Какво да правя?

• 9 027
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
Олелеее, три месеца и вече иска да те контролира, да те върже у вас и да не излизаш? Мисли с главата си, моля те!!!

# 61
Този е женен, най-вероятно. Говори ти сериозно за връзка и брак, а ти ходила ли си в дома му? Тука е голямата червена лампа.
Дори да не е женен, доста по-голям е от теб, а ти нямаш достатъчно житейски опит, за да влезеш в такива сложни отношения с разведен мъж и двете му деца. Оттегли се докато е време.

# 62
Мисля, че 99 човека ти казаха едно и също, а ти повтаряш някакви изтъркани бабешки фрази за изтърване на късмет, всички се женели и дрън, дрън.
Предлагам ти да се преместиш у принца. Само след 2 месеца готвене, чистене и гледане на деца, защото те ще дойдат при вас като има вече кой да ги гледа, друга песен ще запееш. Късметът ти ще е цял ден домакинство и с дечурлигата, а вечер изморено мъжле на дивана. Може пък да ти се занимава с това, дерзай.

# 63
Предлагам ти да се преместиш у принца. Само след 2 месеца готвене, чистене и гледане на деца, защото те ще дойдат при вас като има вече кой да ги гледа, друга песен ще запееш. Късметът ти ще е цял ден домакинство и с дечурлигата, а вечер изморено мъжле на дивана. Може пък да ти се занимава с това, дерзай.

Още една Даскалка? Пу, пу, пу, пази боже!

# 64
Тук децата са много пораснали, както разбрахме, и са две. Ще надделеят над новодошлата вкъщи Simple Smile

# 65
  • София
Това с ходенето у тях не е лошо - човек се учи най-добре от опита. Може  като види бъдещия си живот да ѝ дойде акъла . Ама е много рисковано, не трябва да забременява, а това може да го избегне със сигурност като не правят секс Simple Smile
Майтапът настрана, но лошото е, че си неопитна и като нищо можеш да влезнеш във филм с ревност, насилие, да те свари като жаба и да профукаш младостта си

# 66
На мен и друго ми е интересно - как така този мъж е стоял поне месец в града на авторката и след като тя най-накрая е поддала на ухажванията му, рязко се сетил, че гледа 2 деца и работи на 5 места до степен да не може да дойде в нейния град и да чака тя да отиде при него?

# 67
Автор: бяхме на сезонна работа, но той се върна по-рано от мен. Обмислям да се отдръпна, просто не знам как, искам да си останем в добри отношения, не искам да го зарежа грозно...иначе да, 3 месеца близо не се видяхме планираше да дойде, отказа се, после искаше да ходя аз там, но на семейни празници и отказах, тъй като не познавам хората, а и за мен е голяма крачка, когато не съм сигурна какво искам и така си остана...иначе познавам децата,  по-малкото, момиче, много ме харесва, момчето е по-дръпнато, но са добри деца. Искам да постъпя правилно, за да не съжалявам после...

# 68
Брр, цялата тази работа с ревностите, бързането... Никак не е на хубаво. Този мъж не е читав, няма да изпуснеш никакъв късмет.
Какво имаш предвид под това да останете в добри отношения? Не мисля, че има как да бъдете просто приятелчета, бъди готова напълно да прекратите контакт. Естествено, че той няма да е доволен и вероятно ще реагира остро, ще те убеждава и т.н. Но не му дължиш нищо, мисли на първо място за себе си. В крайна сметка може и да не се окаже толкова трудно, след като не сте от един град, а той не се е залетял чак толкова да идва.

# 69
А защо толкова те притеснява, че ще му нараниш нежните чувства и искаш да си мила? Ако му кажеш, че искаш да сте си само приятели, му оставяш вратичка.

# 70
  • София
Оопс, ревност? След няколко месеца... връзка... нещо... Не!

# 71
И аз като другите в хор ще ти кажа, че връзка с този не е идея. Леката ревност тип загриженост, която усещаш, и ти гали егото, може да е върха на айсберга. Дано не съм права, де. Но добре гледай какво ти пишат по-препатилите в този форум! На 23год. ти е време да излизаш с връстници, да опознаваш себе си и света, а този с две деца ще те вкара в съвсем друга реалност на битовизми, бивши, настоящи и пр. Ако решиш да се занимаваш с него, поинтересувай се живо от истинската причина за развода, защото това с ненаживяването звучи несериозно. Всеки в семейство с две деца знае, че не ставаш и си тръгваш ей така от нищото. И най-вече не ставаш и си тръгваш, ако имаш чак толкова добър и адекватен човек срещу себе си.

# 72
Авторке, понеже си много неопитна, да ти го кажем в прав текст - този мъж не те уважава изобщо, както и вероятно жените като цяло. Реално той е супер неизгодна партия, ще трябва да отглеждаш децата му, зависим е още от родителите си, финансово също вероятно му е трудно, няма да имате почти никакво време само за вас двамата, пак заради децата си принудена ти да зарежеш всичко и да живееш в неговия град. При всичките тези фактори той трябва буквално да те моли да се съгласиш да опитате. А той ти поставя ултиматоми - "или идваш да живееш при мен, или ме забравяш". Нямал време даже да те види, явно си му последен приоритет.

# 73
  • Банско
Аха да  на 23: - много те обичам бля бля, и после: -мий тея чинии, бърши тея акита на деца, подреди, изчисти. Я си живей живота!

# 74
  • Terra incognita
Мале, мале. На тоя лампите му святкат като коледна елха.

Общи условия

Активация на акаунт