🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 967
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 135
  • Terra incognita
Ехеее, айде де, всички сме имали първи пъти.... чак пък толкова...
Ама не на 24, когато приятелките ти вече се омъжват и раждат деца (примерно) Grinning
Самата заявка, че се пази за специалния предполага точно това. И затова след определена възраст мъжете дават назад от девствени, освен, ако не са решили, че това е, което искат.

# 136
  • Далечният изток
Нищо ѝ няма на възрастта. Да не е престаряла. 24 години..... Еххххх.
А, ама то пък, първият ѝ път може да е след 10-тина години...

# 137
Нищо ѝ няма на възрастта. Да не е престаряла. 24 години..... Еххххх.
А, ама то пък, първият ѝ път може да е след 10-тина години...

Някой арабеск може да ѝ откупи девствеността, знае ли се. Тя и с тази цел е вътре, според мен. Да се рекламира, че догодина пазара за булки нея чака.

# 138
  • Далечният изток
Тя би трябвало отдавна да е на оня пазар. Там не ги ли продават по-малки?

# 139
  • Terra incognita
Не е престаряла, казвам какво според мен смятат мъжете относно девственица на 24.
Според мен случаят на Елвира е друг, но сценаристите са решили да представят нещата по друг начин.
Момичето вероятно е от общност, в която е нормално жената да се пази до сватбата и това не е свързано с някакви романтични брътвежи, просто така се прави, за чест на семейството, жената и/ или по религиозни причини. Но какво търси в този формат, дори звездите не могат да отговорят.

# 140
  • Вестерос
Карина ми се видя кривогледа и доста не хубава от близо..

Марта е хубавица, но на мен не ми е женствена, а някак тромава, макар и слаба, мъжкарана, според мен е отвеяна и джаста-праста, сигурно се спъва, изпуска вещи и чупи, малко хипи ми идва, не й отиват рокли и токчета, а кецове и да пие бира в парка на някоя пейка, да вее коси на плажа като самодива, да ходи по палатки..абе разбрахте ме.
Ох, че хубаво го описа, искам и аз така ама пусти костюми, токчета и т.н. но пък чупя, блъскам се и прочие,ама не е от тромавост, а припряност.

Аз не виждам никакво привличаме от страна на Виктор към Бобъра. Виждам такова към Алекс и Блага.

# 141
  • SF
Коя е Бобъра?

# 142
  • Вестерос
Капитонова 😁😁 като се озъби на това ми мяза

https://images.app.goo.gl/oq9H2cJL3KZXCizN9

# 143
Капитонова в инстаграм каза, че не са се виждали с Виктор без камери - може и да не е вярно това, което се говори (да не спойлвам).

# 144

А такаааа..

Ето ги убавиците

# 145
  • Вестерос
Коя е зад Марта?

# 146
Скрит текст:

Ето ги убавиците

И за фон хубавиците кво гледат? Крисчън Грей и 50 нюанса освободени.

Александра пак я няма. Явно сериозно се е изпокарала с всички. Ама Блага там.

# 147
  • София
И преди пускаха общи снимки и Александра пак я нямаше, явно наистина не я харесват и тя тях.

# 148
  • София
Зиги, какво има да я учи, природата си знае работата. Животните да не би някой да ги учи? Това да не е готвене, за да се учи!

# 149
Ооо, верно е Мистър Грей отзад, Браво Гери имаш набито око Simple Smile
Аз и Денизка не виждам

Общи условия

Активация на акаунт