Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 396
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Рускинята явно не знае нашата география. Какво общо има Ловеч със София и Ботевград?

# 91
Значи, за лихвата за мен и за вас е елементарен, но не мисля, че е за такъв формат. И за тръбите не беше. Но това си е мое мнение де.

Що така обиждат криптозоологията, аз вярвам в русалки...

Аз пък в дядо Коледа и еднорози. Simple Smile

# 92
  • Велико Търново
Не съм съгласна, че въпросите за тръбите и за лихвата не са за такъв формат. Те са колкото чисто аритметични, толкова си бяха и логически, защото дори и да не може да се сметне на момента, възможните отговори бяха така подбрани, че до верния можеше да се стигне и без извършване на конкретните аритметични действия. Но те пък математиката и логиката неслучайно са твърде тясно свързани, де...

# 93
Значи, за лихвата за мен и за вас е елементарен, но не мисля, че е за такъв формат. И за тръбите не беше. Но това си е мое мнение де.

В днешно време с тези влогове, инвестиции, заеми и ипотеки сложната лихва е част от общата култура.

# 94
И от образованието. Учи се в училище. В 5 клас проста лихва.Сложна не съм сигурна 6 или 7 .

# 95
И от образованието. Учи се в училище. В 5 клас проста лихва.Сложна не съм сигурна 6 или 7 .

Е, да, сега се учи.

# 96
  • Велико Търново
Щеше да е значимо това, че се учи проста-сложна лихва, ако отговорите бяха примерно 102; 110; 110,41; 110,64. Но при четирите предложения просто нямаше как да бъде друг верният отговор.

# 97
Винаги се е учило за лихва. Завършила съм преди  десетки години и не помня в кой точно клас. А никой не ѝ искаше да смята, а да има понятие.

# 98
Рано ранила Гергана... Можеше да е Траяна, без да се развали стиха, но той въобще не се сеща.

# 99
Поредният до макс 1500-2000 лева.Не е толкова млад да не го е учил.

# 100
На мен ми изглежда да има потенциал човекът.
Както каза Билалов, това че ползва жокер в началото, не винаги предопределя цялата игра.

# 101
Билалов ги знае японските думи Simple Smile Аз мислех че на всички череши и вишни им викат сакура, не само на типичните японски вишни.
Гоген, лесно.

# 102
Абе аз съм го учила и не си спомням. Но пък мразех литературата Simple Smile

# 103
Москва Владивосток - транссибирската магистрала. И не е построена, за да са велики, а защото е много по-лесно да се построи железница, отколкото да се строят и поддържат пътища в Сибир.

# 104
Непознах,просто ми се стори странно че не знае Гергана,класика си е това.Аз пък не знаех за художниците,всеки си има силни страни явно.

Общи условия

Активация на акаунт