🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 484
  • 2 158
  •   2
Отговори
# 1 170
Ева най-елегантно и интелигентно се дистанцира от групичката, към която принадлежеше и повече не взе отношение.
Марта и Ния си бяха както винаги напълно индиферентни, а Блага с двете мозъчни клетки не разбра какво се случва, накъде да поеме и като нямаше как да включи номера със сваляне на гащи, избра и тя да реве без да знае защо.
Дениз и Капитонова показаха характер, не виждам агресия изобщо, Александра има нужда да *блести*, но не съзнава, че със слаба психика и евтини клишета няма шанс как да ѝ се получи и надува ли, надува гайдата. Лепи тия вендузи ту по Елвира, ту по Блага....ами не си падам по подобни гледки.

# 1 171
По никакъв начин не мога да симпатизирам на агресивните момичета, това което се случва като тормоз в училище се случи между големи жени, което е жалко. А още по-жалко, когато някой се смее и му е кеф, когато някой е разстроен и плаче. Дениз и Вики К. са толкова грозни със злобните си физиономии.

# 1 172
Дениз без грим изглежда по-възрастна и от Деница.
Скрит текст:
Грозотилище!
Изключително безлична физиономия, изградена от злоба и завист - всеки път и се чете в погледа, при всяка ситуация, при която тя няма изгода... Жалко, че тази вечер не изгони никоя! Но утре искам да е тази умита мишка!

# 1 173
Александра е от типа хора, които са постоянно -  аз,аз,аз и от толкова много аз, не чуват, не виждат и отразяват отсрещнста страна.

# 1 174
  • Terra incognita
Дами, аз съм без думи.
Туй беше като в един същински Биг брадър след запой.
Събвреш ли много жени на едно място, неминуемо се получава това.
Не мога да подкрепя нито една от страните.
Блага, боооже колко кухо парче! И онази мъжкоданката, как се казваше. Само се хили като идиот. Венета вкарва интриги.
Виктория е една руска скумрия, същинска Елеонора Митрофанова.

# 1 175
Голямо клише е тази Сашка! С Блага се излагат с тия лиготии и драми.
На Ния Косара, Марта и Карина също им идват прекалено истериите на Сашка.
Блага е глуповата и не може да мисли сама.
Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.
Това с агресията е отвратителен коментар! Надявам се ако имаш деца, никога да не разберат какво е агресивно поведение срещу тях и какво е психически тормоз!
Надявам се ако имаш деца да си обогатиш някак речника и терминологията за това какво значи агресия и его и как те са полезни, и да не възпитаваш страхливци, лигльовци, интриганти и подмазвачи на класната.

Подкрепям!

# 1 176
Ергенът е отишъл при Тета да ѝ вади очото. Вижте, че и тя изчезна, никаква я няма цяла вечер. 😏

# 1 177
  • Варна
Не харесвам Александра, не ми е приятна има нещо изкуствено в поведението и, неискрено.Самочувствие за много умна има и за по-различна, а и тя е там подредена като всички останали...За това и повечето момичета не я харесват.Дениз, Виктория и Венета имат поведение на чалгаджиийки в дискотека, важничат, готови да се карат и да се бият без причина, че някой бутнал друг ще се нахвърлят....Подиграват се и се държат грубо. И тях не харесвам.То вече не зная кой харесвам като поведение..поне това, което се излъчва. Може би това е представителна извадка на момите в БГ. Грозна картина.

# 1 178
Каква невероятна човешка драма, дами и господа!
Интересно с какво Александра ги дразни.

Беше една от първите поканени на среща и винаги получава роза преди злобарките. Това е основното.
Ако е това е нелепо.

Нелепо е защото това е нивото им. Александра беше и първата представена жена в предаването. Очевидно е нарочена за един от главните персонажи, което дразни безличните женици като Дениз.

