Какво да правя?

• 8 911
  • 213
  •   1
Отговори
# 15
Поредното невинно влюбено момиченце налетяло на връзка, която грее с червени лампички като коледна елха... Какво да ти кажем, като най-вероятно ще ни отсвириш, както правят всички млади? Или както правят пусналите тема и не прочели каквото искат да прочетат.

Впрочем ако ти  е хубаво с него изживей си една авантюрка със секс и сваляне на звезди докато нямащ друго под ръка, но не инвестирай емоции и надежди в тази връзка. А ако не можеш така късай. И имай предвид, че опитен мъж може да стане и обсебващ, тираничен, ограничаващ... Кой го знае? Във връзките денят не си личи от зората.

# 16
Свършиха ли се младите мъже ,та си стигнала до този разведен с деца?!

# 17
  • София
Много ви е голяма разликата, той врял и кипял, ти неопитна и наивна. Думите са лесни, а "силните" му емоции могат да изчезнат за минути. Няма лошо да пробваш, но не е никак добре да бързаш. На 23 едва ли знаеш какво искаш, още нищо не си видяла от живота, и не би било разумно да се хвърляш да вярваш, камо ли да изпълняваш заявките на такъв мъж.

А той доста те пришпорва, предвид, че вече си е направил семейството. Кой млад и разведен с две деца бърза да прави нови? Опознай го, опознай себе си, не се впускай в грандиозни схеми и очаквай, че всичко може да изгърми за миг. Това ти е шансът хем да пробваш, хем евентуално да се предпазиш. И внимателно следи отношенията с "бившото" му семейство. Един мъж с две деца не се развежда туко тъй.

# 18
  • Далечният изток
Не се чувстваш готова, далечен ти е, негова е инициативата да те търси, ти доколкото разбирам пасуваш. Нямаш интерес, може би просто ти харесва вниманието му. Нито пък си готова за съвместен живот или брак.
И според мен си прекалено млада за такава стъпка, още повече с разведен с деца, и доста голяма възрастова разлика. Ама и ти го разбираш. Не е човекът. Обърнал ти е внимание в труден за теб период и ти сега някак се чувстваш длъжна да не го разочароваш. Разсъждавам си... А всъщност аз не разбрах имате ли връзка.

Напълно възможно е да си е женен, да, добро предположение.

# 19
Знам, че е много важно решение, от което зависи бъдещето ми и го мисля през цялото време...
И понеже е много важно решение за твоето бъдеще го даваш да се гласува от непознати в интернет? Ами според мен трябва да оставиш избора за по-нататък, когато ще можеш да си вземаш тези важни решения сама. И на мъжа така му кажи, пък той ако е сериозен ще чака и ще остане с теб и без да му се кълнеш точно сега във вечна вярност. А и ако не е сериозен веднага ще проличи.

# 20
Прекалено млада си, за да се хващаш на хорото да си нечия малка булка, да поемаш дом и грижи около деца. Използвай го този мъж като искаш, за някоя кратка авантюра и до там. На 35 мъж с две деца си търси кой да му готви, чисти, да оправя след децата като гостуват. Забрави за почивки и излизания, защото всичко ще е съобразено с графиците на децата. Няма нужда всеки един мъж, който те погледне да му се вричаш с години. Има и кратки връзки, тази например е добре да си остане кратка, вече приключила, след като дори не живеете в един град. Ти ще си променяш целия живот за какво... да се впишеш в графика и ангажиментите на някой друг. Защо? Приела си го като някакъв спасител. Спасител от какво, от свободата и безгрижността на младостта и студентството?

# 21
  • София
На 99% съм сигурна, че е още женен. Зарязвай го, докато е още сравнително безболезнено.

# 22
Кой млад и разведен с две деца бърза да прави нови?

А стар и разведен с две деца още по-малко ще иска да прави нови...
Този проблем май го пропуснахте? Авторката сигурно ще иска свои деца някой ден, а въпросният едва ли ще се навие да създаде нови. Той деца вече си има. Ще има да я мотае години наред с шикалкавене, празни надежди и обещания, докато тя се усети накрая около и след 40-те, че шансовете ѝ да стане майка отлитат безвъзвратно.

# 23
  • София
Прекалено млада си, за да се хващаш на хорото да си нечия малка булка, да поемаш дом и грижи около деца. Използвай го този мъж като искаш, за някоя кратка авантюра и до там. На 35 мъж с две деца си търси кой да му готви, чисти, да оправя след децата като гостуват. Забрави за почивки и излизания, защото всичко ще е съобразено с графиците на децата. Няма нужда всеки един мъж, който те погледне да му се вричаш с години. Има и кратки връзки, тази например е добре да си остане кратка, вече приключила, след като дори не живеете в един град. Ти ще си променяш целия живот за какво... да се впишеш в графика и ангажиментите на някой друг. Защо? Приела си го като някакъв спасител. Спасител от какво, от свободата и безгрижността на младостта и студентството?

Много хубаво и точно мнение. И това само, ако наистина е разведен, а не я търси за еднократен секс, или по-лошото - да я държи години на въдичка за да си разнообразява от секса с жената, докато тя губи всякакви възможности за собствено семейство.

# 24
На 99% съм сигурна, че е още женен. Зарязвай го, докато е още сравнително безболезнено.
Именно!
Бягай с 200!

# 25
  • София
За три месеца на такъв кръстопът?
Ами, като иска толкова да се преориентира и да идва при теб, да видиш какво предлага, как се държи, как е под напрежение.
Че, онлайн само розово и еднорози, ама в живота не е баш така.

# 26
  • Terra incognita
Ако ми беше дъщеря щях да те постветвам да не се занимаваш с 12 години по- възрастен, разведен, с две деца. Млада си, имаш много време и голям избор пред себе си. Не се въвличай в такива сложни отношения.

# 27
Автор: Много благодаря на всички дами! Simple Smile  Всяко мнение е важно за мен. Пиша тук, тъй като съм следяла и други теми и впоследствие се оказва че болшинството наистина е право Simple Smile, а и може да има някоя дама с подобна ситуация...вмомента ми трябват съвети...с времето още повече го мисля, вместо да реша, обърквам се много... та за него- и аз се опасявам, че си търси жена,домакиня, за да не е сам, чуваме се всяка вечер докато е в тях, познавам и децата...не мисля че още е женен. А във връзка с децата , искал още едно,  тъй като обича децата много , а неговите са порастнали.

# 28
Колко са пораснали тези деца, нали е на 35... На 17 ли ги е направил.

# 29
  • Terra incognita
Колкото и да са големи, децата са за цял живот.
Отговорности, радости, несгоди, проблеми. Те винаги ще са част от живота на родителя.

Общи условия

Активация на акаунт