Как се пътува във времето на Коронавирус COVID-19? Какво изискват държавите по света? Тема 4

• 26 519
  • 420
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2022/04/12/zapov … 78-12042022_g.pdf
Има нова заповед от днес, влизаща в сила от утре.

# 211
  • софия
Да се надяваме да включат и други държави!

# 212
Мислим да пътуваме със самолет за Великден до Братислава, а оттам - с влак до Будапеща. Четох, че в Унгария още от март са махнали всякакви изисквания, но не разбрах дали това означава, че вече не е нужно да се попълва и plf? За Словакия изирично е написано, че вече не е необходим plf, но за Унгария не ми стана ясно...

# 213
  • СОФИЯ
На сайта на външно е посочено че за Словакия е необходима регистрация, има  линк. Също ще летя до Братислава следващата седмица и ме интересува.

# 214
# 215
  • СОФИЯ
По-надолу в текста. Над 12 г. и два месеца

# 216
По-надолу в текста. Над 12 г. и два месеца

Според мен това са старите правила, които не знам защо не са изтрили, а това, което снимах, е актуализацията. Ако някой знае дали е необходим плф за Словакия, моля да каже, защото явно и за там има различни тълкувания на написаното.
Поддържам си и въпроса за Унгария 🙄

# 217
нищо не трябва нито за Словакия, нито за Унгария
според reopen.europa.eu и iatatravelcentre
там си има връзки към местните сайтове, който държи да знае големи подробности

# 218
И аз така мисля, но сега видях, че имам мейл от Уиз, че трябва да попълня плф и да го представя на наземния персонал. Вече не знам дали да попълвам или не, че да няма разправии на летището, след като явно не са в час с алтуалните изисквания Angry

# 219
  • СОФИЯ
Аз ще почакам до вторник дали МВНР ще актуализират иф на сайта. Летя в четвъртък .

# 220
wizz както и МВнР не актуализират толкова често
от друга страна една форма се попълва за 2 минути и е безплатна, не е голяма работа да се попълни, дори и да не се иска.

# 221
  • На планетата Земя
Правилно, neuromancer,  колко му е една форма да се цъкне. Пък и ако словаците са умни колкото ирландците, просто отпадналата вече форма на офиициалния им сайт няма как да бъде попълнена. Излиза си съобщение, че вече не се изисква и това е.

# 222
  • СОФИЯ
Активен е линкът за Словакия, пробвах. Не пречи да се попълни.

# 223
За Словакия има условия, затова
Ако идваш извън ЕС си трябва ваксина или тест и предполагам формата

# 224
  • СОФИЯ
За първи път иф на сайта на външно не е съвсем точна. Поне това аз установих.

Общи условия

Активация на акаунт