Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 385
  • 715
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря момичета!🙂Иска ми се още една консултация на направя с друг Д-р .Ако имате мнение за някой който е в Пловдив или Стара Загора,защото са ми по близо.

# 601
Благодаря момичета!🙂Иска ми се още една консултация на направя с друг Д-р .Ако имате мнение за някой който е в Пловдив или Стара Загора,защото са ми по близо.
Ако е за ендокринолог за Стара Загора д-рКасалов или д-р Грета Вълканова. Аз съм ходила при втората, но вече бременна, а първият е репродуктивен ендокринолог.

# 602
Малко новини от мен. След толкова много обикаляне намерих причината за аборта. Бях на хематолог, на терапия съм от + тест Клексан/Фраксипарин.. 😬

# 603
Минзухарче,браво че сте намерили причината 🙂Успех от тук нататък .Това си е наполовина свършена работа🤗

# 604
Минзухарче, ако не може да намериш Клексан пиши ми да ти кажа от коя аптека взех моят. В МЦ Калчев ли беше днес на хематолог?

# 605
Минзухарче, откритият проблем е наполовина решен проблем! Успех. Flowers Four Leaf Clover

Охх, аз се вкарах във филма... Днес ми е 32 ден от средно 30дневен цикъл, нямам никакви ПМС, което за мен е изключителна рядкост.
Най-дългият ми Ц бил 36дни, но тогава правех тестове за О и не се изненадах. Нито съм следила, нито усетила О.
Знам, че шансът ни е минимален с моята една трудно пропускаща и една прекъсната тръба, както и кофти СГ-та на ММ... Но пустата надежда се появи този месец и не ме свърта. Чудя се да си купувам ли въобще тест или да "тичам" сутринта до някоя лаборатория...

# 606
Прицапа ми 4 дни по рано. Слагам положинакс заради парене? И сега гледам че ми цапа кафяво, това нормално ли е 4 дни по рано? Профекунда май ми размести цикъла.

# 607
  • Ст Загора
Meri.d.3, успех! Никога не се знае.

Аз както имах един Ц на 33 дни мин година, сега даже на 34 ми дойде

# 608
Мери Д., аз бих изчакала да стигна до най-дългия си цикъл, в твоя случай 36 ден, преди да направя теста - независимо дали с тест вкъщи или с кръвен. Стискам ти палци да се е случило чудото и тези дни да ни се похвалиш с положителен резултат! Flowers Four Leaf Clover

Минзухарче, доколкото си спомням си на лекарства за ИР. Аз този месец, откакто ги почнах също ми зацапва по повече от 2-3 дена. Не съм сигурна дали е от тях, но просто споделям и при мен, че е така.

# 609
И аз съм на лекарства заради ИР и нямам никаква промяна на цикъла. Говорих с лекарката от Геника, която е правила СГ на ММ и тя ми каза, че главния проблем е дефектите в главите и лошата подвижност. Може да е в следствие на Ковида. Сега се опитвам да подбера подходящ момент да започна да обработвам ММ да отиде на преглед и да започне да пие каквото му изпишат. Тия мъже, толкова са крехки...ние жените през какво преминаваме никой не ни пита...запазих си и час при една от лекарките в Щерев за началото на май - пак по препоръка от позната. Ще си пусна АМХ и инхибин на 3ти ден от Ц. Искам да видя какво ще ми каже, защото много се уплаших от СГ. Обмислям и замразяване на яйцеклетки.

# 610
Sunshinegirl84, при кого се записа? Аз съм в Щерев и съм мега доволна от всичко досега.

Днес бях на изследвания, много е готино само да си дадеш книжката и да не плащаш нищо Joy След малко отивам на консултация с анестезиолог, а следобед съм на преглед и ще фиксираме датата за пункцията Scream

# 611
Sunshinegirl84, при кого се записа? Аз съм в Щерев и съм мега доволна от всичко досега.

Днес бях на изследвания, много е готино само да си дадеш книжката и да не плащаш нищо Joy След малко отивам на консултация с анестезиолог, а следобед съм на преглед и ще фиксираме датата за пункцията Scream

При Коновалова се записах. Каква книжка? Да не би да се покрива от допълнителното здравно нещо? Стискам ти палци за прегледа и пункцията!

# 612
Не, не, дават едни книжки, когато си одобрен от Фонда за ин витро. Те покриват изследвания, прегледи, лекарства, та днес минах с книжката през лабораторията и нямах задължения за плащане просто Blush

# 613
  • София
Съншайн обаче др.Коновалова не е вече репродуктивен специалист, но е бивш такъв, имай го предвид. Хубавото е че тя самата е с ИР и ПКЯ и ще те насочи предварително за изследвания и след това ще те изпрати при репротата.

meri.d.3 онзи ден беше качила изследванията. Ти на терапия ли си заради ИР? Че доста изразена е ИР и с диета и терапия би трябвало да ти се нормализира цикъла

# 614
Съншайн успех миличка 🥰❤️!

Общи условия

Активация на акаунт