелива.

От вчера се записвам с цикъл и нямам търпение да започваме с опитите. Много се бях сдухала, че не е станало, но след Ковид пък може да е за добро. Надявам се този месец да е нашият.

Чудим се кога да правим контролна СГ. В края на февруари правихме и беше доста зле заради Ковид. Мисля другият месец да пуснем пак или избързвам?

# 84
Браво, Маце поздравления за куража! Аз съм голяма паника на такива процедури. 😁Даже от проверката на тръбите ревах ама от страх. ❤️

Пълнолуние мина много време, не трябваше ли вече да е готова. 🤷‍♀️

# 85
На 14.02 я правих и за мен е минало доста време, но аз съм си нетърпелива. Освен да чакам да се обадят няма какво да направя.

# 86
  • София
Аз не съм притеснителна хич за такива неща, прага явно или ми е висок или факта че съм раждала вече си има значение, но и на ЦС на две запушени тръби гък не казах миналата година. За биопсията казаха над месец че се чака.

# 87
Запис и от мен в новата тема.Благодарности ва Рейв и на Shu за орисването,грабя си син прашец!
Момичета моята хистероскопия беше на 19.01 на 02 февруари имах резултат.Но аз звъннах.

# 88
На мен ми казаха около месец. Като имали резултати ще звъннат и си чакам. Като станат два месеца ще звънна да питам, но не мисля, че ще ме забравят.

Да, явно аз съм с по-нисък праг на болка.

# 89
  • София
Аз да си измрънкам.. три дена ММ ме държи на нокти - изтръпва му ръката. Чак днес отиде на лекар - възпален нерв, няма нищо на сърцето.
Но пък кардиоложката взела на сериозно боледуването от Ковид та му пуснала една торба изследвания - всичко е наред освен холестерола.

Общи условия

Активация на акаунт