Темата я пиша, за да сверя собственото си поведение. Омъжена, с деца. Мъжът ми не ми е давал поводи, след работа се прибира в къщи. От скоро го хванах, че си пишат с колежката, с която работи. Не съм от типът, който проверява чужда кореспонденция, но ми трябваше лаптопа му и излезе въпросния чат. Изпращат си клипчета - тип бъзици със сексуален контекст. Тя на него, той на нея. Няколко пъти му е пращала свои снимки също. Той трие чатовете с нея. Че ревнувам, е повече от ясно. Дори и след като поговорихме, на висок тон, не спира. Тя е сама с дете. Работят от няколко години заедно, но тези неща са от скоро. Помня преди, като са говорили за работата по телефона, като затвореше винаги я обиждаше - колко била некадърна. Сега, обаче казва, че била с добър характер, хубава,земна... Естествено напълно отрича да имат нещо. Дори предлага да ме заведе при колежката си, за да се убедя, че нямат нищо общо - така да се унижавам изобщо нямам намерение.
Аз ли си внушавам? Моля за съвет, как е разумно да постъпя. Не мога да си представя, че заради един флирт ще си разваля семейството, от друга страна ситуацията ме дразни и за втори ден се подминаваме в нас - всеки към стаята си.
). Ако отвръща, то не всичко е загубено. Ако не, тогава вече бих се притеснила.