Ревност

• 4 701
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Хем трие чатове, хем й казва:ела да говориш с нея!😁😁😁Това го казва, защото знае, че жена му няма са се съгласи!
Авторке, кажи му: добре, ще я питам! Изненадай го с отговора!

# 61
Това е много добър блъф, защото е почти сигурен, че тя няма да отиде да се излага. Такива заслужават един хубав скандал в офиса като си играят на руска рулетка Grinning Пък нека жената да се излага, после с години него ще го разнасят по банкетите.

# 62
Още по-добре ще е наистина да говори с нея ,авторката не се излага по никякъв начин по скоро парцаланата се излага с това,че се бута на семеен мъж
Хем трие чатове, хем й казва:ела да говориш с нея!😁😁😁Това го казва, защото знае, че жена му няма са се съгласи!
Авторке, кажи му: добре, ще я питам! Изненадай го с отговора!

# 63
Е, мачото веднага ще го изиграе, че е тормозен у дома. И все пак ще се на*ере, ако авторката отиде да си поговори с колежката.

# 64
Само да не я завре колежката да не казвам къде.

# 65
И като отиде да говори с нея, тя ако сваля мъжа и, мислите, че ще спре, защото жена му не е доволна ?

# 66
  • Сф
Само да не я завре колежката да не казвам къде.
може, ако е по- бойна от авторката Simple Smile
Ама авторката може да разпечати чатчетата на колежката  с атрибути и да ги пусне на самолетчета в офиса. 🤪

# 67
Аз не бих говорила, тя не би ме интересувала!
Бих държала отговорен единствено и само партньора!
Аз предложих и тя да го блъфира с отговора и да види той как ще реагира.

# 68
...и се оказва, че колегите са получили същите чатчета. Както и колежките.

# 69
Ами да, това е просто блъф, защото и той я манипулира, което си е долно и грозно.

# 70
Ама аз къде съм казала да вдига скандали. Ся, вие не ме познавате, ама аз скандали не съм вдигала никога и по никакъв повод. Не ми беше тва идеята, ама нейсе..

# 71
Добре, де, няма значение. Тук въпросът е, че един скандал може и да реши нещата, но не винаги в полза на съпругата. Каквото и да си говорим, мъжът винаги е по-лесно да си тръгне и да отиде при любовницата, особено щом има деца, за които винаги майката е по-отговорна. (има и изключения, де...)

# 72
Преди време имаше подобна тема, доста от коментарите бяха от сорта на - "как може авторката да се бърка в личното пространство на мъжа си", "е, какво толкова, шегуват се просто". Май след време ще почне да се приема за нормална подобен тип комуникация с колеги, познати.
Може да няма нищо между тях, но за мен не е нормално да се пускат такъв тип шегички. Все едно авторката да си чати на подобно тематика така с "един приятел", докато си гледа домашните задъжения.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 13:51 от Dania1

# 73
Ами, да си чати. Що не си чати? Даже според мен това ще е по-печеливша стратегия. Да пуска подобни снимки като на колежката и "случайно" да си забрави чата отворен....

# 74
Ако след разговора продължава да ми се прави на велик ще го зарежа с детето за поне една нощ. Естествено ще го излъжа например, че отивам командировка.
Връзка с мен няма да има. Батерията ми е паднала.
Това дете ще порасне, но какъв е този живот да те правят на маймуна. Ай мерси.

Общи условия

Активация на акаунт