🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 237
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 990
Люса пак била ударена....как пък все гя бе...

Дениз с много грозен задник.

Капитонова-касовата  бележка е дъно.

# 991
Дениз и Виктория са плоски като дъски отпред! Чак сега видях, не знаят ли вица за това кой избира за жена най-накрая мъжа? Grinning
Отвързването на банския пред толкова много хора е обидно. Аз бих се консултирала с адвокат. Това е унизително за достойнството на всеки. Една глобичка няма да е зле да им прасне....

# 992
Дениз има виснало трибуквие и целулит..Не се ли спрягаше тя точно,че била с най-хубавото..Ще и се Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:02 от reninel

# 993
Много просташка постъпка. Малко се изживяват на Гадни момичета, а са жени на по 30 години.
Иначе много страстни целувки. Не им трябва ерген. Тази любов нежду приятелки също ми изглежда като за ученички, не за зрели жени.

# 994
Тая Александра е отвратителна🤮

# 995
Ох, мале…🤦🏻♀….Това не е истина.🤪 Тея са като 7 а клас.

# 996
Какви панаири, Боже...

# 997
Не, мега е тъпа Сашка. Седи и реве що всички я мразят, ем сигурно има защо. Спешна психиатрична помощ за нея, не Ерген.

# 998
Аз пък се чудя като са в цикъл как успяват да са все с бели, къси рокли бански...
То, че има начини, има, ма...
А косми не им ли никнат.. Не могат да са всички с лазерна епилация, ами корени на боядисаните коси..

# 999
Това с банския беше отвратително долно и детинско. От друга страна Алекс е толкова лабилна, че ти трябва съвсем малко да я накараш да изпадне в истерия. Направо си е луда.

Дениз била мис Дупе! С тоя гъз???

# 1 000
Александра защо изпадна в амок?

# 1 001
Е вече поне знаем защо Елвира е девствена все още. Момичето просто е от другия бряг..

# 1 002
И тая Елвира какво се е затръшкала?
Май тази Марта е най-нормална там🤔

# 1 003
Александра не е наред с нервите. След това с банския, цялата й пасивна агресия, която няма смелост да изрази с думи, закачки или директна конфронтация, за да поддържа имиджа на “дама”, изригна с дивашка ярост с недодялани движения в тази игра. Елвира е толкова наивна, че не знае кого защитава. А малката Вики си е скрита лимонка - това се видя още при предната игра.
Айде чак толкова долно не е това с банския - нормална игра, вие да не би да не сте си правили такива номера в игра -  вдигане на полата и подобни. Просто Александра използва всяка възможност да покаже колко е “рафинирана”. Тотален примат като се засили към коша.
Този път пък Дениз ми хареса. Александра е прекалена ревла и се прави на принцеска.

# 1 004
  • Terra incognita
Голяма простотия.
Ама и Сашка малко актриса си пада, ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт