Какво да правя?

• 8 889
  • 213
  •   1
Отговори
# 30
Ако са вече 8-9 годишни, бащата сигурно ги брои за пораснали и отгледани Simple Smile Иска "бебчи" и той Simple Smile Simple Smile

# 31
Само да кажа, че познавам 37 годишен, разведен с дете, дето е свестен и няма червени лампи. Просто жената ги заразя, защото не се е наживяла... та не е задължително като е разведен с деца да е той виновен за това. Но сега дали е разведен въпросния.. и аз мисля, че най-вероятно не е..

На 23 не бих се заробила да гледам чужди деца от някакъв "чичко". Колко млади момчета има, огледай се, изживей си младостта. Надали този е принца от приказките, че да се чудиш дали ще го изпуснеш.

# 32
Тръгнат ли на ясла, време е сами да се оправят.

# 33
  • София
Моите са почти на 12 и 18 и разни мъже ми разправят, че "те децата ти са големи вече". Да бе да. Да дойдат да се разправят с малкия за училище и с голямата за излизане и пари и да видят колко са "големи".

# 34
Твоите, ще ме прощаваш, са направо на преклонна възраст Simple Smile

# 35
Авторката: Децата са радост, но и голяма отговорност... неговите са на 10 и 12 , не живеят постоянно с него, но виждам как той има ангажименти към тях като баща и все едно самотен родител...което си е в реда на нещата. Дори  ми направи много добро впечатление, тъй като жената не е се е наживяла както казаха в преден коментар, а той се грижи за всичко сам вмомента, с помощ от родителите си...

# 36
  • София
Знам си аз какво заварвам вечер, след като ги оставя сутрин или какви са им оценките, ако не ги следя и юркам.
Към авторката - ако можеш полека подпитай колко точно време прекарва с децата. Дали са само уикенди или живеят с него, води ги на градина, училище и т.н.
Накрая, като теглиш чертата и примерно, от 24 часа, 8 на работа, 8 сън, 8 с децата, виж колко време би останало да сте двамата. Защото може да се окаже много малко.
Времето е много ценен ресурс. Ти сега имаш много. Използвай го добре!
Сега прочетох горния пост. Не, няма да има време за теб! Набързо ще те вкара в едно тъпо, сиво ежедневие. Сама си реши дали го искаш.

# 37
Гледай и ти да не се превърнеш в една от ненаживелите се. Че то това е пътят...

# 38
Значи бабата и дядото ги гледат, докато се води, че са при бащата. Иди и разузнай на място в какво искаш да се навреш Simple Smile

# 39
  • Terra incognita
Голяма радост са децата, ама чуждите не чак толкова голяма.
Като проимаш свои ще разбереш за каква точно отговорност говорим. Физическото им местоположение на друго място не освобождава от такава.

# 40
  • София
Олеле, на 10 и 12... като прочетох пораснали, си помислих, че са поне 15-16 годишни (те не, че са големи на тая възраст, ама мъжете нали ги знаем как мислят). Това са деца, които тепърва ще минават през най-сложните си периоди, и да, още са много малки. Ама то е лесно друг като ти ги гледа. Авторке, каква е причината този мъж да се разведе, доакто са му толкова малки децата? Как е разпределено гледането им между него и жена му?

# 41
Щом не живеят с него, не са му чак толкова големи ангажиментите с тях, сори. Явно са му малко ангажиментите, щом иска бебче. Е, той теоретично го иска... Практиката е ако, повръщане и безсъние.

# 42
Мъж на 35 да говори за бебчета след няколко седмици познанство, за мен е голяма червена лампа. Вероятността да се окаже някой ревнив ненормалник, който се чуди как да върже жената, не е малка. И като цяло ми прилича на love bombing неговото.

# 43
Да, и аз същото си помислих. Три месеца онлайн връзка, а вече говори за живеене заедно, бебчета и всякакви фантасмагории. Ясно е, че е ненормалник някакъв. Не се занимавай. На 23 г си гледай живота, ученето и гаджета на твоята възраст, етап от живота, цели, желания и тн.

# 44
  • София
И на 25 да се набуташ с тийнейджъри? Трябва да си тотално луда!

Общи условия

Активация на акаунт