Как се пътува във времето на Коронавирус COVID-19? Какво изискват държавите по света? Тема 4

• 26 476
  • 420
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Евентуално ако бързате, може да проверите дали при бустерна Пфайзер или Модерна след Янсен трябва да чакате тези 14 дни - не съм сигурна.
Другият вариант е тест, разбира се.

Кандиларов 20 лв.антигенен дори ми се струва евтин, в Рамус беше около 23 или 25 лв. антигенния тест преди 1 месец, водих детето.
Редактирам: сега виждам, че на страницата им пише 10 лв. Явно при липсата на изискване на тестове за молове и т.н. цените са паднали.Grinning

# 121
Достатъчен ли е сертификат за ваксинация?
е това вече е пълно безумие. значи мога да изляза от Бг, но после не мога да вляза?!
ако нямам сертификат и не желая да се ваксинирам - какво правим.

Ми тествате се, какво толкова
Преди да има ваксини как се летеше

# 122
Чака се 14 дни, защото не се води бустер, а втора доза.

# 123
  • Somewhere far away
е това вече е пълно безумие. значи мога да изляза от Бг, но после не мога да вляза?!
ако нямам сертификат и не желая да се ваксинирам - какво правим.
Седите си в България 🙂
Все си мисля, че за 2 години мина времето да сме учудени и да се питаме един друг подобни въпроси.
Всички се съобразяваме със ситуацията, дори да не сме щастливи от това.
Точно това правя от доста време.
 Не изгарям от желание да пътувам - налага ми се!

# 124
  • София
Антигенният тест във фургоните пред Пирогов е 10 лв.

# 125
  • софия
Има ли разлика в цената, ако се прави антигенен тест за пътуване в чужбина и такъв за установяване на Ковид? Някой беше споменал за Кандиларов- за колко време излиза резултата?

# 126
А знаете ли някъде да правят антигенни тестове, но само със секрет от гърлото?

# 127
Здравейте, мисля да прекарам Великден на Тасос, ще трябва да си правя тестове, а се съмнявам тамошните лаборатории да работят по празниците. Имате ли представа дали правят антигенни тестове по границите от гръцка страна?

# 128
  • София
Здравейте, мисля да прекарам Великден на Тасос, ще трябва да си правя тестове, а се съмнявам тамошните лаборатории да работят по празниците. Имате ли представа дали правят антигенни тестове по границите от гръцка страна?
По аптеките също правят тестове, но резултатите се качват само в тяхната платформа. За достъп до нея ще ви е необходим попълнен ПЛФ за влизане в Гърция и кода оттам. https://dilosi.services.gov.gr/templates/DCC-PLF/create/
Лаборатории се съмнявам да работят по Великден.

# 129
Според новата заповед от онзи ден се влиза в БГ със сертификат, който е валиден 9м ли? (като изключим тест).
И специално от Турция пак ли се изисква нещо за влизане тук?

# 130
вече отвсякъде правилата са едни и същи. Със валиден сертификат или тест

# 131
Вече няма цветови зони. Това за 9-месечния сертификат се отнася за този за ваксинация с две дози. Бустерът го водят безсрочен, макар да излиза валидност от 1 година на самия него.

# 132
Благодаря. А от Турция за насам сигурно ли е, че може със сертификат, защото бях разбрала, че е само с - тест?!

# 133
това за само тест ще да е било доста отдавна или направо не сте разбрали

# 134
  • На планетата Земя
Нямам идея откъде ги "разбирате" тези неверни неща???

Общи условия

Активация на акаунт