🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 508
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Далечният изток
Верно ли има хора, които симпатизират на агресивните "дами"?! Аз съм на страната на Алекс.

# 1 156
Малката Виктория току що такъв хипнотозиран поглед извади. Дано някой да извади снимка от видеото. Уникално празни очи.

# 1 157
А утре подиграващите се на рева, а именно Люса и Дениз, ще кършат участнички на историята на Венета. Лицемерие и фалш до безобразие.

# 1 158
Елвира и Александра, Александра и Блага 🙄

# 1 159

Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.
  И какво му е хубавото на агресията 🙄
+1

# 1 160
  • В царството на игрите:)
Верно ли има хора, които симпатизират на агресивните "дами"?! Аз съм на страната на Алекс.
Ако непоносимостта към Алекс ме прави симпатизантка на агресорките, да, явно съм, но тази вечер Гергана ме изненада приятно /все си мислех, че ще е първа писта в скендъла/, Ева и разбира се, Венетка. Симпатична ми е. Точка  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 1 161
Аз изтървах малко, Виктор избяга ли наистина ?
Амииии избягал, от продукцията викали специалните части да го евакуират...

# 1 162
  • гр.София
Преди  да ви прочета,ще кажа- леле,какво предаване тази вечер! Язък за хубавата среща с Деница!

# 1 163
Не, агресията не е начин да покажеш на някой, че ти е неприятен! Отвратително поведение от Капитонова, Дениз, Людмила, Вики малката и "невинна", и  боботещата и хилеща се Теодора.
Александра е фалшива до мозъка на костите си, така че и на нейна страна няма как да съм. Грозни хора, грозни отношения.
Венетка и тя хитряга, печели точици на гърба на участниците в скандала.
Умните си траят.

# 1 164
На страната на Александра съм лично.
Първо, две девойки си сътрудничат, за да й махнат банския в национален ефир. Тя е там, за да играе, приела е да е публична личност, но не е приела да й се видят зърната заради две кокошки. Когато им прави забележка, й заявяват да  не мърмори, защото не било случайно, че всички я мразят. Т.е. втора нападна - твърдение, че всички там я мразят. После започва да играе и момичето от нейния отбор й отбива топката Simple Smile Неочаквано е и просто допринася за още един шок. Задъхва се, започва да реве, получава нещо като паник атака и тези около нея се смеят. Не е нужно да й помагат, ама поне да не злорадстват. Аз също бих се разстроила след такава поредица от гадости. Дениз и Виктория доста се изложиха.

# 1 165
Статистически погледнато, поддържащите агресията са пренебрежимо малък процент поне тук, което е добрата новина 👍
  При последния обход Капитонова гледа лукаво, а Дениз еходно - чудна комбинация 🙃

# 1 166
Дениз без грим изглежда по-възрастна и от Деница.

# 1 167
Колям осарник
Искам Теодора да си ходи, много ме дразни.
Въобще не им е ясно на тези 'убавици, че мъжете мразят подобни сцени. Не случайно е избягал

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:56 от daniela19

# 1 168
Изчетох ви 😵
1. Този път скалъпването на епизода от рязани преди и след скандалите сцени беше много очевидно. Не са се справили.
2. Драмата с горнището беше преекспонирана. Тъпо е и нищо повече. Наистина го развързаха без да го махат.
3. Карина тотално кефи. Забелязах я едва миналия епизод, но убедително дръпна напред. Много ми хареса изказването "Мога да се изказвам когато си искам. И с гърди, и без!" 😂😂😂 Права е и има здравословно самочувствие и не се поддаде на ревовете на Сашка.
4. Сашка е тотално куку. Благовеста и тя. Отвратителни са с тия целувки.
5. Деница има страхотно тяло.

# 1 169
Ергенът си скъса договора и напусна предаването. Satisfied
Александра е лабилна, но това да изпитваш садистично удоволствие да мачкаш и наблюдаваш един човек как страда и да го обсъждаш, е в пъти по-патологично. Дамите "от другия отбор" предизвикват отвращение у мен - най-вече Капитонова, Дениз и Людмила.

Общи условия

Активация на акаунт