Никъде не прочетох авторката да праща пари на майка си. Не разбирам защо си мисли, че носи отговорност за нейния живот, пише че работи в чужбина и има планове за живота си, ами чудесно. Обичам да виждам млади хора, които порастват на 18, не на 38. Но да пресмяташ защо някой се е разделил с мъжа си и колко му е тока... неуместно. Или на кого ще остави жилището баба, сякаш тя е само предмет за манипулиране.
Таф Таф, ще приема, че коментара ти е добронамерено любопитство, особено в частта за образованието на дъщеря ми. Достатъчно съм си разказвала житието из форума, в случая има много факти, които нямат отношение към темата и няма смисъл да ги пиша отново.
Този мъж е мой баща. Тук не го намесвам в темата изобщо, защото няма пръст тук.Освен това този "НЯКОЙ" е майка ми. Не ми влизат в работата личният и избор към мъже,към дейност и тн. Но ми влиза в работата, когато години наред нищо не прави и само очаква от другите. Ако нямаш други роднини освен детето си, не работиш и не правиш нищо с живота - следователно след време соц. пенсия няма да стига до никъде и ще потърсиш детето си. В случая ТИ може и да не си поискала стотинка от детето си и да не го направиш, но много добре познавам майка си. Виждам как се държи нагло със своята майка и как след време това нещо ще е на моят гръб освен ако не го позволя! Наистина коментара ти изобщо не е уместен и не е по темата. Изчетох много неща от други теми и открих майка си в много от тях. Разбрах, че със сигурност има и психичен проблем. Някакви мании развити...
Така че излишно е да казваш как не ми влиза в работата нейният живот, защото след време няма да търсят съседката, а дъщеря и!