🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 331
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 945
Трио "злобил" имаха адекватен разговор и в голяма степен се покриваше с нещата, които ние сме си говорили.

# 946
Колкото и да не я понасям Люса, този път е права - защо изобщо се обсъждат теми, като девственост?

# 947
Елвира уж мюсюлманка и девствена, а беше седнала с разкрачени голи крака срещу камерата.
Не се връзва с имиджа, който се опитва да гради.

# 948
Много са лицемерни 🙄
Честно казано са толкова неприятни.... И Блага, и Александра, и оная Венета играят тихо по цървулки, своите интриги. Точно както установите тук... Съгласна съм 🙄

# 949
  • Terra incognita
Значи тази Дениз да вземе да се скрие някъде със своите претенции. Типично селско девойче. Как може жена на 26 да изглежда толкова изтъркана и изхабена?

# 950
С Деница ще е на среща май

# 951
Тия тричките явно считат за по-възвишено да правиш двойки и тройки от 15 годишна, да спиш с чичковци, които да ти осигуряват пари за дрешки в мола, отколкото да не си правила секс на 24.
А дали е удачно да се обсъжда по телевизията, го решават сценаристите на шоуто. Да се обърнат с оплакванията си към тях.

# 952
Значи тази Дениз да вземе да се скрие някъде със своите претенции. Типично селско девойче. Как може жена на 26 да изглежда толкова изтъркана и изхабена?
Много е ползвана, как няма да е изхабена.

# 953

И ще си говорят за кучетата...

# 954
Пък на мен Дениз ми харесва без грим. Сериозна.
Как беше, не ме бийте! 🌹🌹🌹

# 955
Пък на мен Дениз ми харесва без грим. Сериозна.
Как беше, не ме бийте! 🌹🌹🌹

И ти ми се обади. Направо те записвам за утре...Joy

# 956
И тя ще навири перушината...
Ох и дрънкулките са служебни, с тия обеци беше Сашка, сега е Деница...
Дениз е такова лелче без грим.
На Елвира миглите са ужасни, да ги махне, да ги смени, стоят направо смешно, освен че са грозни.

# 957
Дениз “милфчета”
ли каза за Деница? Много знае тя какво значи,уф….Много е проста…

# 958
Тези тричките и те бели и добри, лоша дума не смят да кажат, за да изглеждат като ангели в очите на зрителите. Уникална била Деница, е какво й е уникалното. Айде няма нужда.

# 959
Капитонка, Сашка и Деница май се очертават за файнъл топ 3.. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт