Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 595
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
Това го знам, риба е.

# 136
# 137
Е, какво, не е чувал за рибата кои? Пфууу, егати младежа, жалко.

# 138
  • София
Жалко, изгърмя.
Като цяло слаба седмица. Най-слабата всъщност. Не си спомням запомнящ се участник. А последните три дена много зле. Надявах се на приключенеца, ама може ли да запецне на пепелянката точно, уф.

# 139
И да не знае как се казват цветните шарани, все трябва да е мяркал снимки на езерца, в които плуват.
А и Билалов доста подсказа...

# 140
Аз не бях срещала думата кои, но знам какво представлява японската градина. И от там логиката - може да е само риба.

# 141
Няма лошо да не знае как се казват, ама да не знае за тези типични за Япония шарени риби много ме учуди.

# 142
Аз пък го знаех от книгата "Вещерът" и тамошната японска градина 😁.Изглеждаше ми познат,не знаех че е работил за Фермата,явно съм го засичала.Тамън да ме загуби на "Време разделно" и не се изложи.За gsm щях да ползвам 50/50,за мобифоните грам не се сетих,колебаех се и аз между 1 и 2.

# 143
  • Велико Търново
Не е работил за Фермата. Работи си за сайта история.бг. "Междинна станция" и този сайт работеха съвместно и той влизаше във Фермата да им разказва за различни исторически събития и личности, след което им провеждаше и играта с въпроси, свързани със съответната тема.

Аз не знаех какво са коите.
За GSM не мислех, че верният отговор е 1G. Само че не защото съм се сетила за мобифоните, а защото имах някакви спомени, че съм го виждала из някакви настройки на първия ми смартфон. Той беше 3G, но имаше възможност да се настрои и на 2G, та оттам си мислех, че това е предишната "версия".

# 144
Ей, добре че казахте кой е този Иван, че доста се чудех откъде ми е познат. Жалко, че така бързо отпадна. Симпатичен ми е.

# 145
  • Русе
Император е Александър III, но първата копка на жплинията при Владивосток (което обсъждаше Билалов) я прави бъдещият Николай II, тогава още княз Николай.

Не точно първата копка. Строителството започва през 1891 година по разпореждане на Александър ІІІ, а през 1892 година княз Николай е бил назначен за председател на комитета по строежа на Транссибирския железен път (за придобиване на опит в държавните дела).

# 146
Ми не знам, не съм присъствала 😀
Във Уикито пише за първата копка. И Билалов за нея говореше. И омота Александър, при това Александър II, дето бил княз тогава... Това Билалов! Поне аз така го чух. И това обсъждам 🙂

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 23:52 от птица

# 147
Мислех, че няма да има по-повтаряща се тема за въпросите от турски думи, но ето на. Всяка седмица по въпрос за Япония. Ще каже човек, че бившата жена на Билалов ги пише въпросите. Впрочем също и за Франция има доста въпроси. Съвпадение ли е това с житейския път на водещия, не знам, по-скоро не.

# 148
  • In The Middle Of Nowhere
Никакво съвпадение не е, този човек е вманиачен на тема Япония и на 2ро място Франция. Още от времето по БНТ беше така. Никой не може да ме разубеди, че Билалов няма пръст точно в тези въпроси. Направо ме дразни всеки път, не минава предаване без нещо във връзка с тези 2 държави. Даже мислех и аз да го напиша това.

# 149
Нормално, живял е във Франция и е бил женен за японка. Възможно е да му ползват познанията за по-така въпроси. В крайна сметка каквито въпроси зададат, такива. Някои са въпрос на обща култура.

Общи условия

Активация на акаунт