🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 524
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 900
За пръв път чувам за тоя кръг.
Нещо като кръжецът "Мисъл" на Пенчо Славейков лиЙ, м...

# 901
Досущ като него, само че Кръгът Безсмисъл (може и Без Мисъл).

# 902
Менторката Йордана е казала на Зори: когато се добереш до някой мъж, па даже и да е служебно или режисирано, говори му за себе си, само за себе си, за това какви квалификации и дипломи имаш, колко си умна, колко си смела, каква супер жена си, колко си находчива, докато и малкото му самочувствийце, покълнало плахо, го смачкаш с твоите супер сили и квалификации, и избега с писъци от теб. Ако стане така, начи не става. После следващия. Все някой ще припадне, от курса по спасяване, ще му спасиш живота и той няма да има смелост, и сила да те напусне от благодарност, тогава ще е вечно твой!

Тоя народ, придобил тапии от три дневни интернет курсове, живее със самочувствието, че е взел 13 магистратури от Сорбоната, егасимус!

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 19:10 от Анонимен

# 903
Венета е дупничанка. Това се серт хора.
Не обичам да слагам така под общ знаменател, но действително мнозинството са серт.
Има и свестни, познавам такива.
Коя Сашка Васева?

# 904
  • София
На мен тези сертификати на Зори ми изглеждат непотребни, за диплома нищо не споменава. Този за яхта като нейния видях, че го дават след един ден практика.
По-смислено ми се вижда да запише истинско образование.

# 905
По-смислено ми се вижда да запише истинско образование.
За това е нужен акъл, не само пари да си платиш да ти изпринтят сертификата.

# 906
Вече се притесних сериозно за Зори. То достоен мъж за тая великолепна жена в малка България няма да има. Да отива там малко по Лихтенщайн да развява дипломите в някое предаване, белким някой възрастен аристократ се върже на етикета ѝ.

# 907
Това Зори, ако се беше родило преди едно 100 години, щеше да е стара мома, преподавателка в пансион за благородни девици, която ги учи на етикет и как да се държат в обществото.
Но понеже днес у нас няма такива пансиони (то и девиците са кът), не ѝ остава нищо друго, освен да се впусне в бизнеса с курсовете и сертификатите. Все ще се намерят парвенюта, желаещи да се впишат във „висшето общество“, и един курс по етикет ще им дойде добре дошъл.
Дано ѝ се получи.

# 908
Прокси, аз викам Зорито отвъд океана да си търси късмета и да менторства. Там повече може някой да ѝ се върже. А и без това натам се беше запътила преди "Ергенът". Нали е и страната на неограничените възможности за амбицарки като нея.
Тези към Лихтенщайн много от сой, недей така. Аристокрация толкова поколения назад, че им трябва  родово дърво колкото цяла стена. Ц! Зори да не се пробва там, щото този аристократ освен застаряващ, трябва да е и недочуващ и недовиждащ.

# 909
На мен пък ми е интересно защо ергенът реши точно с Люса да обсъжда темата “Секс”… Аз такива теми не засягам с хора със които нямам намерение да правя такъв.

# 910
И какво пречи да ударят една шестица без ангажименти с Люска?!

# 911
Нищо като цяло, но все пак не е най атрактивната като външен вид. А има голям избор все пак.

# 912
Ама ако може Люската да е с лицето към чаршафите и да не ѝ се вижда усмивката. Иначе що да не.
На мен пък ми е интересно защо ергенът реши точно с Люса да обсъжда темата “Секс”… Аз такива теми не засягам с хора със които нямам намерение да правя такъв.
Намираха си тема на разговор и въпросите зададени в играта бяха най-прясното.
И що пък да не си изяснят въпроса? Нали уж търсят връзка и съвместимост и общи интереси/приоритети

# 913
  • София
Тя беше и първата, която той целуна. Може пък някак да му въздейства.

# 914
Абе, не е като да няма избор. Колкото са му наточени в предаването, предполагам, че и след него ще откликнат на телефонен звън при нужда от Виктор. Може и затова да не избере там, та после всяка да се чувства поласкана ако я потърси.
Но съм уверена, че сексът с някои девойки след  *Ергенът* няма да е само мираж и ще пада яко наваксване.

Общи условия

Активация на акаунт