# 1 179
Пуснах финала да видя коя ще изгони...то никоя. Много тъп епизод, като почнаха селските разправии го спрях. Срещата на Виктор и Деница беше като свеж въздух. Според мен той наистина я харесва и уважава, понеже е сдържана, възпитана и стабилна жена с професия, амбиции и интелект, но не изпитва никакво привличане към нея и това няма да доведе доникъде. Марта има една идея повече шанс, но и там няма особена химия, че даже и общуването им е по-ограничено.
Другите са хвани едната, удари другата. От проста, по-проста. В черният ми списък са Дениз и Теодора, следват Виктория и Людмила. И наистина ли намирате Дениз за красива? Като се нагримира бива, обаче с това лице без грим и с фигура нищо особено съм потресена, че е модел...

# 1 180
Александра е психически нестабилна, злобна и изключително елементарна откъм поведение. Психологическата ѝ квалификация очевидно се изчерпва с четене на книжки за позитивно мислене, но не повече от 2-3 на брой и без разбиране. Отвратителна личност и фактът, че по-кротки момичета като Карина, Марта, Вики ѝ се противопоставиха, показва колко е прекалявала. Не знам как са я издържали.
Даже Ева думичка не каза, а са приятелки. И ясно се видя как си променя поведението в зависимост от това дали Виктор е наоколо. Дано скоро изхвърчи, предаването ще стане много по-приятно за гледане.

# 1 181
Този епизод едва го изгледах... 🤯 Всички вече са ми анти или безразлични.
Да идва Виктор на следващата церемония с 1 роза и да се приключва.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 23:16 от Лиси

# 1 182
Според мен не е ок рускинчето, че развърза банския на Джулия Робъртс. Това беше доста инфантилно поведение. Другата безлична жена, Дениз мисля, че довърши пъкления план.
Украинката от своя страна, беше доста груба, че изби топката от ръцете на Александра при положение, че е от същия отбор. Реши, че са я прецакали, пробутвайки Елвира за среща при положение, че тя самата вече беше на среща с ергена и там мълча като пукал.
Разбира се, Александра се възползва от ситуацията и се прояви като същинска драма куийн.
А Бонбонкова мига като теле в железница и се чуди чия страна да вземе при положение, че се остави Александра да изземе от самата нея собствената й защита. Проблемът е морален. Или избираш да си приятел на даден човек и го приемаш такъв, какъвто е, или му даваш да разбере, че нямаш нужда от приятелството и помощта му и точка. А Бонбонкова се възползва от защитата на Александра когато й е удобно, но няма проблем да й забие нож в гърба.
Глутницата напада различните. Предполагам видяха някаква заплаха от страна на Джулия Робъртс и решиха да й направят живота черен. На дъното на всичко това до момента е рускинята, която е сериозна интригантка.
Да видим коя ще надделее - Александра или Виктория.

# 1 183
Когато видя, че някой е слаб не бих го нападала и агресирала. Това е човешко отношение.
В очите на доста Ергенки се четеше злорадство, когато нападаха всички вкупом Саша и искаха да я уязвят.
Така е и в живота, всеки иска да бъде силен, в група и да напада.
И за мен Венета се прави на глуповата с шегите й, но е хитруша и подклажда раздора.
Блага постъпи тъпо, отива да пита "Ти манипулираш ли ме'' ? Имаш глава мисли самостоятелно...
Общо взето искат да изолират Саша и тя да остане сама....
Типично по БГ " Не харесваме някой '' , трябва да го съсипем...

# 1 184
Аз досега не съм писала в темичката, но й хвърлям по едно око. Simple Smile

Александра ми е супер антипатична - дори не е манипулаторка, защото то и за това е нужен акъл... но в конкретния случай, разбира се, че тя е права. Не са си близки и не са си вкъщи, че да се допуска такова нарушаване на личното пространство като да свалиш банския на чужд човек пред други хора и пред камери. Изключително долно, грозно и да, селско поведение на две жени, които отдавна са минали пуберските години (и в пубертета не би ми хрумнало да направя такова нещо).
Сценката е като в някой американски тийн филм - двете злобни кифли погаждат номер на най-непопулярното момиче в класа. Много по-чувствителни хора биха реагирали остро на такава случка.
Отвратителни са ми и трите гнусарки. И на външен вид включително.

Общи условия

Активация на акаунт