Какво да правя?

• 8 893
  • 213
  •   1
Отговори
# 45
35-12=23
T.e. той е бил на толкова, когато му се е родило първото дете, а жена му вероятно е била още по-млада. Човекът тогава е бързал да прави деца и нищо добро не е излязло от това очевидно, сега пак бърза, имате връзка само от 3 месеца, не сте живяли дори заедно, а той вече искал бебе?!
Логично е и той да представя жена си като ненаживяла се, ако неговата представа е била, че тя трябва да е само вкъщи до печката и с децата.
А ако наистина ги отглежда основно той, няма да имате никакво време за вас двамата, никакви уикенди, никакви почивки. Не знам и с финансите за 2 семейства дали ще се справи този мъж.

# 46
Чудя се какво им става на младите момичета? Живей си живота,къде се набучваш на 12 г по-голям мъж с две деца!
Децата се за цял живот и винаги техните нужди ще са пред твоите.

# 47
Явно ергените спят, а женените и разведените атакуват Simple Smile

# 48
Авторке, аз лично не съдя голямата разлика, тя не е проблем в много връзки. В случая проблема не е в годините, а в опита. Той има две деца и бивша, а ти си млада и зелена.

На три месеца познанство, да говорите за бебета, не, не, не.

Изживей си там мига, кефи му се, щом ти е приятен, пътувайте, ходете на някакви места, наслади му се. Мъж на 35 е интересен, когато си на 23-4. И аз на много млади години излизах с доста по-големи и ми беше интересно. Но не се занимавай сериозно с него. Нарадвай му се и като ти писне, зарежи го.

# 49
Малко ми е съмнително, мъж на 35 с две деца и вече разведен. Сигурна ли си, че наистина е разведен. Другото 3 месеца са малко време, не си давай зор след, като не си готова.

# 50
  • ...на безопасно
Авторке, не се набутвай. В различни житейски етапи сте.
Аз на 25 имах връзка с разведен мъж с две деца. 18 години по голям. Да, искаше дете и брак с мен.
Аз се дръпнах. Дадох си сметка, че разликата ни в някакъв етап ще ми дотежи. И да, обичах го.
Но след еуфорията от влюбването, прагматизма ми надделя.

# 51
Автор : благодаря на всички за помощта, оценявам го ❤️ Майката, доколкото ми е казвал ,не е вече в България, затова децата са при него, но работи постоянно, занимава се с две работи, сега отвори и бизнес, съдя оттам че затова са при бабата и когато почива си ги взима. Някак все повече почвам и аз да се съгласявам с вас, може би, ако моето положение беше подобно щяхме да си паснем повече...а и това избързване ме плаши, дори вече забелязвам, че примерно не му става приятно, когато излизам вечер с приятели и не мога да му се обадя...особено ако разбере, че има и мъже в компанията, т.е иска да съм си вкъщи, все на телефона с него...малко ме плашат тези неща, усещала съм и ревност от негова страна...просто не знам как да постъпя занапред, трябва или да се хвана с него или да го оставя, което не знам как да направя...понякога съм си го мислела, но започва да ми липсва пак и все ми се моли да не го оставям  ...как да се отдръпна или да му кажа че искам да останем само приятели? Не искам да го нараня, защото го ценя като човек...

# 52
Аня, не казвай, че не знаеш как да постъпиш! Постъпи разумно - откажи авансите. Защо това бързане и защо на 23 да се набутваш вече в света на "възрастните"?!

# 53
Автор: Абсолютно сте прави всички, може би ме спира това, че съм привързана и напоследък, като гледам всички се женят около мен, ме стряска мисълта, че мога да изтърва късмета си, че може би той е моята съдба...че няма да срещна човек повече, който да ми допадне и да ме иска толкова, тъй като при мен се случва мнооого рядко...а влюбването в него беше наистина хубаво преживяване, беше ми хванал окото, но никога не съм си представяла, че ще се получи нещо... след това започна да идва при мен често на работа, да си говори с мен, да ми държи ръката и нещата се случиха много бързо, без да се усетя.

# 54
10 и 12 - зорът с децата всъщност е напред, не назад - почти тийнове с нова майка - чака те голям купон

# 55
"Иска те толкова", защото иска да те контролира. Това не е любов, а ревност и обсесия. Какво смята, че трябва да прави момиче на 23? Вечер да седи пред телевизора, и да гледа турски сериали? Разбира се, че ще си навън с приятели!

# 56
Той може и да те иска много, но ти не го искаш чак толкова много, иначе нямаше да пускаш тема според мен...

# 57
Кажи честно, че той те разпитва по телефона има ли в компанията други мъже, а ти се чудиш дали да не се набуташ да живееш при него...

Вече изобщо не се учудвам, че той описва бившата си жена като "ненаживяла се", а тя е избягала от него чак в чужбина.

# 58
  • Great Britain
Авторке, беж лиске да бягаме.

# 59
  • USA
Търси кой да му гледа децата..а ти с децата имаш почти същата разлика колкото той с теб...на тия години искаш ли да седиш вкъщи и да гледаш неговите деца?

Общи условия

Активация на акаунт