🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 613
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 095
Не харесвам Александра, но другите една по една бих ги удавила в локва, толкова ниско ниво.

# 1 096
  • София
Сашка може да е противна,но е горно ниво над тия кокошки барабар с пияницата Венета и ушката дето е минала всички старци 😀 Чак почвам да се ядосвам каква сбирщина от долни п… са 😀😀

# 1 097
Ако се разрева качествено и падна на земята от мъка ще дойде ли Ергенът с разрошен перчем да ме успокои и гушне.......
Не мога, момичета, не мога вече...Много мъка има по този свят.
Гледам, гледам и си мисля: Венетка над всичко! Лудите са най - нормални в този сезон Simple Smile

Може да са злобни Дениз, Викито и Люси, ама са ми интересни...Такъв е животът, а не съм /уж/ кучка Simple Smile
Не ща Ергена, само 20 дена безплатно по тея заливчета. Даже и сега рева от мъка, може и клип за ТикТок да запиша. 🤣🤣🤣

# 1 098
В този конфликт обаче не мога да застана на ничия страна. Нито подкрепям колектива на злобарките, нито Александра е права.

# 1 099
Не харесвам Александра, но другите една по една бих ги удавила в локва, толкова ниско ниво.
С кеф ще ти помагам...Smiley

# 1 100
  • София
Айде е тая почна. 🤣

# 1 101
Реването тази вечер явно е щафетно.

# 1 102
Ау…сега и ако се сбият..🤷🏻♀

# 1 103
Ооо ще има варгал хахах

# 1 104
Започвам да мисля, че никой не трябва да го печели това предаване. И преди си го мислех, но сега определено ми се затвърждава мнението.

# 1 105
Тази вечер вместо да бяха им слагали алкохол, да беше минал някой и да им раздаде по един валериан.

# 1 106
  • Варна
Е*ати измъчения епизод!!!

# 1 107
Много са прави , че Сашка превзе най-слабите . Айде и Блага ревна …
Моля , викнете линейка най-накрая 🤦♀

# 1 108
Като има някоя със слаби нерви, винаги се намират дразнителки...
Ами Виктор що не скочи на Наум, че ги остави да се изпохапят от една проста рекламна игра 🙄
Цяла вечер трябва да го играе утешител, щото Водещия неутрален като швецарец😆

# 1 109
Оф, бее ще препълнят океана с тези реки от сълзи. 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт