🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 453
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 185
Ако девойките като в ББ не ги пускат никъде и стоят само във вилата, е нормално да им избиват балансите. Както в ББ вече са на лагери. Поопознаха се и им се избистря кой с кого може да мели.Не оправдавам Виктория, Людмила и Дениз, но това беше по-адекватното поведение в случая. Да запазиш самообладание и поведение в инфарктна ситуация. Психоложка та се сгромоляса като пясъчна кула, с това лабилно поведение. Дори и да е права (според мен преиграва и преувеличава) не се прави така. Защитата ѝ се пропука още с паник атаката, няма нерви за това предаване Александра.
А Теодора е абсолютен пич. Ето така се реагира когато общуваш с насилник и скандалджия.
Деница ми се прави на умиротворителка и ми се олелечва още повече.
Най-добре са си Карина и Марта.
Малкото Вики разбираемо ще напусне кликата на Александра. Усети се що за човек е тя.
Реакциите на Дениз и другите към Александра според мен не са от играта днес, всичко е натрупано от зад кадър.

# 1 186
Алекс я съжалявам, поддава се и е лабилна.  Не ми е противна. Но виж, това Капитонирана,  това Лусинда,  това Хралупи- мега отвратни. Коя с говор, коя с конска муцуна. Нямам думи. Знаем коя от коя по- меркантилен боклук е!

# 1 187
Малееее, при Цитиридис ги разпиляха. Пита една девойка - ти вярваш ли, че ако си във формата можеш да се влюбиш.
А тя - че то там няма какво друго да правиш. Ядене, пиене, яхти безплатни... Ама това е ситуациино влюбване.
Да ги видя с избраницата ще останат ли влюбени в друга ситуация, в панелка в Люлин например.

Много яка мадама - и преносно и буквално.
Казаха й името - Петя Кюпова, стенд ъп комедиант.

# 1 188
Каква невероятна човешка драма, дами и господа!
Интересно с какво Александра ги дразни.
Беше една от първите поканени на среща и винаги получава роза преди злобарките. Това е основното.
Абсолютно точно, чиста проба завист.
Дениз е в основата на тия отношения. Тя не понася Александра още от първите епизоди, имаше конфликт между тях, ако си спомняте грозния скандал в басейна, когато Денис се държеше, като някаква мутра и я заплашваше. Тогава си изпусна нервите, но е хитра лисичка даде си сметка, че така се излага и предприе друга тактика, настрои кръжеца около нея срещу Александра. Днес ме впечатли победоносния й, тържествуващ поглед, с който гледаше разплаканата й и унижена съперница. Струва ми се , че е доста лоша и отмъстителна жена и Алекснадра и падна в капана.
Не харесвам особено Александра, но туркинчето и рускинчето по лошотия нямат стигане. Да не ти са дома.

# 1 189
Как може поведението на агресора в последствие да е "по-адекватното"? Естествено, че са нагли и хладнокръвни, те това целят - с непукизма си да провокират още повече отсрещната страна, чуждата реакция им храни егото и е индикатор в техните очи, че са си постигнали целта.

Това не е същото като се държиш на положение понеже знаеш къде стоиш. Не видяхте ли Дениз как кръжеше около Александра при случката с банския, с чашата си вино в ръка и наглия си поглед? Тя си просеше реакция с поведение в стил: "Смачках те, а ти не можеш да ме пипнеш".

# 1 190
Искам Александра да се стегне, може, а не да се сополяви цяла вечер пред екрана и да прави кеф на отровното трио ВиК, ЛюС и ДеНз!

