Какво да правя?

• 8 887
  • 213
  •   1
Отговори
Здравейте! Пиша за пръв път, относно един въпрос, който не ми дава мир. Момиче съм, на 23г. Не съм искала връзка, тъй като имах доста проблемна такава, която продължи години и от която трудно се откъснах неотдавна. Но преди 3 месеца се запознах с прекрасен мъж- красив, забавен, мил и грижовен. Сякаш дойде като ангел в живота ми, когато бях най- срината и нямах никой до себе си. Той е на 35г, разведен с две дечица от първия брак. След няколко седмици, почти всеки ден виждане, се върна в неговия град, защото има стабилна работа, а и семейството му е там. Чуваме се всеки ден, тъй като нямаше възможност да дойде , захванал се е с доста ангажименти и е затрупан от работа. Иска бъдеще и съвместно съжителство с мен, изглежда доста сериозен, но мен това ме плаши. Нормално ли е? Знам, че е много важно решение, от което зависи бъдещето ми и го мисля през цялото време... Не желая да го изпусна, а в същото време не се чувствам готова ...Особено сега и като не се виждаме, ми е някак по-далечен...Той прави инициативата да се чуваме, не иска и ден да мине без  да ми чуе гласа, планира и скоро да дойде да ме види, каза, че ще се постарае да се случва често...много съм объркана и не знам дали да продължа. А свикнах с него и се привързах...моля, дайте ми съвет...

# 1
Пришпорва те един вид. Щом имаш нужда от време, а и на твоята възраст за никъде не бързаш, кажи му.
И се ослушай за причините за развода, с две дечица, на 35...

# 2
Според мен ти е рано за съвместно съжителство, игри на семейство, и то с мъж, който е с 12 години по-възрастен от теб + разведен + деца. На твоите години, такава връзка би била по-скоро бреме.
Сега ти е времето да учиш, да градиш себе си, да се срещаш с хора, да пътуваш, да не взимаш всеки много сериозно, да градиш опит... а не да ставаш домакиня (защото е много вероятно точно това да стане).
И особено пък с човек, за когото явно не си сигурна. Ако беше сигурна, че искаш да си с него, нямаше да има тема.

# 3
живей младия си живот, учи, мисли за развитието си, трупай житейски опит и създай собствени деца с подходящ мъж, когато си готова
чичакът с двете хлапета да не се облизва по теб, а да намери някоя по-близо до възрастта му и склонна да гледа (и) чужди деца

# 4
  • София
Влюбена си много, но просто изчакай да минат поне още месец два.

# 5
и да се овъртоли съвсем?

# 6
Не ми звучи влюбена, влюбените хора не се чувстват несигурни преди да направят крачка към възлюбеният.

Да използва тази инерция и да поема по друга, далечна от него траектория.

# 7
Еее колко пък да е прекрасен, че не искаш да го “изпуснеш” ? Та ти си на 23! Ще срещнеш още много мъже. Не бързай!

# 8
щом има чудене, съжителството ще ти обърка още повече живота..
освен, ако не си падаш по по-възрастни мъже не виждам причина дори да се замисляш за такъв вариант..на 23 даже не поглеждах такива разведени..искаш да се разправяш с бившата му и две деца? защо ти е? наслаждавай се на младостта си по- приятно..

# 9
  • София
Няма смисъл да се занимаваш с мъж, който има 2 деца.
Те винаги ще са на първо място, майка им ще прави проблеми.
Излишно си усложняваш живота. Не са свършили мъжете, не си престарила, че да се хващаш с подобен. Ще си намериш друг, без ремаркета.
От личен опит с подобен го  пиша винаги при така зададен въпрос.

# 10
Разликата ни беше 7 години но и на по -млада възраст, аз на 19 и от училище ,та го гледах като авторитет и се подчинявах. Опитът му , обигран , работещ,  с повече възможности от една ученичка със сигурност.
После стана ясно всичко, ама късно.
 И ако не е  някой изтъкната фигура ,да те научи и въведе в интересен свят, а със сигурност не  е според написаното, за какво ти е да се връзваш .
 Ако сега започвам живота си , ще пътувам, уча ,работя, добия житейски опит ,преценка, пък тогава ще избирам съзнателно.
 Този търси да върже някоя.

# 11
А възможно ли е той да си е женен с две деца ?
Да ти обещава светло бъдеще, само че сега е "затрупан от работа" , " в своя град си е да до децата" . Това са все червени лампи светят здраво !
Мъж който иска да е с теб ще бъде ! Ще направи всичко възможно да бъде с теб !
Внимавай !
Независимо от всичко останало, то този мъж не е за теб . Ти си млада, на теб ти трябва свободен мъж да градите заедно бъдеще. Нямаш добро самочувствие щом се оценяш на мъж с две деца, доста по- голям от теб и с неясно бъдеще заедно.

# 12
Нищо чудно още да си е с жена си, да. И да маже очите на младото пате с обещания за велико бъдеще, докато просто я използва.

# 13
  • София
На възрастта на големите ми дъщери си и ти казвам директно, както бих казала на тях. Зарязвай го. Не ти трябва на твоята възраст да се лишиш от емоции и тепърва да градиш своя свят, за да влезеш в отношения с мъж, гонещ 40-те, деца, бивша жена, любов от разстояние и т.н.

# 14
  • София
Така си е. Тази връзка е заложена бомба със страдание. Става за някоя луда милфка, не за младо момиче.

Общи условия

Активация на акаунт