Да преправим старите мебели с любов - тема 38

• 55 313
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна.
Моите пет пари: с една по-голяма боркорона изрязвате увредените места, после вмъквате там нов материал, може същото дърво заради шарката, може нещо съвсем различно по цвят естествено дърво или боядисано, корк или заливане с епоксидна смола.

# 361
Благодарение на вашите съвети, нашият гардероб е готов. При боядисване на големите врати влязохме вътре и изобщо не останаха следи, като при малките. Някой ден ще ги оправя и тях с още 1 ръка боя. Страхотни сте момичета!
Бях взела розово Боро, което не използвах. Ако на някой му трябва, моля да ми пише на ЛС , за да му го дам.

# 362
  • София
Ще се радваме да споделите и снимка на гаредроба за кураж и вдъхновение за тези, които не могат да се решат.😉

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 22:46 от Skiorche

# 363
Да си призная честно..не знам как да кача снимка Sad
 Аз се рашавах...20 години и сега съм доволна. Самите плоскости на вратите са кофти, но...
Ние сменихме и пантите.

# 364

От тук качваш..натискаш огроденото, то те прехвэрля към галерията в телефона, и избираш кои снимки да качиш..

# 365
https://

Още не са сложени дръжките. Предстои и ремонт на стените и интериорните врати.

# 366
  • в сърцата на децата <3
Станало е прекрасно!

# 367
Супер е гардеробът, браво!

Скоро нищо не съм боядисвала и вече ме сърбят ръцете... Нацелила съм един стар шкаф и май ще взема почивните дни да го овапцам.

# 368
Благодаря ви, нямам в  този телефон преди...за да се види разликата.
Направо незнам как съм го издържала толкова години грозен.

# 369

Скоро нищо не съм боядисвала и вече ме сърбят ръцете... Нацелила съм един стар шкаф и май ще взема почивните дни да го овапцам.
Заповядай у нас да довършиш боядисването на кафевите интериорни врати и каси в бяло. 4 ръце Simple Smile

# 370
И защо 4 ръце? С 2 ръце покрих старото кафяво със сивата боя.
Аз и в къщи си имам боядисване на врати и каси.
Вратите на гардероба , който правих обаче са по-лесни защото нямат стъкло .

# 371
Защото е тъмно кафяво и мъжът ми казва, че с две ръце чисто бяло не става.

# 372
  • пустинята Гоби
Зависи от боята. Разбира се преди това се слага и грунд, който също отнема от цвета.

# 373
И аз бих препоръчала по-скъпа , но по-добре покривна боя. Така ще си спестиш време за работа. Аз така прецених нещата, че накрая половината боя ми остана Simple Smile Сега ще и търся приложение.

# 374

Заповядай у нас да довършиш боядисването на кафевите интериорни врати и каси в бяло. 4 ръце Simple Smile

A, мерси, за врати да не чуя Grinning В продължение на вече не знам колко време чистих до дърво 8 боядисани с блажна зелена боя. Имам още 2 ама ще ме почакат още някоя година.

Общи условия

Активация на акаунт