Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 625
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
Изнервят ме такива играчи. Гълъби би трябвало да са.

едит: Мечка било.

# 541
  • София
Добре бе какви са тези жокери.
Сега си направих експеримент. Написах в гугъл следното:
'монтекасино животно'

веднага ми излезе. За 5/7 секунди щях да отговоря.

за първи път го правя, че ми стана любоопитно, а и ви чета как бързо сте се оправяли.
Ами мдам, не е сложно. 😮

# 542
да и аз написах същото, даже и снимка излезе. Този дори не си направи труда да потърси... а просто ъъъъ не съм сигурен. Ами благодаря! 

# 543
Написали, излязло веднага...
Въобще не останах с впечатлението, че търси през интернет. Според мен, опитваше сам да измисли отговора. По логика, спомени. И не успя.
С това повтаряне и потретване на въпроса и отговорите участниците само пречат на жокера.

# 544
  • София
Според мен много жокери търсят в интернет, но не знаят как или не са свикнали и не умеят да извличат инфото достатъчно бързо.
Не всички въпроси стават за жокери, но повечето са лесни.

# 545
И аз уж се имам за бързотърсеща, обаче не успях да намеря бързо отговора за нероли и портокаловия цвят. После промених начина на задаване и излезе веднага, ама трябва да го правиш често с тази цел. И, мисля, като се цаниш за жокер, ами потренирай малко! Впрочем имат ли някакви дивиденти жокерите? Преди, знам, че имаше "служебни" жокери, сега ми се струва, че все са им познати.
Човекът се смееше от притеснение, мен също ме избива на смях в стресова ситуация.

# 546
Шафранът е афродизиак. Представяте ли си ако ви пробутат фалшива виагра какво ще е?!

За норвежката съпротива (не че сериозно е имало такава) мислех,че е "гума",понеже са ползвали велосипеди да се придвижват.

# 547
Аз не си спомням да е имало служебни жокери - още при Ники Кънчев бяха познати на участника.

# 548
  • Русе
Въобще не ми излезе отговорът за Монте Касино, а за портокаловите цветчета потърсих изображенията, защото предположих, че това е отговорът.

deaf, "гума" като канцеларска принадлежност, не бива да се бърка с гума на велосипед.

# 549
Римски императори. Много разсъждения, да ползва жокер.

# 550
Охх, някой да я гръмне тази, да не се мъчи повече!

# 551
Айдеее, преторианците от Претория,Африка дойдоха!!!!
Дрънкаща куха лейка!!!

# 552
Малии, преторианците, Африка, гладиатори, още глупости?

# 553
Според мен, го хвърля към стената, но може и да греша.

# 554
Да, запраща го в стената.

Общи условия

Активация на акаунт