Ревност

• 4 689
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
А баш! Ще мия аз мивката докато малкия звяр ми виси на крачола и манджата загаря, а мамин хубав ще зяпа селфита на колежкИТЕ на дивана. Това наистина е доста обидно.

# 46
Всеки мъж като получи снимка с майтап със сексуална насока от колежка( и то след работа), ще си помисли, че колежката го сваля! И да, има защо да си го помисли!Зелена светлина! Минавай!Позволявам ти!

# 47
  • Сф
Е, мъжът винаги може да спре с тия чатчета, особено след като си му казала ,че си видяла и те дразни и за теб не е редно. Проблема е, че той отказва. И + това те са всеки ден заедно на работното място , ама чак и в извън работно време пренасят ..не искаш да разбиеш семейство си , казваш. Ама какво значи това? Да си затваряш очите? Не знам, аз не бих могла. И да, ревнива съм, но предпочитам това пред да съм глупачката, която последна се светва.
По принцип мъжа трябва да сложи границата, като вижда, че нещата завиват в нежелана/ неприятна посока. Но ако пък е мекушав и не може , аз съм насреща. Даже точно оня ден си разговарях с мм по темата. Една клиентка негова много ме издразни. Искаше нещо да му виси на главата , без изобщо да е необходимо и то  на място без никакви подходящи условия. Абе ,мега тъпизъм беше .Едва ли нещо по тая част щеше да стане точно , но .Цялата ситуация за мен беше неприемлива и му казах. Той съответно и обясни и се изнесе. Тя всъщност разбра много добре и спря да се навира точно по - този неприемлив начин.
Но виж, мъжа ти като не те бръсне за нищо ..не знам как ще оправите нещата. Даже ако настояваш за изясняване, сигурно ще го подтикнеш още да задрапа по колежката. Абе , мъжа ти е за бой. Решавай си какво ще правиш. Ама така с меки действия виждаш не става ..

# 48
Ами и аз, ако получа подобно съобщение от колега, ще си помисля, че ме сваля. Ние имаме общ вайбър чат на работа. Пускат се всевъзможни базици, наскоро двама колеги се бяха изтипосали с някакви костюми да се правят на Джеймс Бонд, ама това го пращат до още 20 човека в обща група. Вярно, че беше в извънработно време, но не беше на ЛС. Само давам пример за тънките разлики.

# 49
Ели-Мели, maiathebee

И? Какъв е според вас правилния начин на действие?

Да му вдигнеш скандал, да му гледаш чатовете, да му забраниш телефона вкъщи?!? Ами, той ще си намери начин да го прави навън, даже няма и да разбереш. Дори може да спре и да се прибира, пък ти готви с чавето, увесено на крака ти.

Дано не се случва, понеже после пътищата са много и все не хубави....

Дано на мъжа на авторката му дойде акълът, понеже само той може да се осъзнае и да реши, че семейството му е по-важно.
Иначе да, колежката му го сваля. Но тя си е свободна, той е този, който трябва да прекрати започнатото.

# 50
Ако е само за майтапа, както той го изкарва, кажи и теб да те включи-тримата се забавлявайте приятелски! Виж как рязко ще намалеят  майтапите!😂😂😂

# 51
  • Сф
Е ми той не само не се притеснява, ами и трие. Какво значи това? Че много добре знае какви ги върши и не иска да го хванат. Да ти кажа Соул това е такова неуважение към мен , че или ще го изгоня да си чаткат на спокойствие и на живо или ще се изнеса , ако не прекрати. И ще искам да ми покаже че е прекратил . О ,да и нея ще я светна Елия е много права Simple Smile

# 52
Е аз нали написах вече какви три варианта ще му дам - 1. да спре веднага да се занимава с тази /плюс ще очаквам подаръци и умилкване известно време, докато простя/. 2. Ако не спре - или и аз почвам да се занимавам с други /демек отворен брак/ или си хваща багажа и отива, при която ще. Не знам кой е правилния, не съм била с такава ситуация, но не бих останала за дълго в нея, защото за мен е обидно да съм част от такава.

# 53
Вие съвсем влязохте във филма.
Ситуацията е - жена, която прави скандали, и мъж, който ù прави напук. Аз със същия успех мога да питам тази толковазаета с деца, миене и чистене жена кога пък успя да прегледа телефона на мъжа си. Лика-прилика са си.

# 54
Ели-Мели, maiathebee

И? Какъв е според вас правилния начин на действие?

