🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 491
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 125
Злобарките е ясно, че ще получат рози, ама дано се усети поне да ги поизпоти малко и да им ги даде последни Wink
На тях не им дреме. Те знаят, че са по-яки от другите. Единствено за шоуто ги правят тия коментари и притеснението им е дали ще останат в шоуто да си направят кефа, а не дали повече или по-малко ги харесва Ергена по реда на розите. Дениз и Капитонова даже не го харесват.

# 1 126
Утре ще се връщам да ви чета. Сега само искам да кажа,че и 100 бона да е взело туй момче,малко е. От Турция направо на Нареченски бани трябва да върви. Ега тоя змиярник.

# 1 127
Дениз поне говори правилен български, за разлика от ревлите.

Иначе от цялата игра най-ощетена е Вики - ясно е, че тя им прави играта и се бие за всяка първа топка, но те в ревливата групичка си решиха, че трябва Елвира да печели без заслуги. Отборна игра е, но в един отбор винаги има MVP и в случая не беше нито Алекс, нито Елвира.

# 1 128
  • В царството на игрите:)
Начи аз като по - млада и глупава не рядко съм била в отбора на ревлите, щото не са ми издържали нервите и винаги е имало по една Дениз или Вики около мен, която се е забавлявала от това. И сега след доста години бих казала, че не те са виновни, а аз , щото не съм можела да играя играта. Като не можеш да я играеш  не се буташ. Кво са си мислили, че ще отидат 22 женки в бели премени и ще се целуват нон стоп и ще се лее всемирна любов. Ако е така са глупави и въобще не са наясно със себи си...
Айде пак Сашка нацелува  тоз онзи....

# 1 129
Ще повърна от Александра!

# 1 130
Жал ми е за Ева. Цяла вечер си прехапва езика и се чуди как по-деликатно да обърне гръб на всичките.😂

# 1 131
Ма тя Сашка ги целува беее

# 1 132
От Турция направо на Нареченски бани трябва да върви. Ега тоя змиярник.
+100

# 1 133
Днес ще раздава ли рози?

# 1 134
Тая Сашка кво ти замляска всичките тая вечер 🤣
Тая па Виктория 🤣

# 1 135
Голямо клише е тази Сашка! С Блага се излагат с тия лиготии и драми.
На Ния Косара, Марта и Карина също им идват прекалено истериите на Сашка.
Блага е глуповата и не може да мисли сама.
Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.

# 1 136
Сашка раздаде повече целувки от ергена Simple Smile

# 1 137
Какво здраво има в една агресия за бога?! Това е пълен оксиморон.

# 1 138

Капитонова и Дениз са ми фаворитки този епизод. Страхотна здрава агресия и добро самообладание.
  И какво му е хубавото на агресията 🙄

# 1 139
  • София
Александра, че не е много в час, не е, ама как може да толерирате агресия, не знам. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт