Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 235
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Той че големи глупости наговори - наговори, обаче го направи с голямо самочувствие 😏

Типично за някои категории хора. Но то наистина умните не ходят, защото си знаят, че ще ги порежат.

# 691
  • Русе
От коментарите ви съдя, че на 20 април е имало трима участници - на запис излизаха само първите двама. Има някакъв въпрос за макадамията, например. Някой има ли линк?
Не, нищо не съм пропуснала, просто съм забравила въпросите.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:45 от евпетра

# 692
Ти да видиш! Клонираната овца била кръстена на Доли Партън! LaughingJoy

Диамантът всъщност си е въглища,кюмюр. Yum Ама най-твърд на Земята.

Някои хора хал хабер си нямат от политика и наистина не знаят за Блага Димитрова и Фолклендската война... Не знам дали е за укор...

# 693
За измамата на Инграм има документален  филм. Интересното беше за мен , че са били обсебени с жена си как да "превъртят играта " и брат и е участвал в един епизод.  Тренира  дълго време в дома си  със  самоделка за бързо натискане на бутона ( първоначално в оригинала на играта имаше стартов въпрос за вход ) . А измамата е очевадна и подсказващия е професор , който явно уговарят между снимките на играта на Инграм и е участник , който първия ден се състезава редом до него за сядане на стола на богатството.

# 694
А в крайна сметка на този измамник дали ли са му парите или са го осъдили?

# 695
Май нищо не е взел, много бързо са открили измамата и не са превели парите от печалбата.
Тази печалба не си струва всичкия стрес и дела, за какво му е било. Може да е получил пари от сериала?

# 696
Хмм, интересно. Всичко казва - рубин, обаче има и розов турмалин.

# 697
Защо си профука жокерите, като знае отговорите?
А Билалов се оля! Мангустата била кръстоска между котка и още нещо...

# 698
Турмалинът може да бъде всякакъв - имах шарен наниз от турмалин, но предполагам че са обработвани (нагрявани или боядисани).

# 699
Таджикистан естествено…

# 700
"Чакай да ти подскажа нещо" Joy

Вила.

# 701
"Чакай да ти подскажа нещо" Joy

Вила.

Обаче картината е плашеща някак си. Направо душата ми се свива като я видя, зловеща е Simple Smile

# 702
Да, и селяните изобразени на нея, са грозни.

Как може да не знае, че е мандрагора... Поне да беше гледал или чел Хари Потър - има важна роля във втората книга.

# 703
Някак лесни ми се виждат въпросите на последния играч. Не е ли Йемен?!

# 704
Йемен е и изгоря... На север е от екватора.

Общи условия

Активация на акаунт