Да му вдигнеш скандал, да му гледаш чатовете, да му забраниш телефона вкъщи?!? Ами, той ще си намери начин да го прави навън, даже няма и да разбереш. Дори може да спре и да се прибира, пък ти готви с чавето, увесено на крака ти.

Дано не се случва, понеже после пътищата са много и все не хубави....

Дано на мъжа на авторката му дойде акълът, понеже само той може да се осъзнае и да реши, че семейството му е по-важно.
Иначе да, колежката му го сваля. Но тя си е свободна, той е този, който трябва да прекрати започнатото.

Именно. Вдигането на скандал не е единствената възможна реакция и ако не вдигаш врява, не означава, че бездействаш или, че ти е все тая. Тук само разумен разговор между двама възрастни евентуално би помогнал. Но истината е, че ако е решил да прави нещо и на челна стойка да застане, пак няма да го спре.

# 55
Нарци, как реши, че мъжът й прави напук? Аз доколкото разбрах скандалът е породен от действието на мъжа, а не обратното!
Преди това скандали ли е имало?

# 56
Е ми той не само не се притеснява, ами и трие. Какво значи това? Че много добре знае какви ги върши и не иска да го хванат. Да ти кажа Соул това е такова неуважение към мен , че или ще го изгоня да си чаткат на спокойствие и на живо или ще се изнеса , ако не прекрати. И ще искам да ми покаже че е прекратил . О ,да и нея ще я светна Елия е много права Simple Smile

Така е. Точно това е - неуважение! И наистина мен това би ме засегнало най-много. Не толкова снимките и майтапите, а, че не е прекратил навреме. Понеже всеки един от нас (мъже, жени) може да хареса или да е харесван от някого, то негова работа е да не се прекрачват граници, които не трябва!

Обаче, със следното:

Е аз нали написах вече какви три варианта ще му дам - 1. да спре веднага да се занимава с тази /плюс ще очаквам подаръци и умилкване известно време, докато простя/. 2. Ако не спре - или и аз почвам да се занимавам с други /демек отворен брак/ или си хваща багажа и отива, при която ще. Не знам кой е правилния, не съм била с такава ситуация, но не бих останала за дълго в нея, защото за мен е обидно да съм част от такава.

...трябва да си готова за неблагоприятно развитие за теб.

На мен, ако ми ровят телефона и ми правят скандали без да има реално нищо повече от някакви закачки (не знаем дали е така, той така твърди) , ще си взема чантичката, пък да видим кое и как...

Ако пък има нещо с колежката, е още по-неясно как ще се развият нещата. Щото вкъщи намусената и ревнива жена може да бъде сменена с готова на всичко колежка.

# 57
Доколкото четох, нишката е - тя разбира за някаква размяна на реплики с колежката след работно време и коментира - той не се впечатлява - тя вдига скандали и рови нарочно в телефона да търси доказателства - той се ядосва и започва да крие телефона и да ù взима скандалите за ташак. Хвани единия, удари другия.

П.п.върнах се да чета. Даже не е извън работно време това, чатовете в работно време. Толкоз за миенето на чиниите с увисналото за крачола дете.

# 58
Според мен авторката много добре знае как трябва да постъпи в ситуацията,но явно я е страх да не го загуби . Той няма уважение към нея щом изобщо прави тези неща . Ще дам пример лятото бивша на мъжа ми му пратила смс, той се обръща и ми казва ,,момиче ,с което имахме нещо преди,ми прати тукощо смс,сега ще звънна пред теб" звънна й ,попита я какво иска тя 5 пъти повтори как е къде се намира ,тъйкато той не й отговаряше на въпроса каза й какво те интересува и че има жена и дете тя отвърна,че това е много хубаво и затвори телефона , казвам го ,защото аз дори нямаше да разбера за този смс ,но той реши да ми каже, това се нарича лоялност

# 59
Е, дайте сега жената да търпи, за да не вземе горканчо да се изнерви и да ходи да се секса с колежката на живо. Мая пчеличката много добре е описала вариантите на действие. И пак авторката трябва да си прецени кое на нея й изнася и кое ще е най-добре в нейния случай. Очевидно не пърха от щастие от ситуацията. Защо винаги трябва да се подразбира, че съпругата е дуднещата, дето сама си търси поводи за ревност, а мъжа е горкия, репресиран съпруг? Тука е на 99% ясно, че се свалят с колежката. Защо се търси под вола теле?

Общи условия

Активация на акаунт