# 1 191
Уау, много оригинално - нещо като самооценката на Зори и нападките на Сашка - евтини.

Много моля. По-евтини от Дениз и Виктория, на които се възхищавате, едва ли има. Simple Smile

# 1 192
С две думи.......... всичките са "криви" и манипулативни и преекспонираха прекалено много ситуацията в това змийски гнездо. А, забравих. Имаше и две-три кухи лейки дето се показаха толкова кухи, че не могат елементарни изводи да си направят по същия начин както и трудно формулират реч.
Отбор "злобил" постъпиха гадно и крайно неуважително, но не беше чак пък толкова страшно  нещо станало.
Александра действително започна да се държи и играе агресивно. Нещо ѝ се случи. Онова не знам дали беше паник-атака. Както ѝ да е. Оценявам че е трудно да се владееш във враждебна среда и все пак си беше агресивна.
Малкото Вики с право ѝ изби топката. За коя се взе тази Александра, че от името на всички ще решава коя да вкарва топката? Да си беше напрегнала задните част да поплува като толкова иска да помага на някоя. То малкото Вики само за това става, де. Спортен хъс за победа в спортна игра, а не нещо повече. Но гневът ѝ беше оправдан. Аз ако бях в отбора на Александра и вземе с мойте усилия да предлага на тази и онази позитивите по нейно усмотрение без да имаме някаква уговорка и на мен щеше да ми е крива. Щеше да си изяде скандала. Ама то Викито нали не може да говори, та така......
Вечерта преекспонираха и единия и другия отбор прекалено много нещо не особено голямо случило се. Змийска работа. И на Александра пробите да манипулира Виктор....... И на отбор злобил мераците да ескалират ситуацията като натискат тихи бутони, нахъсват се допълнително и вкарват Троянски кон.......... Крива работа. И от ревовете им ми писна.
Малкото Вики пък и то какво толкова ревна? Нея пък с какво чак толкова я засегнаха? Блага хич няма да ѝ коментирам ревовете. Тя е за хапове някакви. Тя милата е толкова куха, че се чак се виждат дупки в тая глава - при това не една. И да наливаш мозък там, той ще изтече.
Александра, колкото и да се прави на онеправдана, им говори агресивно, напада ги, крещи им, обижда ги, лепи етикети, не изслушва никой. Другите пък от своя страна си играят тяхната мръсна игра. Никоя не става!

Виктор хубаво се изниза от този змиярник.

Накрая на вечерта бяха смешна работа. Всичките "медитират" само свръх-гадините Капитонова и Дениз щастливи от цялата ситуация и не можеха да си покрият задоволните физиономии.

Връщам се да ви чета!

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 01:47 от geri1919

# 1 193
Ако си мислите, че скандалът е заради някакъв тъп бански, значи изобщо не сте в час.. Innocent

# 1 194
Моя мъж е като в несвяср от Гергана, чак е влюбен.
Хич не я обсъждате, ама ще стигне до края.

# 1 195
Не само твоя😊. Днес я забелязах по време на скандала, че се гримираше. Толкова да беше над нещата.

# 1 196
  • Варна/Лондон
Абе по добре тая надуваема секс кукла, че моя беше харесал Людмила със свличащото се лице, хеле днес я забеляза, че има прекалено много зъби и венци.

# 1 197

Е как да не я обсъждаме? Тя е най-красивата там, но си е типична чалга красота.
Лошото е, че има точно този тип поведение, с който върви красотата й.

# 1 198
Аз сваляне на бански невидях. Да развързаха го, но тя си го завърза веднага. Не спря обаче да повтаря, как са й го махнали. Въобразява ли си това момиче, незнам но, ако са й толкова лабилни нервите, ами да си ходи в къщи да си ги лекува. Разбира се, че не оправдавам Виктория и Дениз, но Александра направи от мухата слон. Ами да си е стояла кротко в басейна и никой е нямало да й отвързва банските. Тя се блъска като подивяла за тая топка, после що й се подиграват като й отвързвали банския. Определено е скандалджийка и за жалост си е намерила майстора.
Деница продължава да е моя фаворит, но и още съм на мнение, че не са подходящи с Виктор.

# 1 199
  • Terra incognita
Сашка вместо да блесне на гърба на Дениз и Виктория, направо се сгромоляса. Имаше голям коз в ръцете си, но го пропиля. Не мога да установя глупава ли е, или емоционално нестабилна, или и двете.
Можеше да извади големи ползи от тази ситуация, но се поддаде на емоциите.

Общи условия

Активация на акаунт